Oruç
-
birader sen sahurunu yap,git yat.. kalkıncada günlük işlerine koyul... öyle unutayım,aklıma gelmesin diye aksarsan olmaz... hem hiç aklından çıkmaz,hem de şikayet ede ede oruş tutulmaz... gündleik yaşamında ne yapıyorsan onu yap gerisi gelir zaten,insanın aklına gelmiyor ki oruç olduğu felan... Sen niyetini et gücünü verir Allah..
-
maqara bunu yazdı:
-----------------------------
sahurda karbonhidratlardan uzak dur, karbonhidratlar çabuk acıkmana neden olurlar, portein ağırlıklı beslen, gün içinde kendini meşkul edecek bir şeyler bul
-----------------------------Tam tersine karbonhidrat tüketmek lazım.. Çünkü Karbonhidratlar, Yağ ve Proteinlerden daha önce yakılır.Kısaca bol karbonhidrat alırsan daha fazla tokluk hissi verir diye biliyorum.
-
Bazıları akşam iftar için ve sahur için yemek bulamazken
biz yemeği bulmuşuz, nasıl dayanacağımızı konuşuyoruz. ne güzel manzara demi?
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------Bazıları akşam iftar için ve sahur için yemek bulamazken
++++Katılmamak mümkünmü. ağzımdan aldın adeta -
imran268 bunu yazdı:
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------Bazıları akşam iftar için ve sahur için yemek bulamazken
++++Katılmamak mümkünmü. ağzımdan aldın adeta
Gerçektende bulamayan okadar çok insan varki! -
galiba van'dı bedava ekmek almak için millet birbirini yiyo ve bazılarımız yemek beğenmiyo. (ben de :S)
-
orucun gercek amacını düşünürsen (Allah sevgisi kazanmak) aclık aklına gelmez kanımca
gelsede bu amaç sana gereken sabrı verecektir
-
oruç tutmuom :D acaip rahatım abi :D sigara yemek kola çay nargile :D süper süper süperrr :D
-
ne anladık bu zkişten dedirtiyorsun adama :D hacı musket'de söylemiş tutacaksan delikanlı gibi gündelik işini yapacaksın öyle tutacaksın. yapacak bir işin yoksa artık onun oruçla değil seninle bir alakası var.
-
qaMbLer bunu yazdı:
oruç tutmuom :D acaip rahatım abi :D sigara yemek kola çay nargile :D süper süper süperrr :D
-----------------------------bre zındık bre kafir hoca şaka bi yana sokakta bi engeli olmadığı halde tutmayan ve bi şeyler yiyenlere acaib gıcık oluom bi de
okulda dersi engellio deyip önümüzde kola içenler oluo onlara daha bi gıcık oluom