One Plus One Cep Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hahha :D hocam yanlış anlatmışım pardon. arka kamerasında sony sensör var ön kamera demek istemiştim malum artık arka kamerayı kullanan kalmadı.. ön kamerası iyi değil. bi anlık dalghınlıkla ön yazmamışım.. bende almayı planlıyordum ön kamera kıyaslamalarına baktım ve plus one berbat.. 

https://www.youtube.com/watch?v=jJOJayUHFT4

BosphorusPasha tarafından 16/Şub/15 23:05 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

yurttışından aldık diyelm gümrüğe takıldı ? ee bizim para  noluyo ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Uzun süre araştırarak aldım bende telefonu 3-4 ay önce, çok memnunum, her şeyi ile harika bir telefon.

Elinize alınca anlıyorsunuz ki malzemesi kaliteli, samsung gibi plastik hissi hiç vermiyor.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LinkinMeTiN bunu yazdı

yurttışından aldık diyelm gümrüğe takıldı ? ee bizim para  noluyo ? 

Paypal ile alım yapın. Zaten satıcı düzgün birisiyse benim kargo parami ver al paranı der. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

alırsın 1 ay sonra 300tlye satarsın. Paranıza yazık

Şöyle bilip bilmeden yazanlarada bitiyorum. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Oneplus 2 beklerseniz daha iyi olur.. Zaten bu zamandan sonra 2 almak daha mantıklı.

Şu sıralar "rom" karmasası yasanıyor.. CM ile yollarını ayırdıkları için kendi romlarını yazmaya basladılar ve bu rom buyuk bi ihtimal 2'ye entegreli cıkacak..

Bekleyin siz ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    SpectatorX bunu yazdı

alırsın 1 ay sonra 300tlye satarsın. Paranıza yazık

Şöyle bilip bilmeden yazanlarada bitiyorum. 

Cihaz isterse suan piyasanın en iyi cihzı olsun. Türkiye de tutulmayınca, garantisi olmayınca, parcası bulunmayınca 2.elde fiyatı cok dusuyor hocam. Bunu herkez biliyor. Alırlen biraz da elden cıkardığımızdaki durumu dusunmek gerek

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Olabilir. Garanti dediğin nedir ki? Zaten her türlü kullanıcı hatası deyip suçu sana atıyorlar. Sırf sen dedin diye nette One Plus fiyatlarına baktım en ucuzu 600 lira oda sıvı temasli diye o fiyata. 

One Plus firması tıpkı Apple gibi senede bir telefon çıkardığından 2. elde piyasası çabuk ölmüyor. 

Yedek parçası yok demişsin. Devir internet devri. Çin 'den sipariş verirsin gelir. Türkiye'de tutulmadı diye bir şey yok. Çünkü resmi olarak satılmıyor ve yurtdışından kargoyla telefon getirmek yasak. 

mkyb tarafından 17/Şub/15 01:55 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Olabilir. Garanti dediğin nedir ki? Zaten her türlü kullanıcı hatası deyip suçu sana atıyorlar. Sırf sen dedin diye nette One Plus fiyatlarına baktım en ucuzu 600 lira oda sıvı temasli diye o fiyata. 

One Plus firması tıpkı Apple gibi senede bir telefon çıkardığından 2. elde piyasası çabuk ölmüyor. 

Dogrudur. Samsungda cok yasayınca bu durumu hemen satmaya odaklanıyor insan hocam

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung'un sonunu iyi görmüyorum. Adamların satışları giderek düşüyor. Millet LG, Sony ve HTC üçlüsüne kaydı. Zaten Samsung'ta uyandı artık plastik telefon yerine kaliteli telefon yapmaya başladı, kasma yapan arayüzünü güncelledi vs. 

Toplam Hit: 6335 Toplam Mesaj: 61