One Plus One Cep Telefonu
-
tr getirmeye kalksak akı bokunu geçer
-
Yurtdışından kargoyla telefon getirmek kesinlikle yasak boşuna kasmayın. Bu telefonda Qualcomm işlemci var imei atılmaz.
-
adeleks bunu yazdı
tr getirmeye kalksak akı bokunu geçer
www.turkiye.gov.tr'de imei kaydetme gibi bir bölüm var, pasaport filan soruyor ama nasıl işlediğini kontrol etme imkanım olmadı
-
1. vergi dairesine 120 TL yatırıyorsunuz.
2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile
3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz ) 50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.
geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor.
-
PanxeR bunu yazdı
2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile
3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz ) 50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.
geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor.
Yıllardır diyorum Türkiye'de devlet dediğin legal mafya diye. Şu işe, şu uğraşa bak arkadaş.
-
gümrükte sıkıntı çıkar . bide hafıza kartı takılmıyor ona göre şipariş edin. Telefon çok güzel çok çok beğeniyorum DH de baya konusu oldu en son yanlış hatırlamıyorumsa şirket ceosu türkiye için suan planımız yok demişti keske olsa. xiaomi 3-4 aya gelecek onuda bekliyebilirsiniz
-
Bu fiyata , bu ozellikler ...
Harbiden iyimis...
-
Haymatlos bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Yıllardır diyorum Türkiye'de devlet dediğin legal mafya diye. Şu işe, şu uğraşa bak arkadaş.
aynen öle.türkiyeye bi geldim 1 ay sonra ana! telefon çalışmıor bide 50 tl verip hat almıştım.lan zaten 2 aylığına gelmişim 50 tl hat 120 tl devlete ver (ben 105 diye hatırlıorum ama nese 3-5 fark etmez) bide gidecen uğraşacan.dedim skerler.hiç gitmedim.böle saçmalık olmaz ya.arkadaşım gelior çinli fln ney telefon açtıracaz.
-
HoLyCat bunu yazdıMustafa bunu yazdınoname bunu yazdı
Nereden alabileceğiz?
Hocam sen bildiğim kadarıyla Almanya'dasın. Çin'den kargoyla sipariş vererek Alman devletine 25 $ civarı gümrük vergisi ödeyerek alabilirsin.
Tr ye istersek ne kadar vergi veririz?abi istersen 1 dolara getirirt istersen oradaki memura de 100 de 100 vergi ödeyecem hatta çakallık yapıp gift yaptırsan bile yemiyolar. yani o telefon gümrükten geçmiyo. vergisini ödemek istediğini söylesen bile geçmiyo
-
kalibre bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıMustafa bunu yazdınoname bunu yazdı
Nereden alabileceğiz?
Hocam sen bildiğim kadarıyla Almanya'dasın. Çin'den kargoyla sipariş vererek Alman devletine 25 $ civarı gümrük vergisi ödeyerek alabilirsin.
Tr ye istersek ne kadar vergi veririz?abi istersen 1 dolara getirirt istersen oradaki memura de 100 de 100 vergi ödeyecem hatta çakallık yapıp gift yaptırsan bile yemiyolar. yani o telefon gümrükten geçmiyo. vergisini ödemek istediğini söylesen bile geçmiyo
nası yani hiçbi şekilde hiçbir telefonu yurt dışından getiremiomuyuz vergisini verecek olsak bile