One Plus One Cep Telefonu
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
1. vergi dairesine 120 TL yatırıyorsunuz.
2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile
3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz ) 50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.
geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor.
Yıllardır diyorum Türkiye'de devlet dediğin legal mafya diye. Şu işe, şu uğraşa bak arkadaş.
parayı yatırıp direk e devletten kayıt ettirebiliyorsun
Sadece Türk pasaport u ile girenler
Bu yaz kaç kişi madur oldu bir bilsen bide bize gelip nasıl yapılacağını göster ben yapim 50 tl vermiyim diolar ben zaten onu yapmamak için 50 fiyat veriyorum sana.
Yabancı pasaport ile tr ye girenler gene uğraştı baya
-
acemi birliginde telefon kullanmazken iki kere davetiye gondermisler sanssizligin bu kadari. bir daha davetiye alabilmek icin ne yapabiliriz acaba?
-
avukat bi arkadaşım çinden motorola getirti bi tane 98 liraya mı ne küçüçük bi telefon, gift yazdıraraktan, ve hala kapanmadı, o nasıl neden kapanmadı ?
-
RotKerim bunu yazdı
avukat bi arkadaşım çinden motorola getirti bi tane 98 liraya mı ne küçüçük bi telefon, gift yazdıraraktan, ve hala kapanmadı, o nasıl neden kapanmadı ?
ne kadar gün oldu ? onun gününü artırdılardı en son
-
Ekerci bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
ne kadar gün oldu ? onun gününü artırdılardı en son
tam emin değilim ama 3 ay olmustur getirteli yada 2 ay
-
aha hatta telefon sanırım bu su geçirmez özellikli falan
-
RotKerim bunu yazdı
aha hatta telefon sanırım bu su geçirmez özellikli falan
Bazı satıcılar telefona imei atıp yolluyor ondandır.
-
Bende var kullanıyorum başına bi iş gelmezse galiba 2-3 yıl daha kullanırım. pasaport kaydı yaptırdım telefon bana çince olarak geldi üstünde de color Os diye bi rom vardı ama türkçesi olmadığı için ben cyanogenmod kurdum başta biraz problemler oldu mesela 64 gb yerine 16 gb rom mu ne kurmuşum sonradan düzelttim telefon malzeme kalitesi açışsından çok kaliteli. yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum donup kaldığını hatırlamıyorum türkçe desteğini bulmak çok zor hatta forum sitesinde türkçe yazınca forumdan atıyolar galiba. getirtme fırsatınız olursa alın derim fiyatına göre çok iyi telefon 3 6 gün sonra Android 5 gelecek galiba oxyjen Os mu öyle bişey bu arada bana getirten arkadaşa teşekkür edeyim burdan :D
-
ben bir davetiye bulabilsem almanya adresi verecegim elime ulasinca da imei attiririm oyle cok para verirsem mantigima yatmiyor bu telefon
davetiye isini nsil yapariz acaba
-
salihgs bunu yazdı
ben bir davetiye bulabilsem almanya adresi verecegim elime ulasinca da imei attiririm oyle cok para verirsem mantigima yatmiyor bu telefon
davetiye isini nsil yapariz acaba
http://forum.donanimhaber.com/m_101092899/tm.htm
Siyah rengini satıyor birisi...Sıfırmış...1100 TL kayıtsız.
Almak isteyenlere duyurulur...