One Plus One Cep Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

tr getirmeye kalksak akı bokunu geçer 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yurtdışından kargoyla telefon getirmek kesinlikle yasak boşuna kasmayın. Bu telefonda Qualcomm işlemci var imei atılmaz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

tr getirmeye kalksak akı bokunu geçer 

www.turkiye.gov.tr'de imei kaydetme gibi bir bölüm var, pasaport filan soruyor ama nasıl işlediğini kontrol etme imkanım olmadı

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

1. vergi dairesine 120 TL yatırıyorsunuz.

2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile

3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz )  50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.

geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    PanxeR bunu yazdı

2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile

3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz )  50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.

geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor. 

Yıllardır diyorum Türkiye'de devlet dediğin legal mafya diye. Şu işe, şu uğraşa bak arkadaş.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

gümrükte sıkıntı çıkar . bide hafıza kartı takılmıyor ona göre şipariş edin. Telefon çok güzel çok çok beğeniyorum DH de baya konusu oldu en son yanlış hatırlamıyorumsa şirket ceosu türkiye için suan planımız yok demişti keske olsa. xiaomi 3-4 aya gelecek onuda bekliyebilirsiniz

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bu fiyata , bu ozellikler ...

Harbiden iyimis...

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Yıllardır diyorum Türkiye'de devlet dediğin legal mafya diye. Şu işe, şu uğraşa bak arkadaş.

aynen öle.türkiyeye bi geldim 1 ay sonra ana! telefon çalışmıor bide 50 tl verip hat almıştım.lan zaten 2 aylığına gelmişim 50 tl hat 120 tl devlete ver (ben 105 diye hatırlıorum ama nese 3-5 fark etmez) bide gidecen uğraşacan.dedim skerler.hiç gitmedim.böle saçmalık olmaz ya.arkadaşım gelior çinli fln ney telefon açtıracaz.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Nereden alabileceğiz?

Hocam sen bildiğim kadarıyla Almanya'dasın. Çin'den kargoyla sipariş vererek Alman devletine 25 $ civarı gümrük vergisi ödeyerek alabilirsin. 

Tr ye istersek ne kadar vergi veririz?

abi istersen 1 dolara getirirt istersen oradaki memura de 100 de 100 vergi ödeyecem hatta çakallık yapıp gift yaptırsan bile yemiyolar. yani o telefon gümrükten geçmiyo. vergisini ödemek istediğini söylesen bile geçmiyo

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Nereden alabileceğiz?

Hocam sen bildiğim kadarıyla Almanya'dasın. Çin'den kargoyla sipariş vererek Alman devletine 25 $ civarı gümrük vergisi ödeyerek alabilirsin. 

Tr ye istersek ne kadar vergi veririz?

abi istersen 1 dolara getirirt istersen oradaki memura de 100 de 100 vergi ödeyecem hatta çakallık yapıp gift yaptırsan bile yemiyolar. yani o telefon gümrükten geçmiyo. vergisini ödemek istediğini söylesen bile geçmiyo

nası yani hiçbi şekilde hiçbir telefonu yurt dışından getiremiomuyuz vergisini verecek olsak bile

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 6842 Toplam Mesaj: 61