PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş
-
rhodostethia bunu yazdı:
-----------------------------
konuya vercek cevabı olmayanlar işi siyasete döküyo bu cok komik..
-----------------------------önceki msjları okumamışsın oku ben dönecegim sana tmm.
-
A_REX bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:
-----------------------------önceki msjları okumamışsın oku ben dönecegim sana tmm.
üstüne alındığına sevindim. önceki msjları oku demişken, iyi hatırlattın sende öyle yap. -
rhodostethia bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:
üstüne alındığına sevindim. önceki msjları oku demişken, iyi hatırlattın sende öyle yap.
-----------------------------gereken yerde sorumlulugumuzu alırız merak etme sen.Kaçanlardan degiliz. Sabahtan bu yana takip ediyorum zaten sorun degil. Ama insan nasıl olurda bir ülkeyi bölmeye çalıştıklarını göremez ona hayret ediyorum.
Ama dedigim gibi bir gün ülkenin bir özgürlük getirmeye çalıştıgında ne yapacaklar merak ediyorum.
"İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!""
"Söz Konusu Vatan İse! Gerisi Tefarruattır." Alayına gider.
-
konu tamamen siyasal tşk.
-
Tsk ndn çıkıp yalanlamıyor biri bana söylesin.
-
neden tsk kendi subaylarını tutuklayanların anasını ağlatmıyor 2 senedir biri de bana onu söylesin
-
vercek cvbi olmayanlarin konuyu siyasete taşıdıklarını söylemiştim. dahada yazmam bb.
-
konunun baştan aşağı siyaset olduğu gerçeğini bile görmüyosun
-
tsk her önüne gelene cevapmı verecek herkesle muhattapmı olacak ?
Ki seninde bilmen lazım seviye olayı vardır herkes kendi seviyesinde biri için açıklama yapar.Yani orduda çatışma çıkmış 8 kişi ölmüş gelip banamı hesap verecek tsk _?
tsk 15 yıl boyunca pkk muhattap bile almamıştır. Varlıgını kabul etmemiştir. 15 yıl boyunca ugraştılar sonra ne oldu geldiler pkk yıtanıdılar. Tsk ya tanıtmak zorunda kaldılar. Amerikalılar işini iyi yapıyor kimseye hesap vermiyorlarlar. Terörislerle pazarlık yapılmaz. Biz ise altıına yatacagız resmen.. Ama yakındır
Abd yada başka bir ülkenin Türkiyedeki Kürtlere soykırım yapılıyor iddasıyla iç işlerimize karışması. Ki zaten ermeni sorunundan biliyoruz bunları.Önceden kürdistan varlıgı kabul etmezken şimdi kürdistan bilmem neyi bizimm başbakanımızla görüşüyor adamı başbakanımızla aynı seviyeye getimişiz helal olsun bize.
-
Taraf'ında a.k.
Taraf'a taraf olanın da a.k.