Panik Atak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    hocam tekrar teşekkür ederim bu gün krizim aynı senin anlattığın şekilde oldu bir anda içimi korku kapladı derin derin nefes aldım yüzümü yıkadim ama devam etti bi mutfağa bi camlara bi balkona bi lavaboya koşturup durdum en sonunda kriz geçirdiğime inanınca hemen gittim hastaneye , bunun beni öldürmeyecegini bilmek içimi rahatlatıyor yazdıkların için tekrar tekrar teşekkürler hocam bende yarın mutlaka gideceğim doktora
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Kenevir geçirmez mi panik atağını?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

beynin seni kandırıyor ve vücuduna adrenalin salgılatıyor, adrenalinin süresi geçene kadar bazı etkiler yaşıyorsun ortalama yarım saat ile 50 dakika sürer,  beynine bu panik olma durumunu bi şekilde ögretmissin şimdi bu süreci tam tersine cevirmeyi ögretmen lazım bu yolu izlersen bir ay içerisinde eski haline yakın hale gelirsin ve belirtiler yavas yavas ortadan kalkar,

olayı tetikleyen şeyleri gözlemle, genellikle kafein içeren besinlerin sürece inanılmaz katkısı var, özelliklede akşam hava karardıktan sonra atak belirtileri iki kat daha yogun oluyor, uyku düzeni olmayan düzenli ve yeterli uyku alamayan insanlarda bu nalet şeyin çıkma olasılıgı çok fazla

kısaca kafein uyarıcı türevi seylerden uzak dur, vitamin takviyesi al, düzenli uyku ve beslenme  bu işin ilacı,

bi yaşayan bilir bu m.kodumun atagını :D

:) mutluyum, huzurluyum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

En çok keyif verici madde kullanan kişşilerde bu belirtiler vuku bulur hocam.

Benim doktorum ısrarla bu maddeleri kullanıp kullanmadığımı sormuştu ki; ben alkolü bile ağzına sürmeyen biriyim.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Benim doktorum ısrarla bu maddeleri kullanıp kullanmadığımı sormuştu ki; ben alkolü bile ağzına sürmeyen biriyim.

Ben içmiyorum da hani kenevir sakinleştirir sonuçta, hemde doğal :P Xanax kullanacağına kenevir kullanman daha mantıklı diye düşündüm :S

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    saftiriksincap bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Ben içmiyorum da hani kenevir sakinleştirir sonuçta, hemde doğal :P Xanax kullanacağına kenevir kullanman daha mantıklı diye düşündüm :S

ot uzun süre kullanımda fiziksel bağımlılık yapmasada psikolojik bir bağımlılığa neden olur.ayrıca uzun sure kullanımda "panik atak" hastalığına neden olur. dünya üzerindeki panik atak hastalarının %80'i esrar kullanımı sonucu bu hastalığa yakalanmışlardır. kimyasal uyuşturucu kullanımına başlamanın ilk aşaması olarak kabul edilir.

xanax devamlı kullanılan bi ilaç olmuyacağı için sıkıntı olmayacaktır, ayrıca insanı tripden tribede sokmadığı için bir tutulamaz.

Xanax destekci olarak sadece 1-2 ay yazılır doktor tarafından, 2ayın sonunda doktorunuzun kafasına silah dayasınız yazmaz bu ilacı. Bilinçli kullanılması gerekiyor bu yüzdende zararı 0 a yakın oluyor.

Öyle sağda solda ergen gençlerin hava atmak için yazdığı gibi kafa yapıcı bi özelliği yok bu xanax'ın. tabi günde 10 tane içip üstüne alkol cart curt almadıkları sürece :)

