Kurutulmuş Cennet Elması Severmisin ?
-
Hocam 3 kilo alayım ben de, hangi şehirdesin ?
-
Bugun baya sipariş aldık. Satışımız devam ediyor
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Hocam 3 kilo alayım ben de, hangi şehirdesin ?
3 kgde ben alayım hocam.
-
3 demiştim ama 5 kilo sipariş ettim :)
-
yaş halini bizim mahalle bakkalında görmüştüm domates zannediyodum bigün dikkatimi cekti nedir diye cennet elması dedi o sırada biri vardı sanırım trabzonlu diye düşünüyorum hayır trabzon hurması dedi diğeri cennet elması derken ortalık karıstı bi 10 dk içerisinde market birbirine girmişti trabzonlu dayı biraz agresif orta yaslı biriydi sağlam bi esnaf dayağı yemişti.. böyle bir anım var. tam o sırada tadına bakmıstım belki sevebilirdim de o gün benm için bitti :D:D
sakası bi yana severim de kargo olayı nasıl oluyo bide senden deneyelim dostm -
csabanci bunu yazdı
yaş halini bizim mahalle bakkalında görmüştüm domates zannediyodum bigün dikkatimi cekti nedir diye cennet elması dedi o sırada biri vardı sanırım trabzonlu diye düşünüyorum hayır trabzon hurması dedi diğeri cennet elması derken ortalık karıstı bi 10 dk içerisinde market birbirine girmişti trabzonlu dayı biraz agresif orta yaslı biriydi sağlam bi esnaf dayağı yemişti.. böyle bir anım var. tam o sırada tadına bakmıstım belki sevebilirdim de o gün benm için bitti :D:D
sakası bi yana severim de kargo olayı nasıl oluyo bide senden deneyelim dostmyaş hali direkt yenmez hocam . erdirmen lazım öncelikle :)
kargo olayı 5 kg 'a kadar 20-30 tl tutuyor hocam.
-
LinkinMeTiN bunu yazdıcsabanci bunu yazdı
sakası bi yana severim de kargo olayı nasıl oluyo bide senden deneyelim dostmyaş hali direkt yenmez hocam . erdirmen lazım öncelikle :)
kargo olayı 5 kg 'a kadar 20-30 tl tutuyor hocam.
ne biliyim domatesimsi birşey sanıyodum hatta bahçe domatesi olur ya değişik sekillerde ben öyle zannediyodum baslarda bilinmezliğin icinde biri cennet elması deyince haa elmaa falan oluyosun.. yaşken tatmıs bulundm artık o anda :D
-
o zaman size kurusunu verelim hocam. ağzınız tatlansın :)
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
Bugun baya sipariş aldık. Satışımız devam ediyor
Donanım Haberde de satış var sanırım ;)
Dolap dedik, Shopier dedin ama atmadın linki.
İlk mesaja eklesen de alacak olanlar alsa...
-
3 tane yerde konum var hocam.:) Link eklemiyorum yoksa kafam karışır kim kaç kg aldı diye:)
cennet elması kurutulmuş cennet elması kurutulmuş trabzon hurması trabzon hurması