folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Piyasa Durgunluğu Her Yerde Aynı Mı ??

Piyasa Durgunluğu Her Yerde Aynı Mı ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DE5TROY3R bunu yazdı

Altın düşük diye durgun piyasa

Bu da doğru bir tespit. Şuan herkes altın yükselecek kafasıyla para harcamayıp elindeki parasını altına basıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Para bir kısım faiz de

Bir kısım altında 

Piyasa da nakit akılı yok kredi oranları yüksek krediye ulaşım kısıtlı 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    vgozacik bunu yazdı

Agalar selamın aleyküm bu aralar kim ağzını açsa piyasa durgun vs ben kendim de bir vodafone mağazasında mağaza müdürlüğü yapıyorum ve üst üste gelen aylar bize de vurdu mağazayı kapatıyoruz merak ettim aceba her yerde durum aynı mı ne olacak bu hal ??

bizim fabrika 2029 a sipariş alıyor. 

ne üretiyorsunuz hocu

Pathfinder bu tip konularda hep muazzam bizim diyor  hshsshsh

Baraj türbüni yapıyoruz :D yeni iş değiştirdim 3-4 ay oldu. ama önceki firmam da muazzamdı. 

Hshsjsshsjsjshshsj

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

Para bir kısım faiz de

Bir kısım altında 

Evet kankam benimle hemfikirsin NAKİT YOK en ciddi problemdir

Gerisi bir sekil kendi icinde ittirilir kaktirilir 

Memur Maaslari da korkunc boyutta, bu nakitsiz surecte iş değil bu. Konut Kira fiyatlarini bastıramaması devletin sadece garip gurebayı değil memurları da zorlayabiliyor.

Ülkede kimse potansiyelini gerceklestiremeden yaslanip vefat ediyor en uzucusu bu,   bazi ibneler agzi iyi laf yapiyor iyi orgutlenebiliyor diye ulke yonetip  sadece kendi cevresinin potansiyelini yediriyor doyuruyor

Halkta iste mecburen olumu bekliyor isin ozeti. 

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

Para bir kısım faiz de

Bir kısım altında 

Evet kankam benimle hemfikirsin NAKİT YOK en ciddi problemdir

Gerisi bir sekil kendi icinde ittirilir kaktirilir 

Memur Maaslari da korkunc boyutta, bu nakitsiz surecte iş değil bu. Konut Kira fiyatlarini bastıramaması devletin sadece garip gurebayı değil memurları da zorlayabiliyor.

Ülkede kimse potansiyelini gerceklestiremeden yaslanip vefat ediyor en uzucusu bu,   bazi ibneler agzi iyi laf yapiyor iyi orgutlenebiliyor diye ulke yonetip  sadece kendi cevresinin potansiyelini yediriyor doyuruyor

Halkta iste mecburen olumu bekliyor isin ozeti. 

Memur maaşı ve asgari ücretin arasındaki makasın bu kadar olduğu veya buna yakın olduğu ikinci bir ülke yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    DE5TROY3R bunu yazdı

Altın düşük diye durgun piyasa

Bu da doğru bir tespit. Şuan herkes altın yükselecek kafasıyla para harcamayıp elindeki parasını altına basıyor.

Altın 8500 leri gördü bir ara, ordan buraya düşünce kimse satmak istemez. O seviyelere veya üstüne çıkarsa ev araba arsa vs satışları artar. Böyle kaldıkça çoğu insan zararda niye satayım dicek. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Piyasanın durgunluğu altınla yada dolarla ilgili değil, direkt olarak faizle alakalı bir durum.

Şu an haram-helal düşüncesi olmayan bir insan nasıl bir ticaret-yatırım yapsın ki faiz gelirinden fazla kazansın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

İsin kötüsü enflasyon faizden daha yüksek. İnsanlar hem gunaha giriyor faiz aliyor diye hemde parasi buhar oluyor :) Aslinda bu açıdan bakinca faizin gunah olmaması lazım

ama bi yandan da 85 milyonun cebinden alinan para 2 milyon kisiye faiz olarak ödeniyor buradan bakinca da tam bir kul hakkı. Tam kuranda yazan ağıza kaynar su dökmeyi hakeden bir günahkarlik.

tabi lan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Piyasanın durgunluğu altınla yada dolarla ilgili değil, direkt olarak faizle alakalı bir durum.

Şu an haram-helal düşüncesi olmayan bir insan nasıl bir ticaret-yatırım yapsın ki faiz gelirinden fazla kazansın.

Bir kaç gün önce bir arkadaşımı aradım erkek kuaförü işletiyordu istanbulda dükkan mülkü de onun du konuştuğumuzda kazanamadığını dükkanı 3.5M ya devri de 500 e verdiğini ve parayı banka faizine atıp 160k ya yakın para aldığını söyledi kafam kulağım rahat gider yok böyle daha mutluyum dedi şaşırdım açıkçası

dünya boştur looo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Bir kaç gün önce bir arkadaşımı aradım erkek kuaförü işletiyordu istanbulda dükkan mülkü de onun du konuştuğumuzda kazanamadığını dükkanı 3.5M ya devri de 500 e verdiğini ve parayı banka faizine atıp 160k ya yakın para aldığını söyledi kafam kulağım rahat gider yok böyle daha mutluyum dedi şaşırdım açıkçası

Faiz haram muhabbetini geçiyorum faizden gelen cidden bereketsiz. Faizin tek olayı paranızı enflasyona ezdirmemek. O da kısa bir süre için. Eğer elinize bu örnekte olduğu gibi büyük para geçerse en olmadı altın alın bir köşeye atın. Faizden gelen para ilk zamanlar tatlı gelebilir ama 2-3 sene sonra kafamı sikeyim diyebilirsiniz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2149 Toplam Mesaj: 48
i̇ş piyasa durgunluk