Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?
-
kady bunu yazdı
ios emındegılım ama android tabanlı telefonların rehber hırsızlıgından baska bır sey degıl
rehberde nasıl kayıtlıysan onu o sekılde buluyor orneklerı yukarda yazdım
senın telefonun 6300 olması onemlı degıl kimlerin telefon rehberınde sin o onemlı
iyide benim telefonumda kayıtlı olmayan birini aradım Top yazdı
-
evet adaffixten çekiyor numarayı sorguladım buldu adaffixten sildim sonra numarayı bulamadı.
-
hassiktir whatsapp DB BU !
-
Buda ne la bendede ne arattıysam buldu :D
-
eski çalıştığım fabrikanın adını eklemiş
arkadasımın soy adını tavukcu olarak kayıt etmiş tavukcuda çalışıyo diye soyaı tavukcu mu oluyor
kaygusuz tarafından 25/Mar/13 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
whatsapp kullananların rehberlerini ele geçirmişler :P
-
çizik
-
La ele geçirilmis rehberler olabilir mi, kendi numaramda ismimi cako olarak gosterdi. Cako benim lakabım amk :D bazı arkadasların rehberinde boyle kayıtlı olabilirim.
-
Etiketlere bak mq :)
telefon öğrenme, bilinmeyen numara, bılınmeyen numaralar, kime ait, bilin meyen numaralar, telefon numarası öğrenme, vodafone numaralar, telefon numara öğrenme, bilinmiyen numaralar, bilinmiyen numara, telefon numara bulma, telefon numarasını öğrenme, telefon numarasını bulma, numara öğrenmek, numarayı öğrenme, kime ait numara, turkcell numarası öğrenme, turkcell de numara öğrenme, numara kıme aıt, tel numarası öğrenme, vodafone de numara öğrenme, numara öğrenme vodafone, türkcell bilinmeyen numaralar, telefon no sorgu, turkcel bılınmeyen numaralar, turcell bilinmeyen numaralar, numara öğrenme avea, cep telefonu öğrenme, no kime ait, vodafone no öğrenme, cep numarası öğrenme, telefon numarası sorma, telefon numarası öğren, telefon kime ait, bilinmeyen numara öğrenme, bilinmeyen numara vodafone, bilinmeyen numaraları öğrenme, numaranın kime ait, vodafone bilinmeyen numaralar, vodafone numara sorgu, cep telefonu numarası bulma, numaralar kime ait, telefon numarası kime ait, kime ait telefon numarası, vodafone bılınmeyen numara, numaranın kime ait olduğunu, bılınmeyen numaralar vodafone, telefon numarası öğrenmek, numaranın kime ait olduğunu öğrenme, telefon numarasının kime ait, telefon numara sorma, telefon numara kime ait, cep telefonu numarası öğrenme, numara kime ait öğrenme, numaranın kim olduğunu öğrenme, bilinmeyen numara avea, avea numara sorgu, avea bilinmeyen numaralar, bilinmeyen avea numarası, numaranın kime ait olduğunu bulma, numaranın kime ait olduğunu öğren, numaranın kime ait olduğunu öğrenmek, telefon no sorma, turkcell no öğrenme, avea numarası öğrenme, cep tel öğrenme, bilinmeyen numaralar öğrenme, telefon kime ait olduğunu öğrenme, avea bılınmeyen numara, numara kime ait olduğunu öğrenme, numara kime ait öğren, bılınmeyen numaralar avea, telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenme, telefon numarası kime ait öğrenme, telefon numarasının kime ait olduğunu bulma, telefon numarası kime ait olduğunu öğrenme, telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenmek -
Aynen. Numarayı silince bulunamadı yazdı (: