folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler kimse ilker başbuğ birebir teröriste destek veriyo demiyo olayı yanlış anlamayınız.. Mutlaka tsk nın icinde de köstebek olucaktır abd ye mossada pkk ye vs. y e çalışan. Şahsen ben kasadaki elmanın biri kurtlu cıktı diye hepsini atmaktan yana değilim. Ancak tsk bu köstebekleri yada şerefsizleri temizlemek icin ne gibi yöntemler uyguluyor çok merak ediyorum.Mücadele ediyormu acaba ? Tsk kendine bildirilen ihbarlara ne sekilde itibar ediyor. Mit diyo biz uyarmıstık.. Polis teşkilatı zira öyle fln da fln.. Ya ses kaydı cıktı adamların hiç bi yaptırım oldumu heronların düşürülmesi olayında ? Yok.. anca saldırı olur askerler şehit olur tv ye çıkarlar bazen çıkmazlar direk internet sitelerinde terörü kınıyor,pkk yı lanetliyoruz. bırakın ya.. Tsk iyiden iyiye kaybediyo güvenirliğini.. sonumuz hayrola.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

pcdoktor636 bunu yazdı:

halamı savunuyorsunuz ya inanamıyorum size varya.

heron bizimkilerden çok kayıp verdirttiriyor diyen adam terfi etti sizde onları savunun bakalım.

bu adamları hala savunanların pkk'lıdan bir farkı yoktur.

pkk dandik bi örgüt bi gücü yok ama içerden böylesine savunan güçleri var.

askerin içinde bu kadar pkk'lı birikmişken o örgüt tabi bitmez.

bide askerin içideki o pkk'lıları burada savunanlar varken.

tamam temizlige meclisten baslayalim,

ben hicbir komutanin pkk cenazesinde taziyesinde gormedim, ama mecliste oturanlarin bu tur aktivitelere katildigini cok gordum, muhalefetden de iktidar partisinden de,

pkk lilarin cenazesi icin arac tahsis edenleri de cok gorduk, muhalefetten de iktidar partisinden de,

evet orduyu savunuyorum, cunku ordunun yanlisini "ordu bilerek yapiyor, ordu pkk dan yana" gibi safsatalarla orduyu yipratmaktan baska birsey yapmiyorsunuz.

kurumlar her zaman yanlis yapar yanlis yapmayan kurum var mi ?

körü körü ne savunmuyorum, ama elestirme tarzi yanlis. orduyu bu kadar kotulemek dostun mu isine yarar dusmanin mi ?

elestirirken dusunuyormusunuz dostmuyum dusmanmiyim diye ?

allaha şükür hocam mantıklı konuşan birilerini gördüm :)

karşıt görüşde olanlardan birtek seni seviyorum hocam çünkü rakamlarla konuşuyorsun gerçekçi konuşuyorsun diğerlerinin tek söylediği şu 2 cümlü.

ülkeyi sattı be siz hala uyuyun.

tek bildikleri cümle bu hani nerde sattı deyincede sattı işte görmüyormusun gibi salakça bir cümle kuruluyor.

gelelim dediğine hocam.

doğuda geçen gün 4 polisin şehit edilmesi olayında kullanılan araçın mhp milletvekili ve mhp belediye başkanına ait olmasına ne demeli?

ben mhp ye bu konuda bişey demiyorum çünkü:doğudasın hocam kafana dayar silahı yada ailenle tehdit eder alır arabanı.

bu konuda mhpden nefret etmeme rağmen bişey demiyorum mhp ye sonuçta ortada can güvenliği yada ailesi olabilir.

akp aracındada büyük ihtimal tehdit vardır ancak yoksa görevden alınması gereklidir tabiki.

akp dende dangalak yokmu? var her partide boş adam var mecliste yan gelip parayı cebe indiren.

ben temizliği kabul ederim sorun şurdaki dar beyinler kabul edemiyor.

