folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Memleketi Sen Mi Kurtaracan Mustafa Abi?



Memleketi Sen Mi Kurtaracan Mustafa Abi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    AKP yandaşlığı artık sınırlarını aştı AŞK'a dönüştü maalesef !!

    Aşkın gözü kördür derler

    ben artık bu aşıklara sevdiği kızın ne mal olduğunu anlatmakdan sıkıldım

    AKP aşıklarının tesellisi bozuk saate bakıp

    OLSUN GÜNDE İKİ KEZ DOGRUYU GÖSTERİYOR demek


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    ya yazmak istemiyorum ama kendim alıkoyamıyorum bu durumdan...

    yeter yahu zam zam zam vergi vergi vergi bune yahu ekonomik krizmi yaşıyoruz yoksa ekonomik krizi götümüzü şeyettirierekmi atlatmaya calışıyoruz.. karınımız aç coğumuzun 3 kuruşa okumaya calışıyoruz alınan har[a]çların haddi hesabı yok kimse sesini çıkarmıyor ama konu akp chp ıollunca herkez atıp tutmasını iyi biliyor.. burda belki devletin yurdunda kalıyorum ama hayvan muamelesi gördügümüzden şüphem yok.. herkez aslan kesilmiş kediliğinden haberi yok..ülkede bazıları baş rol oynarken figuranlar yönetmenliik yapıyor.. sırf ülkedeki vergi kaçakcılıgı ülke ekonıomisine yakın..herkez uyanıgım die geçiniyor..kardeşim gözünüzü açın ülkede nice dehalar var ama önü kapalı önce buna bir çözüm bulun..

     



    Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    hangi yazidan konudan cumleden sizin bizim Atamiz diye birsey algiladin ?

    ne sacmaliyorsun arkadasim akp li olunca Ataturku sevemez, chp li olunca Ataturku cok sever diye bir kaide mi var ? sen bu sekilde algiliyorsan algi hatasi yasiyorsun.
    -
    hangi konuda hayvan a kufur eden banlanmadi da hayvan banlandi gosterirsen sevinirim
    -----------------------------
    öncelikle söz konusu linki göstereyim banlanma mevzusu açıklığa kavuşsun : http://www.tahribat.com/Forum-Memleketi-Sen-Mi-Kurtaracan-Mustafa-Abi-105352/1/#1164930

    bana saçmalıyorsunlu konuşamazsın.nedir sizdeki bu düşmanvari tavırlar anlamıyorum.akp'yi savunmaya gelmiyor burada.hemen bir seviye düşüklüğü.hemen bir hakarete varan yorumlar.hemen bir küçümseyici tavırlar.

    zihniyetiniz ortada.her konuda aynı şey.Atatürk bu hükümetten utanırdıya getiriyorsunuz mevzuyu.halbuki bence alakası yok.Atatürk kendi adını kullanıp her türlü yolsuzluğu, arsızlığı yapanlardan utanır.

    -----------------------------

    simdi seni iftira atmaktan banlasam yine tarafsiz davrandigimi dusunur gelir konu acar haksiz yere banlandim dersin.

    o lafi soyleyen murid banlanmis mi banlanmamis mi ? tarafsizligima soz soylecek kisi degilsin o yuzden bence bu konuda yazma.

    -

    diger konu ise

    yazdiklarimi anlamak yerine sacma sacma yazmissin yazdiklarin sacma denilince yine sacmalamissin.

    taraf ayrim yapmadigim halde bana iftira atmana birsey demiyorum da

    sizin Ataturkunuz bizim Ataturkumuz diyerek sacmaladiginin farkinda degilsin ustelik boyle yaparak insanlari gruplastirdiginin farkinda hic degilsin.

    kucumseyici tavir olarak algiladiysan yine algida hataya dusuyorsun.

    Ataturk yasasaydi eminim ergenokoncu olarak iceri alinirdi


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

    öncelikle senin, benim zekam hakkında düştüğün şüpheler zerre kadar umrumda değildir ve bu şüphelerin değeri gözümde koca bir sıfırdır.
    tartışmayı bilmiyorsunuz.karşıt görüşlere tahammülünüz yok.birisi çıkıp akp'yi savundu mu, hadi akp'yi boşver sizin görüşleriniz doğrultusunda yazmadımı, karşıt görüşte yazdımı konuyu hemen zekaya, ar'a, namusa kadar getiriyorsunuz.benim bir kere sizin zekanızla ilgili birşey yazdığımı gördünüz mü ? tartışmayı bilmiyorsanız tartışmayın.karşıt görüşleri hazmedemiyorsanız cevap yazmayın...

