Luc Besson‘Dan Lucy.
-
aman aman bir film değil yazın film kısırlığında iyi gider ama.
-
morgan amca sıkılmadan tüm filmlere sıçrıyor. gözü doymadı herifin. yalnız film 3 puanda alsa scarlett hanım için izlenir.
-
fragman süper. sevdiğim herşey filmde var:
bilimkurgu, scarlett, morgan ve çinliler :)
ama yorumlar karışık kimi hayatımın filmi derken
diğer yarısı evde izleyin çok mantık hataları var sonu kötü demişler.
kararsız kaldım
-
HolyOne bunu yazdı
Gittim müthiş filmdi. Kesinlikle 6.6 dan fazlasını hakediyor.
Yine aynı IMDB de Guardians of Galaxye 8.8 puan verdikleri için öbür gün de ona gittim, incici gibi bi grup kafa bulmak için yapmış hayatımda gittiğim en kötü filmdi.
azcık yorumları okuyaydın, puana bakıp gitmeyeydin :D
-
futurist bunu yazdı
kararsız kaldım
her çekik gözlüyü çinli japon sanan biri daha...
-
NaZi_ bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba,
8 ağustos tarihi ile vizyona sessiz sedasız giren bir film var. ''Luc Besson'' adını duyar duymaz dikkat kesildim, çıktığı gün gidememiş olsam da bu akşam filmi izledim.
Lucy
http://www.imdb.com/title/tt2872732/?ref_=nv_sr_1
İMDB puanlaması 6.6 gibi vasat bir sonuç vermiş olsa da ben moralimi bozmadım ve yönetmen de güvenimi boşa çıkarmadı. Açıkçası bu puanı da Taşıyıcı serisi sonrasında son 4 yıldır dikkat çeken bir yapımının olmamasına bağlıyorum.
Diyeceğim şu ki; işinizi gücünüzü bırakın ve bu filme gidin arkadaşlar. Açıkçası ben çok beğendim. Filme gitmiş ve beğenmediğini kesin olarak dile getirmiş kimseler varsa da bence konuya tam olarak kafası basmamıştır. Oyuncu kadrosundan kurgusuna, film içi tansiyondan finale kadar eksiksizdi.
Aslında değinmek istediğim konu başka. Rastlantı o ki, 1 hafta kadar önce de The Man From Earth adlı filmi izledim. Burada her iki filmi de izlemiş olanlar, demek istediğim bağlamı yakalayacaktır. Her ikisi de benzer konuları işliyor ve biraz olsun insanı o sıkıca tutunduğu tabularından uzaklaştırabiliyor.
http://www.imdb.com/title/tt0756683/?ref_=fn_al_tt_9
NOT:Bahsi geçen konuda açıkça konuşmak niyetindeydim fakat, spoiler içeriği olacağını hesaba katmamışım. Yazının sonuna geldim ve nutkum tutuldu. Konuyu açmak ve çeşitli fikirlerle tartışmak istiyordum fakat, konu biraz film tavsiyesi konusuna dönüştü. Neyse artık ciddi bir kalabalık bu filmleri tükettikten sonra bahsettiğim konuya girişiriz.
Keyifli seyirler.
KBBBBG: Bu arada Ağustos 22 tarihi ile Frank Miller'dan Sin City: A Dame to Kill For geliyor !
http://www.imdb.com/title/tt0458481/?ref_=fn_al_tt_1Hocam 6.6 bence uygun bir puan.. Bi kere görüntü yönetmeni Scarlete biraz ihanet etmiş.. Bi eksiklik var aama ben de tam bulamadım, biraz daha entrika olsa belkim daha iyi olacaktı.. Kötü değil sonuçta..
-
coLin bunu yazdıfuturist bunu yazdı
kararsız kaldım
her çekik gözlüyü çinli japon sanan biri daha...
öyle sanmıyorumda genelliyorum.kısaca çinli deyip çıkıyorum :))
yoksa uzakdoğu filmlerini izlerim hep
-
konuyu açan arkadaş filmi beğenmeyenlerin kafasının basmadığını söylemiş. filmi beğenmedim çünkü kurgu çok sıradan. morgan amca sıkmaya başladı artık. scarlet yerine angelina jolie daha iyi olurdu. adam filmi yapmış olmak için yapmış sanki. fragmana bakıpda beklentilerinizi yükseltmeyin boşuna. herşey görsel efektler yada izleyeni hayal dünyasına sokmak değil. birazda gerçekçilik lazım.
-
Hikayesi olmasa aslında güzel film. Özellikle Morgon Freeman'ın zırvaladığı kısımlar olmasa... Yarı bilimsel yarı bilim-kurgu harmanlayıp piyasaya sunmuşlar. 3d olsaydı da görsel olarak daha fazla tatmin etseydi. Filmin tek izletebildiği yerler oraları.
Konuyu anlayıpta anlamayanların kafası basmıyor diyenlere;
http://evrimagaci.org/makale/260
-
Tamam işte kaç gündür bu filmi arıyordum. Adı aklıma gelmediğinden 3 saat boyunca fragmanları izlemiştim. Sağolasın mürit konu için.