Luc Besson‘Dan Lucy.
-
HoLyCat bunu yazdı
Biriside download linki versin !
hala cam ripte, en iyisi bu http://kickass.to.prx.websiteproxy.co.uk/lucy-2014-720p-ts-new-source-subbed-x264-pimp4003-t9447604.html
-
Film gerçektende iyiydi imdb saçmalıktan öte birşey değil artık bence.
"I am everywhere" :)
baba3232 tarafından 03/Eyl/14 15:38 tarihinde düzenlenmiştir -
bana cok itici geldi oyunculuk müzikler sahneler falan cok sisirmisler konu iyiydi ama harcamislar filmi resmen
-
swordfish bunu yazdı
Koskoca scarleti 8 gb kingston yaptilar :)
Aynen öyle. Filmi şöyle izledim; güzel, oha, oha amk, çok güzel lan, güzel, iyi yapmışlar lan, oha, bu ne amk böyle son mu olur. Sonu vasatın altındaydı benim için ve filmi izledikten sonra üzerinde bıraktığı etkiyi de filmin sonu belirliyor diye düşünüyorum. Aynı şekilde Sin City 2'nin sonu da vasattı. 2 hafta içinde 2 sinemaya gittim ikisinden de memnun kalmadım.
-
O Filme 6.6 IMDB puanını görerek gittim, her ne kadar konusu bilimden ilimden uzak olsa da muhteşem bir film. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederm.
Asıl hatayı o filmden çıkınca yaptım. 6.6 lık film bukadar muhteşemse 8.8 puanlık guardians of galaxy nasıldır diye merak edip ona gittim. O şey nasıl almış bu puanı anlamadım gitti. Hayatımdan 90 dk kopardı.
-
Lucy bambaşka birşey yaw. :))
-
Güzel film, akıcı, ama saçma yanları vardı. Kadın ortalığın anasını s*kti hala herkes mal mal bakıyo. Öyle şeylere tanık olan insanın biraz daha tepki vermesi gerekli bence. Oyunculuk çok kötüydü.
Subtitle tarafından 04/Eyl/14 00:24 tarihinde düzenlenmiştir -
İndirme linki var mı acaba??
-
Şuan izliyorum spoiler var :
--------------------
Hocalar scarlett ablamız diyor ki duygusuzum ( bunun gibi birşey duygusuzlaşıyor ) duygusuzlaşıyor ya iyice yani beynin kullanım seviyesi yükseldikce duygularda azalma oluyor bir nevi duygular beynimizi kısıtlıyor.
Aynı replik biraz daha farklısı tabi ki Fringe dede vardı.
-------------------------
Sorum Fringe dede bahsedildiğine göre bilimsel bi dayanağı varmıdır veya buna uygun araştırma ? veya beyin deki duyguları engelleyebilir miyiz ? Engellenebilir mi ? -
Şimdi izledim. Güzel efektler, ortalama aksiyon sahneleri. Sclarlett'i sevsem de filmin ilk kısmı hariç oyunculuğunu beğenmedim. Filmin çıkış noktasının çok saçma olduğunu, hikayenin ilerledikçe pseudoscience'a iyice battığını falan görmezden gelsek bile senaryo kendi içinde mantıksız zaten. Morgan amcanın evrim ve insan hakkındaki derin, etkileyici cümleleri de gerçekten çok dandikti.
Vakit geçirmelik, eğlenceli bir film olarak izlenebilir, çünkü çok sığ ve boş.
krypt tarafından 10/Eki/14 21:57 tarihinde düzenlenmiştir