Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?
-
nolanded bunu yazdıonparlak bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Benim numaralar silinmiş.
"Numara Bulunamadı."
NE yaptım peki ?
http://adaffix.com/numbers/numarami-sil/
http://adaffix.com/cia/delist_tr.php
Bu iki linke girdim ve ikisinden de silinmesi talebinde bulundum. Ne zaman hatırlamıyorum ama silinmiş.
bir kaç gün içinde silinir. İşe yarıyor yani.
Eyvallah Hocam. Dediklerini yaptım benim numara da silindi.
Hocalar siliyorsunuz da o anlık sitede bulunamadı diyor ama 1 gün sonra numara yine çıkıyor.3-4 defa denedim.Kaydım yine çıkıyor
yoh bende bulamadı kalıcı sildi,
Bana mı garezi var :D hala cıkıyor benim ki
-
BarisYigit bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdı
neyse tik atalımda belki lazım olur ama gerçekten mantığını çözebilen var mı?
mantık yok. adaffix diye bir uygulama var.
android ios gibi platfromlarda , uygulamayı telefonuna yüklüyorsun.
yükledikten sonra senin bütün rehberin bir havuzda toplanıyor (adaffix'in havuzu)
daha sonra atıyorum seni bilmediğin bi numara arıyor , program direk bakıyor havuza , numara herhangi birinde "haydar abim" diye kayıtlıysa o şekilde çekip sana "haydar abim" arıyor diye gösteriyor.
Bildiğin bütün rehberler toplanıyor sonra kullanılıyor.
Sitede sorgulama olayıda daha önce bunun wap kısmından sorgu yapılıyordu.
TBT de filan vardı konusu gizlilik filan açılınca 2-3 güne patladı zaten.
Admin/mod arkadaşımızda yeni bir url buluyor , bu url üzerinden sorguluyor ve sana sonucu veriyor.
// Komple çekmiş galiba vt'yi kendi db'sinden sorguluyor olabilir. Bilmiyorum bilgi verilmiyor.
Abi o konu bu kadar patlamamıştı niyeyse buna herkes yüklendi şimdi :)
Neyse, şu captcha yı geçip senin yarım kalan db yi şişirsen bir de tbt olarak açarız bi site :D
-
asa42 bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdı
yükledikten sonra senin bütün rehberin bir havuzda toplanıyor (adaffix'in havuzu)
daha sonra atıyorum seni bilmediğin bi numara arıyor , program direk bakıyor havuza , numara herhangi birinde "haydar abim" diye kayıtlıysa o şekilde çekip sana "haydar abim" arıyor diye gösteriyor.
Admin/mod arkadaşımızda yeni bir url buluyor , bu url üzerinden sorguluyor ve sana sonucu veriyor.
// Komple çekmiş galiba vt'yi kendi db'sinden sorguluyor olabilir. Bilmiyorum bilgi verilmiyor.
Neyse, şu captcha yı geçip senin yarım kalan db yi şişirsen bir de tbt olarak açarız bi site :D
captchalık bişi kalmadı. admin/mod'un vermediği mürid verdi yine :)
-
Benim ilk numarayı buldu. Farklı bir hattımı denetim onu bulamadı. Yapana helal olsun =)
-
asa42 bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdı
Senin numaranın kayıtlı olduğu telefon update yapıyor olabilir, böylece sen silsen bile rehberden tekrar çekiyordur.
-
konu gizlensin bu site çok tehlikeli olabilir :)
-
sanırım sizin numaranızın çekildiği kullanıcı adaffix i sildiğinde o alt yapı kullanılamıyo yani güncellediğinde bilgileri tekrar çekemiyor fakat adamlar her gün yeniliyor tekrar çekiyo silsekte kimden çekiyosa uygulama onda hala kurulu olduğundan numaralar tekrar çıkıyor sistemde
-
Site osurmuş beyler. :X
-
aynen pazartesiden sonra site patladı )
-
sorgulama sayfası patlamış, alt kısma da açıklama yazmışlar uygulamadan çekioruz die. başka bu tür bi site var mı hacılar bi kaç numara sorgulayacaktım da :)