One Plus One Cep Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

1. vergi dairesine 120 TL yatırıyorsunuz.

2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile

3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz )  50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.

geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor. 

1. Son 30 gün içerisinde ülkeye girmiş birisini buluyorsunuz.

2. Bu adamın TC Kimlik NO'suyla herhangi bir bankaya ya da vergi dairesine 120 tl yatırıyorsunuz (Ben İş Bankası'na gittim şip şak hallettiler). 

3. Aynı adamın e-devlet hesabına giriyorsunuz

4. Bedeveden telefonu kaydediyorsunuz.

Geçen ay kaydettirdim daha.

Gidip operatörlere 50 tl falan bayılmayın la 3 lira mı ne e-devlet şifresi.

Önemli Hatırlatma: Vergi dairelerinde gişeler çalışma saati bitiminden erken kapanır. Yerine göre değişiyor ama genelde 16.00 gibi gişeyi kapatırlar. Ona göre gidin. Bence direkt bankaya gitin ya.

krypt tarafından 14/Haz/14 11:35 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yurtdışından vergisini ödeseniz bile telefon getirtmek yasak. Yakalanırsa direk geldiği adrese geri yollanır. Fakat şöyle bir şey var sizin paket bazen arada kaynayıp x-ray'e girmezse sorunsuz gelir. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Yurtdışından vergisini ödeseniz bile telefon getirtmek yasak. Yakalanırsa direk geldiği adrese geri yollanır. Fakat şöyle bir şey var sizin paket bazen arada kaynayıp x-ray'e girmezse sorunsuz gelir. 

Arada kaynayıp girmemek nedir hocam bu bildiğin şansın şansı. O değilde şuan bi yakınım amerikada ona aldırtıp trye getirtebilirim. Burdada dedikleri gibi 120 tl yatırıp edevletle açtırabiliyosak sorun olmaz sanırım?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Komisyon karşılığı isterseniz getirtebilirim bu telefonu.Her ay Azerbaycan'a giden tanıdıklarım var.Türkiye'ye sipariş verirseniz %50 geçer, %50 takılır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=NyxhyldcnlM

Teknoseyir İncelemesi Geldi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı bi

2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile

3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz )  50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.

geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor. 

1. Son 30 gün içerisinde ülkeye girmiş birisini buluyorsunuz.

2. Bu adamın TC Kimlik NO'suyla herhangi bir bankaya ya da vergi dairesine 120 tl yatırıyorsunuz (Ben İş Bankası'na gittim şip şak hallettiler). 

3. Aynı adamın e-devlet hesabına giriyorsunuz

4. Bedeveden telefonu kaydediyorsunuz.

Geçen ay kaydettirdim daha.

Gidip operatörlere 50 tl falan bayılmayın la 3 lira mı ne e-devlet şifresi.

Önemli Hatırlatma: Vergi dairelerinde gişeler çalışma saati bitiminden erken kapanır. Yerine göre değişiyor ama genelde 16.00 gibi gişeyi kapatırlar. Ona göre gidin. Bence direkt bankaya gitin ya.

Hacı abi bizim ABD akrabalardan istesem telefon burada pasaport kaydini onların pasaporta yaptırabilir miyim?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Herkes oyle kaydettiriyor.  Olur yani

Bu arada telefon cok guzel kullaniyorum ;) 2si ciksin onuda alicam :) 

_Dert_ tarafından 13/Eyl/14 18:15 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

alamadığımız bir telefon işte soğuttular telefondan şerefsizler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Yıllardır diyorum Türkiye'de devlet dediğin legal mafya diye. Şu işe, şu uğraşa bak arkadaş.

parayı yatırıp direk e devletten kayıt ettirebiliyorsun

Toplam Hit: 6811 Toplam Mesaj: 61