folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?

Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

arkadaşı denedim ve çıktı yanlız benim numaramın karşılığında Erhan Doktor yazıyor bu ne anlama geliyor ??

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

arkadaşı denedim ve çıktı yanlız benim numaramın karşılığında Erhan Doktor yazıyor bu ne anlama geliyor ??

Demek ki seni birisi rehberine erhan doktor diye kaydetmiş hocam.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

isim yazarak numara bulma olayı olsa tadından yenir miydi acaba

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    böyle bir sistem nasıl olustu aklim almiyor.
    nişanlandıktan bir hafta sonra bir numara arayıp arkadaş olmak istedi belliki birisi beni tongaya düşürecek tabi verdim tepkiyi attım havamı keız özür diledi kapattı numarayı sorgulattım çıkmadı aradan 8 ay geçti evlendim vs vs numarayı dun sorgulattım ...... hoca diye biri çıktı gene tanıyamadım taaki bu gün postları okuyana kadar kisileri isim ve meslek olarak çıkariyor bunu öğrenince hemen kim olduğu aklıma geldi eşimin kuzeninin karısı belliki bana yoklama çekmiş allahtan düşmemişim şimdi yoklama çekme sırası bende.
    başlığı açan arkadaşa teşekkürler.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

kişi ad soyadını bir yazılımdan aldığı kesin çünkü 2 kişi sorguladım adının yanında soyadı yerine ünvanı veya şehir ismi fln çıktı...telefoncular fake isim soyadla hat açabiliolar mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

kişi ad soyadını bir yazılımdan aldığı kesin çünkü 2 kişi sorguladım adının yanında soyadı yerine ünvanı veya şehir ismi fln çıktı...telefoncular fake isim soyadla hat açabiliolar mı?

kendi numaram çıkmadı ancak babamın numrası çıktı ki kendisi akıllı telefon kullanmaz.Arkadaşlarında dediği gibi başkasının rehberinden çalıyor. Enteresan bir sistem verileri çeken birisi varsa arşiv maksatlı talibim ;) benim kafam basmaz öyle kötü şeylere :)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    amg bunu yazdı

Adaffix Cia nın veritabanını kullanıyor bir şekilde. Numarasını sildirmek isteyen http://adaffix.com/cia/delist_tr.php linkini kullanabilir.

siyayey değil o Caller Identification App :D

Tamam hocam bende onu demek istedim de anlatım bozukluğu olmuş :) Doğrusu turktuccar.com, "Adaffix cia" nın veritabanını kullanıyor birşekilde olacak.

Addafix: firma ismi

Cia: Yazılımın ismi

Yanlış anlaşımasın diye en doğru şekilde açıkladım :)

Bu arada yazanlar lütfen önceki mesajların tamamını okusun cevabı verilmiş sorular defalarca soruldu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Benimki de başbakan diye çıktı hayırdır inşallah.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Hocalar bir numara arattım, ve saçma bir şey çıktı uçuş yolları gibi, bu o numaranın başka bir telefonda o şekilde kayıtlı olduğuna dair bir şey mi ?

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

hangi mod bunu yapan ?

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
Toplam Hit: 62359 Toplam Mesaj: 227