şu anda tsk pis bi vaziyette o yüzden sevmiyorum.

temizlensin çürükler bende seviyim gönül rahatlığıyla.

adamın biride demişki fetoşlar gelsin dimi orduya.

ben sana fetoyu mu savundumki sövecem şimdi sanada fetonada aklınız fikriniz feto sana fetonun adını veren mi oldu bunak herif?

underzero hocam tartışacak bi sen varsın bi alper gerisi körkütük saçma sapan cümleler kuruyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

memleket hala kutuplasmaya dogru tam gaz

ben tum ordunun deilde ordunun içinde bazı .bneler oldugu kanısındayım.dısardaki bazı yabancı .bnelerle işbirliği içinde olabilirler

yada çıkarları için yapıyor olabilirler.ben sanmıyorum.butun askerin bol para için doguda görev yapmak isteyeceğini.usa uniter olalı

dunya uzerinde içişlerine karısmadıgı,devirmediği iktidar kalmadı.kuranda da gecer yeryuzunun en azgın milleti yahudiler olmustur.

allah tarafından cezalandırılmıslardır hep.dunya uzerinde surekli yuruyen uk-usa-israil işbirliği var.ingilizlerin bıraktıgı kucuk ortadogu

projesini amerika buyuk ortadogu projesi olarak sürekli değiştirilerek uygulanıyor.uzun lafın kısası filmlere bile konu olan ulke içinde bu serefsizlerle

işbirliği içinde olan hainler var bunlar temizlenmeli

50 seneden fazla amerika tak bizdede sak diyen iktidarlar geldi hep.bu defaki farklı bir iktidar.tepede olmak kolay deil.dengeler var. her tarafı yeterince yemlemeniz gerek.yoksa komplolarla iki gunde bitiriliyorsunuz.iktidara gelen ilk iş olarak muhaliflerini temizler,kadrolarını sağlamlastırır,muhalif olanda uzun dönemli yeni planlara baslar.açın heredot tarihini,ulkeler tarihini inceleyin bu hep böyle olmustur.akp nin bazı cesur adımları guzel,eskilere göre daha akılcı dıs siyaset.rumların bile kıbrıstaki oyununu bozan akp.

ben inanıyorumki.iktidarda kim olursa vatanını seven yani,etrafındaki yamyamlardan rahat kalabilirse guzel işler çıkartır diyorum.guneydoguda yıllardır olusmus

bir kamuoyu var.önemli olan bu adi kamuoyunu yıkmaktır.öncelikle bu kamuoyunun diger ulkelerle olan baglantısını kesmek.kesmedikçe bu .bneler daha cok şımarır,daha cok canlar yanar.bdp kadar o.çocuğu olan bir parti ve bir o kadar o.çocugu olan vekiller görmedim bugune kadar.çıkar ugruna piyon olmaya hevesli

bu kadar o.çocuğu şere.siz isanlar olurmu ya..............

neyse kaptırdım yine  uzun lafın kısası ben askerlerimizin hain olabileceğine inanmıyorum.sadece ust kademelerde, terörden kurtulmanın,yabancılarla işbirliğinden geçtiğine inanan kişiler olduguna inanıyorum.buda genelde yanlıstır

sunu belirtmedende geçemicem.devlet tarafından memuriyete alınan üst kademelerde bile kurt kokneli vatandaslar var.bunlarında cogunun ihanet içinde oldugunu hatırlatmak isterim

mademki türksün systeme göster ürksün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

heron bizimkilerden çok kayıp verdirttiriyor diyen adam terfi etti sizde onları savunun bakalım.

tamam temizlige meclisten baslayalim,

ben hicbir komutanin pkk cenazesinde taziyesinde gormedim, ama mecliste oturanlarin bu tur aktivitelere katildigini cok gordum, muhalefetden de iktidar partisinden de,

pkk lilarin cenazesi icin arac tahsis edenleri de cok gorduk, muhalefetten de iktidar partisinden de,

evet orduyu savunuyorum, cunku ordunun yanlisini "ordu bilerek yapiyor, ordu pkk dan yana" gibi safsatalarla orduyu yipratmaktan baska birsey yapmiyorsunuz.

kurumlar her zaman yanlis yapar yanlis yapmayan kurum var mi ?

körü körü ne savunmuyorum, ama elestirme tarzi yanlis. orduyu bu kadar kotulemek dostun mu isine yarar dusmanin mi ?

elestirirken dusunuyormusunuz dostmuyum dusmanmiyim diye ?

