One Plus One Cep Telefonu
-
PanxeR bunu yazdı
1. vergi dairesine 120 TL yatırıyorsunuz.
2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile
3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz ) 50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.
geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor.
1. Son 30 gün içerisinde ülkeye girmiş birisini buluyorsunuz.
2. Bu adamın TC Kimlik NO'suyla herhangi bir bankaya ya da vergi dairesine 120 tl yatırıyorsunuz (Ben İş Bankası'na gittim şip şak hallettiler).
3. Aynı adamın e-devlet hesabına giriyorsunuz
4. Bedeveden telefonu kaydediyorsunuz.
Geçen ay kaydettirdim daha.
Gidip operatörlere 50 tl falan bayılmayın la 3 lira mı ne e-devlet şifresi.
Önemli Hatırlatma: Vergi dairelerinde gişeler çalışma saati bitiminden erken kapanır. Yerine göre değişiyor ama genelde 16.00 gibi gişeyi kapatırlar. Ona göre gidin. Bence direkt bankaya gitin ya.
krypt tarafından 14/Haz/14 11:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Yurtdışından vergisini ödeseniz bile telefon getirtmek yasak. Yakalanırsa direk geldiği adrese geri yollanır. Fakat şöyle bir şey var sizin paket bazen arada kaynayıp x-ray'e girmezse sorunsuz gelir.
-
Mustafa bunu yazdı
Yurtdışından vergisini ödeseniz bile telefon getirtmek yasak. Yakalanırsa direk geldiği adrese geri yollanır. Fakat şöyle bir şey var sizin paket bazen arada kaynayıp x-ray'e girmezse sorunsuz gelir.
Arada kaynayıp girmemek nedir hocam bu bildiğin şansın şansı. O değilde şuan bi yakınım amerikada ona aldırtıp trye getirtebilirim. Burdada dedikleri gibi 120 tl yatırıp edevletle açtırabiliyosak sorun olmaz sanırım?
-
Komisyon karşılığı isterseniz getirtebilirim bu telefonu.Her ay Azerbaycan'a giden tanıdıklarım var.Türkiye'ye sipariş verirseniz %50 geçer, %50 takılır.
-
http://shiftdelete.net/oneplus-one-satista-53079.html satışa sunulmuş
-
http://www.youtube.com/watch?v=NyxhyldcnlM
Teknoseyir İncelemesi Geldi...
-
KrypT bunu yazdıPanxeR bunu yazdı bi
2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile
3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz ) 50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.
geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor.
1. Son 30 gün içerisinde ülkeye girmiş birisini buluyorsunuz.
2. Bu adamın TC Kimlik NO'suyla herhangi bir bankaya ya da vergi dairesine 120 tl yatırıyorsunuz (Ben İş Bankası'na gittim şip şak hallettiler).
3. Aynı adamın e-devlet hesabına giriyorsunuz
4. Bedeveden telefonu kaydediyorsunuz.
Geçen ay kaydettirdim daha.
Gidip operatörlere 50 tl falan bayılmayın la 3 lira mı ne e-devlet şifresi.
Önemli Hatırlatma: Vergi dairelerinde gişeler çalışma saati bitiminden erken kapanır. Yerine göre değişiyor ama genelde 16.00 gibi gişeyi kapatırlar. Ona göre gidin. Bence direkt bankaya gitin ya.
Hacı abi bizim ABD akrabalardan istesem telefon burada pasaport kaydini onların pasaporta yaptırabilir miyim?
-
Herkes oyle kaydettiriyor. Olur yani
Bu arada telefon cok guzel kullaniyorum ;) 2si ciksin onuda alicam :)
_Dert_ tarafından 13/Eyl/14 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
alamadığımız bir telefon işte soğuttular telefondan şerefsizler.
-
Haymatlos bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Yıllardır diyorum Türkiye'de devlet dediğin legal mafya diye. Şu işe, şu uğraşa bak arkadaş.
parayı yatırıp direk e devletten kayıt ettirebiliyorsun