Nihal Atsız

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek

    "Yağmur Oğlum, Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir de resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İsponylollar, Portekizliler, Romanlar, yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar, Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır. Ermeniler, Kürtler, Lazlar, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Zazalar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler, Çingeneler, içerideki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun." (N. Atsız)

    Ben sıkıbir Türk milliyetçisi ve bir Turan'cıyım ! Annem ve babamla sürekli Türkiye konusunda ırkçı tartışmalara girerim. Çini TEMSİL EDEN bir adamı Doğu Türkistan yüzünden sevmem, Yunanistanı TEMSİL EDEN bir adamdan tiksinirim, ingilizlerin tarihini ÖVEN bir adamın neden yaşadığını sorgularım, rusyadan kafkasya için nefret ederim ve ben bir mhp sempatizanıydım. Ve en önemlisi ben bir kosovalıyım yani bir arnavut. bu vatan için canımı vermeye hazırım (Beni yakınen tanıyanlar bilir) hatta bu vatan için yapamayacağım birşey yok !

    Ama ben bir Arnavutum ! Nihal Atsıza göre Türkiyenin içindeki bir DÜŞMANIM. Amcamın oğlu Bitliste PKK tarafından kanas marka dülbünlü tüfekle Türkiye için şehit oldu yıl 1994 ama ben Türkiyenin içindeki bir düşmanım.

    Ve ben Türkiyeyi o kadar çok seviyorum ki kendime DEVSIRME lakabını koydum.Tahribattaki imzama bile baksanız ne kadar türk olduğumu göreceksiniz. yani o kadar çok seviyorum türkiyeyi ama ben yine bu adama göre bir düşmanım.

    Oysa Atatürk Türklüğü 1924 Anayasasında tarif etmiş ve diyor ki, Türkiye’ye vatandaşlık bağı ile bağlanan herkes Türktür.

    Ne mutlu Türküm Diyene !

     

    Kreston: sevgili adminler antikky küfürleri incelemenizi talep ediyor. arz ederim

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek
    Sen daha tarih ögren ondan sonra eleştiri yap.Bari birilerini eleştiriken iki satır bir şeyler arastırın.H.N.ATSIZ ile ülkücülügün yakından uzaktan ilgisi alakası yoktur.Türkeş atsızın yanına gidip gelen ona danısan bir tegmendi.1969 yılında kurulan milliyetci cephe içinde Türkçüler tasfiye edilmiş geri kalanıda parti ümmetcilik yapıyor islamlasıyor diye istifa etmiştir.O günden bu güne ne H.N.ATSIZIN ne atsızcılarn nede Türkçülerin ne mhp ile ne ülkücüler ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.Sen ilk önce şu yanlısşarını düzelt ardından istedgin soruya istedigin cevabı verelim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    nihal atsız gibi faşislere allah gibi tapan gençlere acıyorum.ayrıca oğluna mektup yazmış ama bildiğim kadarıyla oğlu sıkı bir komünisttir.Ne kadar ironik dimi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    nihal atsız gibi faşist gerzeklere allah gibi tapan gençlere acıyorum.ayrıca oğluna mektup yazmış ama bildiğim kadarıyla oğlu sıkı bir komünisttir.Ne kadar ironik dimi.
    -----------------------------

    Oldukca ironik degilmi hahahaha demek ki faşizm dedigniz unsurun ana kuralları Atsızda mevcut degil.Demek ki bu sadece dönemin gençlerini bir çatı altından toplamak için onları ateşlemek için ortaya atılan bir söylemdi.Sende bana göre bir gerzeksin.Eleştirdigniz kişi herşeyden önce bir yazardır.Atsızda sebahattin aliyede  saygı duyacaksınız ondan sonra eleştireceksiniz.Direkt gerzek senin gibi ahmakların söyleminden baska bir şey degildir.Adabını bil.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek
    BAAL sen bu adamı destekliyor musun şimdi _?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek

    o oğlu şimdi nerde ne yapıyor,işlerini kimlerle nasıl hallediyor,ne gibi düşünceleri var,kendisiyle konuşmuş birisi olarak biliyorum...

    neyse susmak en iyisi..

     

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Bak sana acıklıyım.Atsız bilinenleriyle birlikte ortaya bir ideoloji atmamıstır.Kendisi Türkçüdür ve Türkçülügün geçmişi Ziya gökalplere dayanır.Osmanlının ümmetcilginden halkın kurtulmasında ki en büyük kişilerden biri Türkçülügü ideolojiye dönüştüren Ziya gökalptir.Atsız herşeyden önce zamanın önde gelen yazarlarındandır.Ve onun söylemleri o günün kosullarını kapmsar onun ogluna yazdıkları onunla kendi arasındadır.Bir vasiyet nameden yola çıkıpta tüm ideoljiyi eleştiremezsiniz.Türkçülük sabit kalır zaman ile birlikte kişiler ile şekillenir.Sev yahut sevme ama bu ona hakaret etme anlamına gelmez.Bende sebahattini sevmiyorum orhanıda sevmiyorum fakat bir şeyler ürettikleri için saygım vardır onalara çıkıpta tak diye hakaret etmem.

    Son olarak sen kişiyi eleştirebilrisin ama ideolojiyi asla.Bu yüzden Türkçülgün esaslarından biride soyculuktur.Bu esası Atsızın üzerinden eleştiremezsiniz.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek

    Bir kişi yazar oldu diye eleştrilemez mi?

    kimseye saygı göstermek zorunda değilim bilahare saçma sapan fikirleri ve adına açılan web siteleri ile ergen bünyelerin beyinlerini yıkayan kimselere saygı duymam.ama yanlış olduğunu bildiğim için mesajımda ki hakaret unsurunu editliyorum.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek

    Türkçülüğün esaslarından biri soyculuk mu ?

    yapma lütfen ya! Bu vatan için ölmüş kaç boşnak kürt arnavut çerkez laz var söyler misin ? eğer öyle bir durum olsaydı kosova bağımsız olduğunda bayrampaşadaki türk ve arnavutların kardeşlerimiz bağımsız oldu seslerine hiç birşey demiyorum artık ben. Türkçülük bir ırk değil bir yaşam biçimi bir düşüncedir.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Ya arkadaş anlatamıyorum sana herhalde.Eleştirebilrisiniz fakat üreten yazan ve eserleri herkesim tarafından okunan birini böyle eleştirmezsiniz.Yazar dediysem her eline kalemi kagıdı alıp bir şeyler karalayanlardan bahsetmiyorum.Eser sahibi olucak.Açın okuyun iki üç kitabını merak etmeyin faşit olmasınız.Edebi olarak ne kadar mukemmel olduklarını göreceksiniz.Madem beyin yıkanıyor madem çok biliyorsun site yada kastettigün kişiler ile ilgili degil Türkçülük hakkında tartısalım.O zaman eyw derim çekip giderim.

Toplam Hit: 9126 Toplam Mesaj: 65