Panik Atak
-
Panik atağın en baba ilacı cipralextir
Bende panik ataktan eser kalmadı artık çok şükür,Allah tüm bu hastalıkla ugraşanlara yardım etsin insanın hayatını mahvediyor :(
-
panik atak mı bilmiyorum da sınavın ortasında benim başıma böyle bir şey gelmişti.
her yerim karıncalanmaya kalbim çok hızlı atmaya başlamıştı ama durduk yere.
dedim herhalde gidiciyim, hazırladım kendimi ölüme. ama öyle korku ya da panik yoktu
ki sınavı sikime takmam onla alakalı değil yani.ansızın geldi ansızın geçti :/
-
Bende de panik atak var ama böyle değil misal bi olay v.s olsun hemen kalbim hızlı hızlı atmaya başla elim ayağım tutmaz olur hemen otururum yere bi kaç dk oturur öyle kalkarım , aynı şekilde yabancı bi numara aradğı zamanda oluyor öyle çarpıntı geliyor hemen.
-
JuMaN bunu yazdı
Bende de panik atak var ama böyle değil misal bi olay v.s olsun hemen kalbim hızlı hızlı atmaya başla elim ayağım tutmaz olur hemen otururum yere bi kaç dk oturur öyle kalkarım , aynı şekilde yabancı bi numara aradğı zamanda oluyor öyle çarpıntı geliyor hemen.
hocam valla ben kendimi bildim bileli öyleydim en son işte bir anda atak şeklinde geldi , sende genel olarak bi anksiyete bozukluğu varki endişe bozukluğu anlamına gelir aynen dediğin şekilde bir şey olduğunda en kötüsünü düşünüp endişeye kapılır insan bir anda
-
Lotus bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
hocam valla ben kendimi bildim bileli öyleydim en son işte bir anda atak şeklinde geldi , sende genel olarak bi anksiyete bozukluğu varki endişe bozukluğu anlamına gelir aynen dediğin şekilde bir şey olduğunda en kötüsünü düşünüp endişeye kapılır insan bir anda
Aynen valla birşey olsun en kötüsünü düşüyorum zaten hiç iyi tarafını düşünemiyorum pisikolaga mı gitsem ne yapsam.
-
JuMaN bunu yazdıLotus bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Aynen valla birşey olsun en kötüsünü düşüyorum zaten hiç iyi tarafını düşünemiyorum pisikolaga mı gitsem ne yapsam.
hocam eğer hayatını kötü etkiliyorsa olur olmadık çarpıntın varmış hissine kapılıyorsan endişeler fazla büyüdüğünde daralıp nefes alamayacakmış gibi falan oluyorsan psikiyatriye git direkt , psikoloğa kokoş kadınlar gitsin boşver evet dinliyorum falan denilerek tedavi olurlar belki :D psikiyatriye gitmek iyidir ya , benim doktor tam işinin adamı 3 dk konuşuyor yıllardır tanıyor gibi oluyorsun bi güveniyorsun falan adama
-
kriz anlarında ne yapmam gerektiğini yazabilecek birileri varsa çok sevineceğim
protein tozlarini gozunun onune getir.. soyle zararli boyle zararli dedikleri halde istahla icip daha da guclendigini , motive oldugunu animsa ve hayal gucunun figmentlerinden ibaret olan bu fake ataklara ulan heryaniniz panik olsa nolur , sonunda nasil olsa bi sikim olmayacak diyerek dur de
-
Bu panik atak ilaçları iş hayatımızı kötü etkilermi peki ? yan etkileri nedir. aynı zamanda kpss çalışıyorum ona bir etkisi olurmu isteksizlik uyku gibi.
-
İlk önce panik atak forumlarına kesinlikle girme :)
İkincisi doktora gidene kadar, kriz geldiği zamanlarda açık havaya çıkarak nefesini kontol etmeye çalış. 2-3 dakika burnundan kısa ve güçlü nefesler alıp 1-2 saniye tuttuktan sonra ağzından uzun uzun nefes vererek bunu yapabilirsin. Rahatça nefes alıp verdiğini hissetmek seni rahatlatır.
-
kafama göre ilaçları bırakan kafama sıçayım, konu anasayfaya çıkarsa görenler şunu unutmasın bu tür bir rahatsızlık için doktor ilaç verdiyse 2-3 hafta kullanıp aa geçti lan birşey kalmadı deyip ilaçları bırakıp kontrollerede gitmezseniz 2 ay sonra bir anda tekrar en başa dönüp kıvranırsınız