Söylediklerine Katılıyorum Ama Şu Noktada Değil : TSK'nın Yanlış Yapma Gibi Bir Lüksu Yok. Başka Kurumlardaki Hatalar düzeltilebilir ama TSK'nın Yanlışı Ölümlerle Sonuçlanır.

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

bsg hoca ya! hala savunuyormusuz! savundugumuz Türk Silahlı Kuvvetleri farkındasın demi ?

napalım tsk yı komple fesh edip fettoşun cihad erlerinimi getirelim ?

bakın yine olayı sağ sola getirdiniz :) çünkü oraya taşımak istiyorsunuz savunacak birşey yok ortada..

çevirın bakalım ne olacak..

Bu ordu 1974 te kıbrısa girerken millet alkışlıyordu kıbrısı ordu kurtarmaya gidiyor diye . Egede kardak kayalıklarında sorun çıktıgında ordumuz yine oradaydı.Suriye ile sorun çıktıgında yine ordu vardı.PKK yıllarca yaktı yıktı kundaktaki bebekleri öldürdü kim vardı ordumuz. 

Eee sunu soruyorum orduyu kaldırsaydık böle bi kurum olmasaydı. 1974 kıbrısı vermiştik.( kıbrıs belimizi büküyor verelim falan diyen olursa o kadar şehitin silahını g.tüne sokarım.). yunanistanı ananıda al git diyen bir başbakanla engelerdik degilmi. 

Herkes çok iyi biliyor ordu olmazsa bu ülke olmaz işte herkes bunu bildigi için orduyu yok etmeye çalışıyorlar hala anlamış degilsiniz.

Ordumuz dünyanın sayılı ordularından biridir. arasından çürük patateslerin temizlenmesi gerkiyor. 30 kişilik patagonya ordusu degil sonuçta.

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

bsg hoca ya! hala savunuyormusuz! savundugumuz Türk Silahlı Kuvvetleri farkındasın demi ?

bakın yine olayı sağ sola getirdiniz :) çünkü oraya taşımak istiyorsunuz savunacak birşey yok ortada..

TSK savaş takniği konusunda modernize olmasında bende hem fikirim ama adamın yazdıgına bak birde. sanki PKK legal TSK illegal örgüt gibi yorum yapmış.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

TSK savaş takniği konusunda modernize olmasında bende hem fikirim ama adamın yazdıgına bak birde. sanki PKK legal TSK illegal örgüt gibi yorum yapmış.

şunu niye kafanıza sokamıyorsunuz?

tsk da bi kurum yanlışları olamazmı sanki tsk ya ilahmış gibi davranıyorsunuz hatasız süper bi kurum herkes temiz?

bu dar görüşlülük değildirde nedir?

herkesin yanlışı olur peygamberinde olur ama tsk nın olmaz haşa çarpılırız sonra dimi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

şunu niye kafanıza sokamıyorsunuz?

tsk da bi kurum yanlışları olamazmı sanki tsk ya ilahmış gibi davranıyorsunuz hatasız süper bi kurum herkes temiz?

bu dar görüşlülük değildirde nedir?

herkesin yanlışı olur peygamberinde olur ama tsk nın olmaz haşa çarpılırız sonra dimi 

ne içiyonda kafa oluyon sen böyle ? Allah aşkına söylesene ? benimde çok ihtiyacım var :(

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

ordunun da işi bitmiş..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

"Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği!''

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 21067 Toplam Mesaj: 176