Kurutulmuş Cennet Elması Severmisin ?
-
Kargo ücreti kime ait? Eğer alıcıya aitse kargoyu satıcı öderse toplam ne kadar olur? Bir de hangi şehirdesin? Belki elden teslim almak isteyen olacaktır.
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
yok mu isteyen (:
Bende bişiler satmak istiyordum da yok galiba bişiler alan :D hiç mi girmesem acep :D
-
Hocam ben 2 kilo istiyorum. kargo işini nasıl yaparız. bana bi yazarsan özelden sevinirim
-
ben yaş halini yemem kuru halini denedim bu sene ilk defa geçen ay bayıldım her gün yiyorum artık. biz rahat ulaşıyoruz pazarda satılıyor bulamayanlar kesin almalı memnun kalırsınız.
-
FiL3MAN bunu yazdı
ben yaş halini yemem kuru halini denedim bu sene ilk defa geçen ay bayıldım her gün yiyorum artık. biz rahat ulaşıyoruz pazarda satılıyor bulamayanlar kesin almalı memnun kalırsınız.
Pazardan alma benden al hocam😊
-
Bu yıl kilosu 3 liradan 100 kilo aldım kurutuyorum
Her yıl kuruturum , kurusu güzel , bir de bunu arı dollemesi olan cinsi var normalde ağzıma yaşını sürmem.
Fakat bu arı dollemesi olan farklı cins mı bilmyrm ,içi kapkara ve sertkende yenebilen bir hal alıyor , sert meyve kekremsi olmuyor .
Acayip şahane bir meyve, sert yenebileni
-
LinkinMeTiN bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
Hocam DOLAP ta ilan açıver kargo opsiyonlu (en uygun kargo orada oluyor), linkini de paylaşırsan alalım.
GoQaN tarafından 01/Oca/23 11:19 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Bu arada içi kuru mu, yoksa jel kıvamında mı? -
GoQaN bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
Hocam DOLAP ta ilan açıver kargo opsiyonlu (en uygun kargo orada oluyor), linkini de paylaşırsan alalım.
Edit: Bu arada içi kuru mu, yoksa jel kıvamında mı?Shopierden var hocam. Oranın linkini veriyim. Kaç kg lazım ? İçi jöle kıvamında yani yumuşak hocam
-
LinkinMeTiN bunu yazdıGoQaN bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
Edit: Bu arada içi kuru mu, yoksa jel kıvamında mı?Shopierden var hocam. Oranın linkini veriyim. Kaç kg lazım ? İçi jöle kıvamında yani yumuşak hocam
Ver hocam bende denim
-
gözüme biraz kuru geldi ama fiyat olarak çok iyi kemeraltında kilosu 140 a aldım 1 tanesine 8 lira verdim
cennet elması kurutulmuş cennet elması kurutulmuş trabzon hurması trabzon hurması