One Plus One Cep Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

1. vergi dairesine 120 TL yatırıyorsunuz.

2. ilçe emniyete gidiyorsunuz girdi çıktı yaptırıyorsunuz ülkeye son 30 gün içinde giriş yapmış bir pasaport ile

3. en yakın operatörün ana bayine gidiyorsunuz ( kendi operatörünüz )  50 tl veriyor ve kaydı yaptırıyorsunuz.

geçmiş olsun. böyle rezil bir uygulamayı uygulayan rezil bir ülkeyiz , turistlere her gün problemleri anlatıyoruz , adam 3 ay kalacak altı üstü telefonu kapanıyor. 

Yıllardır diyorum Türkiye'de devlet dediğin legal mafya diye. Şu işe, şu uğraşa bak arkadaş.

parayı yatırıp direk e devletten kayıt ettirebiliyorsun

Sadece Türk pasaport u ile girenler 

Bu yaz kaç kişi madur oldu bir bilsen bide bize gelip nasıl yapılacağını göster ben yapim 50 tl vermiyim diolar ben zaten onu yapmamak için 50 fiyat veriyorum sana. 

Yabancı pasaport ile tr ye girenler gene uğraştı baya 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

acemi birliginde telefon kullanmazken iki kere davetiye gondermisler sanssizligin bu kadari. bir daha davetiye alabilmek icin ne yapabiliriz acaba?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

avukat  bi arkadaşım çinden motorola getirti bi tane 98 liraya mı ne küçüçük bi telefon, gift yazdıraraktan, ve hala kapanmadı, o nasıl neden kapanmadı ?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

avukat  bi arkadaşım çinden motorola getirti bi tane 98 liraya mı ne küçüçük bi telefon, gift yazdıraraktan, ve hala kapanmadı, o nasıl neden kapanmadı ?

ne kadar gün oldu ? onun gününü artırdılardı en son

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

ne kadar gün oldu ? onun gününü artırdılardı en son

tam emin değilim ama 3 ay olmustur getirteli yada 2 ay

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

http://tr.aliexpress.com/item/MB526-DEFY-Original-Unlocked-Motorola-Defy-Android-OS-3-7-Touch-Screen-Support-A-GPS-2G/1790487485.html  

aha hatta telefon sanırım bu su geçirmez özellikli falan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bazı satıcılar telefona imei atıp yolluyor ondandır. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Bende var kullanıyorum başına bi iş gelmezse galiba 2-3 yıl daha kullanırım. pasaport kaydı yaptırdım telefon bana çince olarak geldi üstünde de color Os diye bi rom vardı ama türkçesi olmadığı için ben cyanogenmod kurdum başta biraz problemler oldu mesela 64 gb yerine 16 gb rom mu ne kurmuşum sonradan düzelttim telefon malzeme kalitesi açışsından çok kaliteli. yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum donup kaldığını hatırlamıyorum türkçe desteğini bulmak çok zor hatta forum sitesinde türkçe yazınca forumdan atıyolar galiba. getirtme fırsatınız olursa alın derim fiyatına göre çok iyi telefon 3 6 gün sonra Android 5 gelecek galiba oxyjen Os mu öyle bişey bu arada bana getirten arkadaşa teşekkür edeyim burdan :D 

#....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

ben bir davetiye bulabilsem almanya adresi verecegim elime ulasinca da imei attiririm oyle cok para verirsem mantigima yatmiyor bu telefon

davetiye isini nsil yapariz acaba

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

ben bir davetiye bulabilsem almanya adresi verecegim elime ulasinca da imei attiririm oyle cok para verirsem mantigima yatmiyor bu telefon

davetiye isini nsil yapariz acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_101092899/tm.htm

Siyah rengini satıyor birisi...Sıfırmış...1100 TL kayıtsız.

Almak isteyenlere duyurulur...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 6813 Toplam Mesaj: 61