Osmanlı‘Da Sex - Prof. Murat Bardakçı
-
-
askerlik yaptıgım sıralarda agrı/dogubeyazıt ilcesinde ishakpasa sarayına gitmistim.. sarayda harem bölgesi vardı ve yanlıs hatırlamıyorsam 40 küsür hatunu vardı. her 3 cariye icin bir oda insaa ettirmis bizim pasa. yani diyecegim o ki sıradan pasa bile 40 karıyla oluyorsa koca padisahı siz düsünün artık ;)
anlamadıgım nokta ise bu padisahların bu kadar karıyla birlikte olması zina sayılmıyor mu?
o devrin sehlülislamları bu duruma ne diyormus?
bu kadar cariyeye dini nikah kıymak bile abesle istikal iken bu sorunu nasıl cözmüsler acaba?
kitapta bu soruların cevapları varmı???
-
osmanlıda grub sex kelebçeli ve kamçılı tüm müzik marketlerde bitmeden yetişin :S
Sex HEr YErde Sex degilmi amk osmanlıda Nasıl bir sex Beklıyorsun bu kitapta -
up
-
osmanlı tarihinde sultanların hem devlet adamı hem komutan hemde alim oldukları yazıyo. bu harem olayı bunlara biraz çelişiyor gibi. düşünsenize kamasutranın osmanlıdan çıktıgını:) yaf bide ramazan ramazan böle konular açıyosunuz,tuttugumuz orucuda mundar ettiniz a.q artı, konunun hiti almış basını gidiyo.laf aramızda sağlam kitaba benziyo,resimli olsa bari :P
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
up
-----------------------------tabi tabi ben de uplarım arada sen rahat ol millet öğrensin çok önemli konu. di mi lan dünyaya hakim olan adamların nasıl sex yaptığı falan çok egzantrik şeyler mk.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Adam araştırmacı. Tarih bilimine katkı yapmış. Bunda garipsenecek birşey yok. Bu her türlü konu üzerine olabilir. Varolan birşeyi saçma diyerek elinin tersiyle itmek hiç bilimsel değil. Türkiye bu yüzden bu halde zaten. Adamın işi tarih ve layıkıyla işini yapıyor. Bu eser diğer tarihçilere kaynak olabilir, çeşitli ayrıntıları gün yüzüne çıkartabilir.
-----------------------------Çok doğru söylüyorusun hocam
Bunu garipseyip bir kenara atılması cok ilginc bunun yerine kamasutra,tao sevişme sanatı felan olsa aynı tepkiyi verilcekmiydi merak ettim. -
konuda tartışma çıkarmak için demiyorum sadece merak ediorum bu konuda bilgisi olan war mı diye
türkler osmanlıdan beri bu zina namus wb kawramlara çok önem weren bi millet ki hala o şekilde dewam ediyo e bi erkekte en fazla 4 kadına dini nikah kıyabiliosa we zamanında haremdeki bayanların sayısıda 400 e kadar çıkabiliosa o zaman nerde kaldı yasak olan zina nerde kaldı dini kuralları
-
Kitapta Kadın Teninden Ve OĞLAN Teninden Bahsediliyor(!). Ben Mi Yanlış Okudum Yoksa ?
-
kadın kadın kadın :D
7'ceddim 21'yy da hala aynı .. :D