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    hocalar keyif verici madde hayatım boyunca sanıyorum toplasan 10 kere falan kullandım son 6 aydır alkol ve normal sigara hariç hiç birşey kullanmadım , şu panik olmayı vücuda öğretme adrenalin salgılama olayı son 2 3 haftadır geceleri kendimi güvende hissetmiyordum ama kriz olayı yoktu sadece heyecan yapıp hafif kalbim hızlanıyordu geceleri en ufak sese titreşıme yatağımdan heyecan içinde fırlıyordum paniğe kapılıp çok önemli olmadığı için doktora gitmeyi sallıyordum en ufak şeyde adrenalin salgılamayi bu dönemde öğrendi vücudum sanırım en sonunda bu gün sağlam krizle patlak verdi olay kahve ve kola içiyordum epey bu gün sabah kahvaltıda içtim çay krizden sonra çay ve sigara sürmedim ağzıma , yemekte yiyemedim hala açlıkta hissetmiyorum kahvaltıyla oturuyorum hala tam olarak karşılamıyor ama sanki önemli sınavlardan önce bi heyecan olurdu midemizde böyle ağrı gibi değilde bi gerginlik gibi midem sürekli o halde birşey yiyesimde gelmiyor , he bu arada bir arkadaş uyku düzensizliğide sebep demiş çok uzun zamandır aşırı düzensiz bi uyku düzenim daha doğrusu uykusuzluk düzenim var Lotus tarafından 18/Ağu/13 22:45 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    hocalar keyif verici madde hayatım boyunca sanıyorum toplasan 10 kere falan kullandım son 6 aydır alkol ve normal sigara hariç hiç birşey kullanmadım , şu panik olmayı vücuda öğretme adrenalin salgılama olayı son 2 3 haftadır geceleri kendimi güvende hissetmiyordum ama kriz olayı yoktu sadece heyecan yapıp hafif kalbim hızlanıyordu geceleri en ufak sese titreşıme yatağımdan heyecan içinde fırlıyordum paniğe kapılıp çok önemli olmadığı için doktora gitmeyi sallıyordum en ufak şeyde adrenalin salgılamayi bu dönemde öğrendi vücudum sanırım en sonunda bu gün sağlam krizle patlak verdi olay kahve ve kola içiyordum epey bu gün sabah kahvaltıda içtim çay krizden sonra çay ve sigara sürmedim ağzıma , yemekte yiyemedim hala açlıkta hissetmiyorum kahvaltıyla oturuyorum hala tam olarak karşılamıyor ama sanki önemli sınavlardan önce bi heyecan olurdu midemizde böyle ağrı gibi değilde bi gerginlik gibi midem sürekli o halde birşey yiyesimde gelmiyor

Herkeste aynı belirtiler olmak zorunda değil hocam, mide bulantısı vs bi engelin yoksa yemek yemelisin, bünyenin dinç olması gerekiyor.

Uyku krizleri banada gelirdi ama 3 saniye sürerdi (ilacı kullanmaya hemen başladığım için sanırım bloke ediyordu uzun sürmesini)
    Ben nefessiz kaldığım için zıplardım yataktan ve hiç uyumak istemezdim, ilk 2 ay her gece olurdu üstelik 1-2 kezde değil 5-6 kez nefessiz kalır birden ayağa dikilir derin nefes alır mal mal bakınıp tekrar yatardım, sonra azalarak ilk 2 ayda bitti çok şükür.

Eğe yukarda yazdığın olaylar sürekliliği varsa yani hala bu durumdaysan, atak geçmemiş demektir hafif hafif ama devamlı yokluyor demektir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

sınavdan önce üniversite hastanesinin acilinden daldım çarpıntım var diye göğsüme bileklerime birşeyler takıp kalp ritim şeysini çıkardılar tansiyonumu ölçtüler doktor geldi çarpıntın var mı şu an dedi var dedim oda yok dedi elindeki kağıda bakıp kalbin baya normal atıyor dedi neyse reçeteye atarax yazdı tanıyada anksiyete bozukluğu yazdı psikiyatriye görün dedi ister şimdi git istersen ilacı kullan ondan sonra git dedi neyse bi uğradım psikiyatriden randevu aldım ilacıda akşam dönüşte alacağımda bu atarax ne ayak daha önce kullanan var mı 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

sınavdan önce üniversite hastanesinin acilinden daldım çarpıntım var diye göğsüme bileklerime birşeyler takıp kalp ritim şeysini çıkardılar tansiyonumu ölçtüler doktor geldi çarpıntın var mı şu an dedi var dedim oda yok dedi elindeki kağıda bakıp kalbin baya normal atıyor dedi neyse reçeteye atarax yazdı tanıyada anksiyete bozukluğu yazdı psikiyatriye görün dedi ister şimdi git istersen ilacı kullan ondan sonra git dedi neyse bi uğradım psikiyatriden randevu aldım ilacıda akşam dönüşte alacağımda bu atarax ne ayak daha önce kullanan var mı 

Ben bi iki kere kullandım kafayı ağırlaştırıyor :D Böyle etki etmez gerçi ama. Sen psikiyatriye git sana arkadaşın dediği gibi Paxil, Cipralex tarzı ilaçlar yazar. Bu ilaçlarda heyecan duygusunu bastırır. Daha iyi kontrol edebilirsin kendini.

Toplam Hit: 5232 Toplam Mesaj: 52