    icraatleri yazmama gerek yok.gir akp'nin sitesine bak.ama bu akp'nin sadece icraatlerle gündeme geldiğini göstermez.tabiki yapılan yanlışlar var.bana bir tane yanlışsız hükümet gösterebilir misin ?

    biraz realist olun.bu ülke bugün kötü durumdaysa sizin gözünüzde, bunun tek suçlusu akp değildir.sürekli bundan öncekileri örnek veriyorsunuz diyorsunuz.tabikide bundan önceyi örnek vericem.Türkiye Cumhuriyeti'ni Akp'mi kurdu ? cumhuriyetin ilk yıllarında, Osmanlı'nın yanlışlarından etkilenen bu ülke, bir önceki hükümetlerden mi etkilenmeyecek ?

    dediğim gibi.realist olun.bir anda kimse gelip herşeyi düzeltemez.bir anda kimsede varolan düzeni bozamaz.Türkiye Amerika'ya bağımlı bir ülkedir.bunu kabul etseniz de etmesenizde böyledir.bu bağımlılık Adnan Menderes döneminden hatta daha da geriden başlar.ve bu ülkede bazı iyi şeyler yapmak istiyorsan denge politikası uygulamak zorundasın.yoksa alaşağı edilirsin.bunun örnekleri çokça var.yüzünü amerikadan rusyaya dönen adnan menderes'in durumu, 28 şubat süreci vs.vs.siz istiyorsunuzki Akp amerikayı yok saysın, bir anda herşeyi düzeltsin.ülke güllük gülistanlık olsun.öyle birşey yok arkadaşım.sanki önceki hükümetler çok dik durdu.gelmiş akp'ye laf atıyorsunuz.akp'yi eleştirmk tabiki hakkınız.ama eleştirirken mantıklı eleştirin.

    Atatürk'ün adını kullanarak yolsuzluk yapan partinin adı bellidir.Akp'nin dini kullanması gibi birşey de söz konusu değildir.sadece başbakan dindandır ve insanlar kendisine en yakın onu gördüğü için ona oy verebilir.ben namaz kılmam.dindar bir insanda değilim.tek yaptığım oruç tutmaktır.ama oyumu akp'ye verdim.benimde mi dini duygularımı sömürdüler ? banadamı kömür verdiler ? bırakın artık bu işleri.

    dini kullananlar bellidir.daha dün parti kongresinde türbanlılara rozet takıp, türban konusuna karşı duranlar bellidir.genel başkan yardımcısı peygamber efendimizle dalga geçenler bellidir.


    -----------------------------

    Hala net açık değilsin hangi yolsuzluklar hangi parti bir açıklada duyalım ? Hangi arsızlıklar dokunulmazlıkların kaldırılmasına kim karşıymış açıkla bakalım arsızlık yolsuzluğu olan adamlar karşı çıkar alnı ak adam her yerde aktır 5 yaşındaki yeğenime sorsam kimin dini kullandığını sömürüyor söyle bana bunu ispat çabasına girecek değilim komik olur herkes güler zaten biliyoruz neyi açıklıyorsun sen diye 

    Sen namaz kılmıyorsun kömür aldaman oy vermen herkesin o şekil oy verdiği anlamına da gelmez sen %47 yi nasıl tesmilcisi olarak nasıl gösterirsin kendini

    Rozet mevzusuna gelince işte böyle çarpıtıyorsunuz herşeyi burada chp nin avukatlığını yapacak değilim ama Türbana devlet dairelerinde karşı olan bir partiyi tümden dine karşı insaların inanacına karşı gibi göstermek de sizin işiniz buyur yazdığın yazı bunu gösteriyor baykal çarşaflıya rozet taktıysa bu onun giyime kuşama saygısını göstermektedir isteyen dışarda istediği kıyafeti giyer buna karşı değiliz demiştir karşı olunan devlet dairesidir.

    Evet Amerikayı bu ülkeye sokanlar zaten sağ partilerdir bu belli Adnan menderesten başlar bunun başlangıcı

    kimse kimseyi yok sayamaz benim istediğim bu hükümetten gitmeleri akp amerikayı yok sayamaz zaten Oğul babayı yok saysa da baba oğlunu hiç yok sayar mı et tırnaktan ayrılırmı?

