Piyasa Durgunluğu Her Yerde Aynı Mı ??
-
çalışan mutsuz ben neden çalışıyorum diyor, işveren mutsuz önünü göremiyor. ne yapalım
-
Dediğim fiyat teklifine bir örnek. Bir kaç gün sonra nasılda fiyatı düşürmek zorunda kalmış. Sizin cebinizde yeterki nakit para olsun ve teklifinizi yapın. Biri kabul etmese diğer kabul edecek. Cash is king.
mkyb tarafından 29/Tem/26 23:31 tarihinde düzenlenmiştir
-
inşallah ölür deyus.
-
Yaniyor amk yaniyor, en berbat sene bu sene olabilir adı nedir bilemem kriz değilse de
Bir de kaniksanmiş kabullenilmiş bir durum var, haziran bitti mi heeeeer sike yuksek oranda zam geliyor. Bu ara donem maas zamlariyla alakasiz bir surec.
Nakit yok, nakit olmayinca millet borclaniyor mantiken.
Ceplere gelip durmuyor o nakit.
-
enflasyon ile alakalı diye düşünüyorum
enflasyon yavaşladıkça piyasada yavaşlar bu bi kuram değil bizim ülke için geçerli
ne yazıkki ülkede kredisiz bir mal sahibi olamıyorsun bunun sebebide enflassyondan artan malın faize razı olarak değerini sabitleyerek sahip olmak
şuan herkes tasarruf modunda sanırım seçime kadar böyle devam edecek
-
Aynı durgunluğu bende yaşıyorum esnaf olarak. Bence okulların tatil olmasıyla birlikte gelen bir kelebek etkisi tatil bitsin normale döneriz inş.
-
Geçen sene tam bugün bir eve 6 Milyon TL teklif vermişim, adam kabul etmemiş. Şimdi 8 Milyona satmaya çalışıyor.
Faize koysa 9 Milyonu vardı şu an.
Bizim millette ekonomik okur yazarlık sıfır, saçma sapan inatlar yüzünden zarar ediyorlar.
10.7 Milyonluk ev var. Peşin 10 Milyon olur mu diyorum olmaz diyor. 4 Aydır evi satamıyor. Kafa çalışmıyor bu insanlarda.
-
Kutengri bunu yazdı
Geçen sene tam bugün bir eve 6 Milyon TL teklif vermişim, adam kabul etmemiş. Şimdi 8 Milyona satmaya çalışıyor.
Faize koysa 9 Milyonu vardı şu an.
Bizim millette ekonomik okur yazarlık sıfır, saçma sapan inatlar yüzünden zarar ediyorlar.
10.7 Milyonluk ev var. Peşin 10 Milyon olur mu diyorum olmaz diyor. 4 Aydır evi satamıyor. Kafa çalışmıyor bu insanlarda.
Hocam bir de şöyle düşün, olası bir enflasyon patlamasında bu adamın evi x5 olacaktı.
Aynı olay pandemide benim başıma geldi, 700K'ya 2 adet ev aldık.
Pandeminin tam başında, sokağa çıkma yasaklarının yeni yeni başladığı zamanlar.
Şu an evin 1 tanesi 11M
Demem o ki, enfslasyon zamanlarında faiz tam bir salak adam işi.
-
Piyasanın durgunluğu bir taraftan ai ile işlerin azalması bir taraftan bilmiyorum sonumuz ne olacak
-
YİNELİYORUM Nakit yok, ekonomik kriz ki ne anasinin ami ben teknik olarak irdelemicem.
Dayım bile durgun diyordu geçen
Kendisi Türkiye'yi yöneten 5000 kisiden biridir lol