Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?
-
3 numaramıda bulamadı
-
ev telefonunu fazla kullanmam fazla da arayan olmaz sorguladım cıkmadı
(birilerinin telefon rehberinden cektigine kanaat getirdim cünkü x kısıyı hatırlamak istedigin yada hatırlayabılecegın gıbı kaydedersın ya tam da öyle buluyor gebze salih diye isim mi olur birinin rehberde öyle o yuzden )
operatör abdullah :)
Farök
Cevat xxxx iletişim kefken
Ozcan ecz gebz
gibi gibi
kady tarafından 25/Mar/13 19:27 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
3 numaramıda bulamadı
bu sevınılecek bır sey degıl :) ya kımsenın rehberınde degılsın
yada cevrende kımsede androıd & ios vs cıhaz yok
-
uygulamalarla alakası yok hayatında uygulama nedir bilmeyen birinin numarasını yazdım buldu lan :( çocukta 6300 var onu bile kullanamıyor nasıl numarasını versin başkasına
-
rehberlerden gelen isimler saçma sapan insanları buldu şukur beni bulamdi :D yazim olur dursun
üstteki :D arkadaş saten cocugun numarasını degilde diyelim sen bende kayıtlısın bende uygulama vs. var seni xxxx diye kayit etmişim onu gösteriyor
AmoR tarafından 25/Mar/13 19:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Ulan şimdi kensi hattımı girdim iki numaramıda buldu, hatta bir numaram işim ismim ve soyismim ile kayıt edilmiş, bi arkadaşım vae basketcş onuda isim ve bask. Diye buldu, yuh be yuh,
-
Ka1nsha bunu yazdı
uygulamalarla alakası yok hayatında uygulama nedir bilmeyen birinin numarasını yazdım buldu lan :( çocukta 6300 var onu bile kullanamıyor nasıl numarasını versin başkasına
tamam'da senin 6300 var teknoloji özürlüsün mesela uygulama muygulama hak getire android desek nerenin başkenti diyecek durumda ol ama benim rehberimde telefonun kayıtlı ka1nsha diye ben de bu adamların uygulama kurmuşum rehberimi çekmiş sorgulatınca senin numarayı cıkıyor işte mantık bu
-
Nasıl Yapıyo bilmiyorum ama benim rehberde kişi hangi isimle kayıtlıysa adı öyle çıkıyo örnek:EV gibi
-
haha bana bı numara mesaj yolladıydı adamın adı hasan ayd. olarak cıktı mesaj cektım adın hasan mı dıye aynen dıyo. bı bakıym kımmıs bu hasan efendı :D
-
ios emındegılım ama android tabanlı telefonların rehber hırsızlıgından baska bır sey degıl
rehberde nasıl kayıtlıysan onu o sekılde buluyor orneklerı yukarda yazdım
senın telefonun 6300 olması onemlı degıl kimlerin telefon rehberınde sin o onemlı
3-5 rehberınızdekılerı sorgulayın zaten anlarsınız rehber de kı kısaltmalar bıle cıkıyor :D harf yetmezya kısa yazarsın
kady tarafından 25/Mar/13 19:56 tarihinde düzenlenmiştir