    Ayrıca Akp yi sevmeyen inslaarın burada çoğunlukta olması seni neden rahatsız etti bu kadar ve bu rahatsızlıkla bu kadar tepki veriyorsun anlam veremedim

     


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Memleketi milletiyle kurtaran Türkiye Cumhuriyetini kurduğu için  Atatürke dinsiz diyenler sözde Atatürkü sever görüntüsü vermeye başlamış durumdalar.çalıştığım yerde cüppeli ahmetin ayağını yalarım diyen elemanda Atatürkü seven konuşmalar yapması ilginç daha düne kadar Atatürk büstlerini kıranlar Atatürkü sevmeye başlamış. iyi aslında biraz daha zaman geçsin Atatürkçü olurlar :)

    Atatürk der ki: “Bir zamanlar gelir beni unutmak, unutturmak isteyen gayretler belirebilir, fikirlerimi inkâr edenler, beni yerenler çıkabilir. Hatta benim yakın bildiğim kimseler arasından bile olabilir. Ama ektiğimiz tohumlar o kadar canlıdır ki, bu fikirler döner dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur.”

    ülke borçla işsizlikle kaynıyor hala takiyyecilik yapıyorlar yazık...

    Anıtkabire gidiniz. Atatürkü ziyaret ediniz. öğreniniz Atanızı..bizi hep soğuttular Atatürkten ama asla vazgeçmeyeceğiz Atamızdan

    bu arada Büyük Önder Atatürkün hiç izlemediğiniz belgeselini paylaşmak istiyorum.

    http://video.google.com/videoplay?docid=1015354898681392599&ei=12d6S-GNJYWr-AbZ7fnLBw&q=+atat%C3%BCrk+belgeseli&view=3#docid=-5005124007226265517

     

    izleyiniz...


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    @kaygusuz

    Kasmana gerek yok. Sözde atatürkçülerin ne yaptığını iyi bilirim ben.

    Önce bir üniversitede önemli bir kademeye gelirler; sonra akp'ye küfür atarlar ve netice olarak atatürkçü düşünce derneğinin paralarıyla en kral arabayı(arabaları) altlarına çekerler.

    Al sana atatürkü sevmek. Oh valla keşke bende öyle olsam :)

    ...

    Bunlara kendim şahit olmuşumdur.

    ...

    Atatürk'ün sözlerine saygın mı var? Sözlerini mi alıntı yapıyorsun?

    O zaman egenmenlik "kayıtsız ve şartsız" milletindir. Eğer darbe isteyenler varsa ve Atatürkçüyüm diyorsa gerçek atatürkçü olup olmadığını yargılamak size kalmış...

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

    @kaygusuz

    Kasmana gerek yok. Sözde atatürkçülerin ne yaptığını iyi bilirim ben.

    Önce bir üniversitede önemli bir kademeye gelirler; sonra akp'ye küfür atarlar ve netice olarak atatürkçü düşünce derneğinin paralarıyla en kral arabayı(arabaları) altlarına çekerler.

    Al sana atatürkü sevmek. Oh valla keşke bende öyle olsam :)

    ...

    Bunlara kendim şahit olmuşumdur.

    ...

    Atatürk'ün sözlerine saygın mı var? Sözlerini mi alıntı yapıyorsun?

    O zaman egenmenlik "kayıtsız ve şartsız" milletindir. Eğer darbe isteyenler varsa ve Atatürkçüyüm diyorsa gerçek atatürkçü olup olmadığını yargılamak size kalmış...


    -----------------------------

    banane onlardan.

    senin tayibin kayıtsız şartsız milletin demiyor yalan diyor bu söze ne ayak ?


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

    banane onlardan.

    senin tayibin kayıtsız şartsız milletin demiyor yalan diyor bu söze ne ayak ?


    -----------------------------

    Tayyip nasıl başa geldi? Piyango biletiyle mi geldi?

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    AKP yandaşlığı artık sınırlarını aştı AŞK'a dönüştü maalesef !!

    Aşkın gözü kördür derler

    -----------------------------


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

    banane onlardan.

    senin tayibin kayıtsız şartsız milletin demiyor yalan diyor bu söze ne ayak ?


    -----------------------------

    Tayyip nasıl başa geldi? Piyango biletiyle mi geldi?


    -----------------------------

    bana niye soruyorsun ? ben sana 3 sayfa yazı eklerim sebebleriyle beraber. menderes nasıl getirildiyse dinci bir çok parti nasıl emperyalist kuklası olarak getirildiyse tayibinde kukla olarak kullanıo-mak için getirildi...bunda en önemli etken dinin kullanılması sömürülmesidir.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
Toplam Hit: 10104 Toplam Mesaj: 91