Luc Besson‘Dan Lucy.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

aman aman bir film değil yazın film kısırlığında iyi gider ama.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek

morgan amca sıkılmadan tüm filmlere sıçrıyor. gözü doymadı herifin. yalnız film 3 puanda alsa scarlett hanım için izlenir.

Ninjaların Tanrısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

fragman süper. sevdiğim herşey filmde var:

bilimkurgu, scarlett, morgan ve çinliler :)

ama yorumlar karışık kimi hayatımın filmi derken

diğer yarısı evde izleyin çok mantık hataları var sonu kötü demişler.

kararsız kaldım

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Gittim müthiş filmdi. Kesinlikle 6.6 dan fazlasını hakediyor.

Yine aynı IMDB de Guardians of Galaxye 8.8 puan verdikleri için öbür gün de ona gittim, incici gibi bi grup kafa bulmak için yapmış hayatımda gittiğim en kötü filmdi.

azcık yorumları okuyaydın, puana bakıp gitmeyeydin :D

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kararsız kaldım

her çekik gözlüyü çinli japon sanan biri daha...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba,

8 ağustos tarihi ile vizyona sessiz sedasız giren bir film var. ''Luc Besson'' adını duyar duymaz dikkat kesildim, çıktığı gün gidememiş olsam da bu akşam filmi izledim.

Lucy

http://www.imdb.com/title/tt2872732/?ref_=nv_sr_1

İMDB puanlaması 6.6 gibi vasat bir sonuç vermiş olsa da ben moralimi bozmadım ve yönetmen de güvenimi boşa çıkarmadı. Açıkçası bu puanı da Taşıyıcı serisi sonrasında son 4 yıldır dikkat çeken bir yapımının olmamasına bağlıyorum.

Diyeceğim şu ki; işinizi gücünüzü bırakın ve bu filme gidin arkadaşlar. Açıkçası ben çok beğendim. Filme gitmiş ve beğenmediğini kesin olarak dile getirmiş kimseler varsa da bence konuya tam olarak kafası basmamıştır. Oyuncu kadrosundan kurgusuna, film içi tansiyondan finale kadar eksiksizdi.

Aslında değinmek istediğim konu başka. Rastlantı o ki, 1 hafta kadar önce de The Man From Earth adlı filmi izledim. Burada her iki filmi de izlemiş olanlar, demek istediğim bağlamı yakalayacaktır. Her ikisi de benzer konuları işliyor ve biraz olsun insanı o sıkıca tutunduğu tabularından uzaklaştırabiliyor.

http://www.imdb.com/title/tt0756683/?ref_=fn_al_tt_9

NOT:Bahsi geçen konuda açıkça konuşmak niyetindeydim fakat, spoiler içeriği olacağını hesaba katmamışım. Yazının sonuna geldim ve nutkum tutuldu. Konuyu açmak ve çeşitli fikirlerle tartışmak istiyordum fakat, konu biraz film tavsiyesi konusuna dönüştü. Neyse artık ciddi bir kalabalık bu filmleri tükettikten sonra bahsettiğim konuya girişiriz.

Keyifli seyirler.

KBBBBG: Bu arada Ağustos 22 tarihi ile Frank Miller'dan Sin City: A Dame to Kill For geliyor !

http://www.imdb.com/title/tt0458481/?ref_=fn_al_tt_1

Hocam 6.6 bence uygun bir puan.. Bi kere görüntü yönetmeni Scarlete biraz ihanet etmiş.. Bi eksiklik var aama ben de tam bulamadım, biraz daha entrika olsa belkim daha iyi olacaktı.. Kötü değil sonuçta..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    coLin bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

kararsız kaldım

her çekik gözlüyü çinli japon sanan biri daha...

öyle sanmıyorumda genelliyorum.kısaca çinli deyip çıkıyorum :))

yoksa uzakdoğu filmlerini izlerim hep

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

konuyu açan arkadaş filmi beğenmeyenlerin kafasının basmadığını söylemiş. filmi beğenmedim çünkü kurgu çok sıradan. morgan amca sıkmaya başladı artık. scarlet yerine angelina jolie daha iyi olurdu. adam filmi yapmış olmak için yapmış sanki. fragmana bakıpda beklentilerinizi yükseltmeyin boşuna. herşey görsel efektler yada izleyeni hayal dünyasına sokmak değil. birazda gerçekçilik lazım.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hikayesi olmasa aslında güzel film. Özellikle Morgon Freeman'ın zırvaladığı kısımlar olmasa... Yarı bilimsel yarı bilim-kurgu harmanlayıp piyasaya sunmuşlar. 3d olsaydı da görsel olarak daha fazla tatmin etseydi. Filmin tek izletebildiği yerler oraları.

Konuyu anlayıpta anlamayanların kafası basmıyor diyenlere;

http://evrimagaci.org/makale/260

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Tamam işte kaç gündür bu filmi arıyordum. Adı aklıma gelmediğinden 3 saat boyunca fragmanları izlemiştim. Sağolasın mürit konu için.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 10037 Toplam Mesaj: 83