Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?
-
arkadaşı denedim ve çıktı yanlız benim numaramın karşılığında Erhan Doktor yazıyor bu ne anlama geliyor ??
-
zeybekustasi bunu yazdı
arkadaşı denedim ve çıktı yanlız benim numaramın karşılığında Erhan Doktor yazıyor bu ne anlama geliyor ??
Demek ki seni birisi rehberine erhan doktor diye kaydetmiş hocam.
-
isim yazarak numara bulma olayı olsa tadından yenir miydi acaba
-
böyle bir sistem nasıl olustu aklim almiyor.
nişanlandıktan bir hafta sonra bir numara arayıp arkadaş olmak istedi belliki birisi beni tongaya düşürecek tabi verdim tepkiyi attım havamı keız özür diledi kapattı numarayı sorgulattım çıkmadı aradan 8 ay geçti evlendim vs vs numarayı dun sorgulattım ...... hoca diye biri çıktı gene tanıyamadım taaki bu gün postları okuyana kadar kisileri isim ve meslek olarak çıkariyor bunu öğrenince hemen kim olduğu aklıma geldi eşimin kuzeninin karısı belliki bana yoklama çekmiş allahtan düşmemişim şimdi yoklama çekme sırası bende.
başlığı açan arkadaşa teşekkürler. -
kişi ad soyadını bir yazılımdan aldığı kesin çünkü 2 kişi sorguladım adının yanında soyadı yerine ünvanı veya şehir ismi fln çıktı...telefoncular fake isim soyadla hat açabiliolar mı?
-
DaveReed bunu yazdı
kişi ad soyadını bir yazılımdan aldığı kesin çünkü 2 kişi sorguladım adının yanında soyadı yerine ünvanı veya şehir ismi fln çıktı...telefoncular fake isim soyadla hat açabiliolar mı?
kendi numaram çıkmadı ancak babamın numrası çıktı ki kendisi akıllı telefon kullanmaz.Arkadaşlarında dediği gibi başkasının rehberinden çalıyor. Enteresan bir sistem verileri çeken birisi varsa arşiv maksatlı talibim ;) benim kafam basmaz öyle kötü şeylere :)
-
noname bunu yazdıamg bunu yazdı
Adaffix Cia nın veritabanını kullanıyor bir şekilde. Numarasını sildirmek isteyen http://adaffix.com/cia/delist_tr.php linkini kullanabilir.
siyayey değil o Caller Identification App :D
Tamam hocam bende onu demek istedim de anlatım bozukluğu olmuş :) Doğrusu turktuccar.com, "Adaffix cia" nın veritabanını kullanıyor birşekilde olacak.
Addafix: firma ismi
Cia: Yazılımın ismi
Yanlış anlaşımasın diye en doğru şekilde açıkladım :)
Bu arada yazanlar lütfen önceki mesajların tamamını okusun cevabı verilmiş sorular defalarca soruldu.
-
Benimki de başbakan diye çıktı hayırdır inşallah.
-
Hocalar bir numara arattım, ve saçma bir şey çıktı uçuş yolları gibi, bu o numaranın başka bir telefonda o şekilde kayıtlı olduğuna dair bir şey mi ?
-
hangi mod bunu yapan ?