folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?

Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek
    kady bunu yazdı

ios emındegılım ama  android tabanlı telefonların  rehber hırsızlıgından baska bır sey degıl

rehberde nasıl kayıtlıysan onu o sekılde buluyor orneklerı yukarda yazdım

senın telefonun 6300 olması onemlı degıl kimlerin telefon rehberınde sin  o onemlı

iyide benim telefonumda kayıtlı olmayan birini aradım Top yazdı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

evet adaffixten çekiyor numarayı sorguladım buldu adaffixten sildim sonra numarayı bulamadı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

hassiktir whatsapp DB BU ! 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Buda ne la bendede ne arattıysam buldu :D

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

eski çalıştığım fabrikanın adını eklemiş

arkadasımın soy adını tavukcu olarak kayıt etmiş tavukcuda çalışıyo diye soyaı tavukcu mu oluyor 

kaygusuz tarafından 25/Mar/13 20:08 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

whatsapp kullananların rehberlerini ele geçirmişler :P

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

çizik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

La ele geçirilmis rehberler olabilir mi, kendi numaramda ismimi cako olarak gosterdi. Cako benim lakabım amk :D bazı arkadasların rehberinde boyle kayıtlı olabilirim.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Etiketlere bak mq :) 

telefon öğrenme, bilinmeyen numara, bılınmeyen numaralar, kime ait, bilin meyen numaralar, telefon numarası öğrenme, vodafone numaralar, telefon numara öğrenme, bilinmiyen numaralar, bilinmiyen numara, telefon numara bulma, telefon numarasını öğrenme, telefon numarasını bulma, numara öğrenmek, numarayı öğrenme, kime ait numara, turkcell numarası öğrenme, turkcell de numara öğrenme, numara kıme aıt, tel numarası öğrenme, vodafone de numara öğrenme, numara öğrenme vodafone, türkcell bilinmeyen numaralar, telefon no sorgu, turkcel bılınmeyen numaralar, turcell bilinmeyen numaralar, numara öğrenme avea, cep telefonu öğrenme, no kime ait, vodafone no öğrenme, cep numarası öğrenme, telefon numarası sorma, telefon numarası öğren, telefon kime ait, bilinmeyen numara öğrenme, bilinmeyen numara vodafone, bilinmeyen numaraları öğrenme, numaranın kime ait, vodafone bilinmeyen numaralar, vodafone numara sorgu, cep telefonu numarası bulma, numaralar kime ait, telefon numarası kime ait, kime ait telefon numarası, vodafone bılınmeyen numara, numaranın kime ait olduğunu, bılınmeyen numaralar vodafone, telefon numarası öğrenmek, numaranın kime ait olduğunu öğrenme, telefon numarasının kime ait, telefon numara sorma, telefon numara kime ait, cep telefonu numarası öğrenme, numara kime ait öğrenme, numaranın kim olduğunu öğrenme, bilinmeyen numara avea, avea numara sorgu, avea bilinmeyen numaralar, bilinmeyen avea numarası, numaranın kime ait olduğunu bulma, numaranın kime ait olduğunu öğren, numaranın kime ait olduğunu öğrenmek, telefon no sorma, turkcell no öğrenme, avea numarası öğrenme, cep tel öğrenme, bilinmeyen numaralar öğrenme, telefon kime ait olduğunu öğrenme, avea bılınmeyen numara, numara kime ait olduğunu öğrenme, numara kime ait öğren, bılınmeyen numaralar avea, telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenme, telefon numarası kime ait öğrenme, telefon numarasının kime ait olduğunu bulma, telefon numarası kime ait olduğunu öğrenme, telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenmek

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Aynen. Numarayı silince bulunamadı yazdı (:

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 62345 Toplam Mesaj: 227