One Plus One Cep Telefonu
-
hahha :D hocam yanlış anlatmışım pardon. arka kamerasında sony sensör var ön kamera demek istemiştim malum artık arka kamerayı kullanan kalmadı.. ön kamerası iyi değil. bi anlık dalghınlıkla ön yazmamışım.. bende almayı planlıyordum ön kamera kıyaslamalarına baktım ve plus one berbat..
https://www.youtube.com/watch?v=jJOJayUHFT4
BosphorusPasha tarafından 16/Şub/15 23:05 tarihinde düzenlenmiştir -
yurttışından aldık diyelm gümrüğe takıldı ? ee bizim para noluyo ?
-
Uzun süre araştırarak aldım bende telefonu 3-4 ay önce, çok memnunum, her şeyi ile harika bir telefon.
Elinize alınca anlıyorsunuz ki malzemesi kaliteli, samsung gibi plastik hissi hiç vermiyor.
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
yurttışından aldık diyelm gümrüğe takıldı ? ee bizim para noluyo ?
Paypal ile alım yapın. Zaten satıcı düzgün birisiyse benim kargo parami ver al paranı der.
-
SpectatorX bunu yazdı
alırsın 1 ay sonra 300tlye satarsın. Paranıza yazık
Şöyle bilip bilmeden yazanlarada bitiyorum.
-
Oneplus 2 beklerseniz daha iyi olur.. Zaten bu zamandan sonra 2 almak daha mantıklı.
Şu sıralar "rom" karmasası yasanıyor.. CM ile yollarını ayırdıkları için kendi romlarını yazmaya basladılar ve bu rom buyuk bi ihtimal 2'ye entegreli cıkacak..
Bekleyin siz ;)
-
mkyb bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı
alırsın 1 ay sonra 300tlye satarsın. Paranıza yazık
Şöyle bilip bilmeden yazanlarada bitiyorum.
Cihaz isterse suan piyasanın en iyi cihzı olsun. Türkiye de tutulmayınca, garantisi olmayınca, parcası bulunmayınca 2.elde fiyatı cok dusuyor hocam. Bunu herkez biliyor. Alırlen biraz da elden cıkardığımızdaki durumu dusunmek gerek
-
Olabilir. Garanti dediğin nedir ki? Zaten her türlü kullanıcı hatası deyip suçu sana atıyorlar. Sırf sen dedin diye nette One Plus fiyatlarına baktım en ucuzu 600 lira oda sıvı temasli diye o fiyata.
One Plus firması tıpkı Apple gibi senede bir telefon çıkardığından 2. elde piyasası çabuk ölmüyor.
Yedek parçası yok demişsin. Devir internet devri. Çin 'den sipariş verirsin gelir. Türkiye'de tutulmadı diye bir şey yok. Çünkü resmi olarak satılmıyor ve yurtdışından kargoyla telefon getirmek yasak.
mkyb tarafından 17/Şub/15 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Olabilir. Garanti dediğin nedir ki? Zaten her türlü kullanıcı hatası deyip suçu sana atıyorlar. Sırf sen dedin diye nette One Plus fiyatlarına baktım en ucuzu 600 lira oda sıvı temasli diye o fiyata.
One Plus firması tıpkı Apple gibi senede bir telefon çıkardığından 2. elde piyasası çabuk ölmüyor.
Dogrudur. Samsungda cok yasayınca bu durumu hemen satmaya odaklanıyor insan hocam
-
Samsung'un sonunu iyi görmüyorum. Adamların satışları giderek düşüyor. Millet LG, Sony ve HTC üçlüsüne kaydı. Zaten Samsung'ta uyandı artık plastik telefon yerine kaliteli telefon yapmaya başladı, kasma yapan arayüzünü güncelledi vs.