Kurutulmuş Cennet Elması Severmisin ?
-
Liquid bunu yazdı
Bizim paket bugün geldi. Ben pek yemem de iş yerindekiler denemek için istemişlerdi. Akşam kendim bir tane tadına baktım. Tadı güzel beğendim. Evdekiler de beğendi. İş yerindekiler de beğenirse p.tesi 10kg kadar sipariş geçeriz diye tahmin ediyorum. Yine yazarım buraya.
Tatlı şeyler seven bu hurmayı sever 😊
-
kargo ne kadar hocam
-
PTT nihayet pazartesi verilen kargoyu İstanbul'a 5 gün sonra, bugün teslim edebildi. Gelen kargoyu bizim çocukların power suppley zannetmesi ve bilgisayarlarında revizeye gittiğimi düşünmeleri ani bir heyecana sebep oldu :))
Her ne kadar siparişim kurutulmuş cennet elması olsa da, gelen kargo kutusunun power suppley kutusu olması benim yüzümde de bir tebessüm oluşturdu. Teknoloji her yanımıza işlemiş :)
Yaş halini severim. Kurutulmuş halini de ilk defa deneyeceğim için 1,5 kg sipariş etmiştim. Lafı hiç uzatmadan yazayım: @LinkinMeTİN hocam bana 10 kg daha ayır, pazartesi yolla gelsin. Gerçekten tadı çok güzel, ailece çok beğendik. Yapanların, zahmet çekenlerin, gönderenin eline sağlık.
-
shia bunu yazdı
PTT nihayet pazartesi verilen kargoyu İstanbul'a 5 gün sonra, bugün teslim edebildi. Gelen kargoyu bizim çocukların power suppley zannetmesi ve bilgisayarlarında revizeye gittiğimi düşünmeleri ani bir heyecana sebep oldu :))
Her ne kadar siparişim kurutulmuş cennet elması olsa da, gelen kargo kutusunun power suppley kutusu olması benim yüzümde de bir tebessüm oluşturdu. Teknoloji her yanımıza işlemiş :)
Yaş halini severim. Kurutulmuş halini de ilk defa deneyeceğim için 1,5 kg sipariş etmiştim. Lafı hiç uzatmadan yazayım: @LinkinMeTİN hocam bana 10 kg daha ayır, pazartesi yolla gelsin. Gerçekten tadı çok güzel, ailece çok beğendik. Yapanların, zahmet çekenlerin, gönderenin eline sağlık.
Güldürdün hocam beni:)
afiyey olsun. Yapanda benim, zahmet çekende , yollayanda :)
-
Son zamanlarda yediğim en güzel lezzet cidden. Yakın zamanda sipariş geçicem :))
-
AslanAmca bunu yazdı
Son zamanlarda yediğim en güzel lezzet cidden. Yakın zamanda sipariş geçicem :))
Afiyet olsun hocam.
Tüm malı toptana verdim seneye inşallah:) -
Evet arkadaşlar 2022 nin ürünlerini bitirmiş bulunmaktayım. Nasip olursa 2023 kasım ayında tekrar siparişinizi alacağım. Bu forumdaki meritler çok beğendi. Başka zamanda almak üzere
saglıcakla
-
Ellimde çok az cennet elması kurusu var. Daha önce benden almayan varsa verebilirim.
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
Ellimde çok az cennet elması kurusu var. Daha önce benden almayan varsa verebilirim.
Hocam 1 kilo kadar çıkıosa ben alim
-
Mx0TBT bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdı
Hocam 1 kilo kadar çıkıosa ben alim
Whatsapp yazarmısın
cennet elması kurutulmuş cennet elması kurutulmuş trabzon hurması trabzon hurması