folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    siyasetmişmiş konu ,konuyu siyaset yapan sizsiniz sonra diyor ki utanmadan konu baştan ayağa siyaset ,tayyip tayyip diyen sizsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Taraf'ında a.k.

Taraf'a taraf olanın da a.k.

şuan mhp den bahseden yok sen simdilik kenarda bekle konuyla alakalı bişey söylemek istersen gelirsin..saçmalayınca eline bişey geçmicek cünki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

Taraf'ında a.k.

şuan mhp den bahseden yok sen simdilik kenarda bekle konuyla alakalı bişey söylemek istersen gelirsin..saçmalayınca eline bişey geçmicek cünki.

Kardeşim gerizekalımısın yoksa öylemi görünme çabasındasın,

MHP nerden çıktı, Her 3 hilal resmi gördüğünüzde neden aklınıza hemen mhp geliyor?

Burda akp şakşakçılığı yapmanın anlamı yok, sağdan soldan gördüğünüz uydurma ve yönlendirilmiş sözde haberlere kendinizi kaptırıp TSK'ye bok atmanın hiç anlamı yok.

Kozmik odaya ilgisiz alakasız insanları sokup 1 yıllık tatbikat planlarının içine sıçan AKP'yi neden görmezden geliyorsunuz?

TBMM göt korkusundan gizli oturum yapamıyor, bu piçleri meclise sokan AKP'yi neden görmezden geliyorsunuz?

TSK'nın içine sızmış olan ajanların yaptıklarını neden TSK'ya maal ediyorsunuz?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

mqstar bunu yazdı:
    siyasetmişmiş konu ,konuyu siyaset yapan sizsiniz sonra diyor ki utanmadan konu baştan ayağa siyaset ,tayyip tayyip diyen sizsiniz

evet kardeşim konu siyaset.

konu türkiyeyi bölmek.

türkiyeyi bölmen için askeriyeyi orduyu devre dışı bırakmalısın.

gavurlarda bunun bilincinde.

bizim işimize en çok tayyip yarar dediler getirdiler bunu başımıza şimdi miss gibi memleketi bölüyolar.

utanmadan orduya mı dil uzatıcam ne yapıyosa doğrudur.

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

Taraf'ında a.k.

Kardeşim gerizekalımısın yoksa öylemi görünme çabasındasın,

MHP nerden çıktı, Her 3 hilal resmi gördüğünüzde neden aklınıza hemen mhp geliyor?

Burda akp şakşakçılığı yapmanın anlamı yok, sağdan soldan gördüğünüz uydurma ve yönlendirilmiş sözde haberlere kendinizi kaptırıp TSK'ye bok atmanın hiç anlamı yok.

Kozmik odaya ilgisiz alakasız insanları sokup 1 yıllık tatbikat planlarının içine sıçan AKP'yi neden görmezden geliyorsunuz?

TBMM göt korkusundan gizli oturum yapamıyor, bu piçleri meclise sokan AKP'yi neden görmezden geliyorsunuz?

TSK'nın içine sızmış olan ajanların yaptıklarını neden TSK'ya maal ediyorsunuz?

Bak güzel kardeşim. Güzel dediysem.. bi,maymuna göre güzel.
    MHP bi yerden cıkmadı henüz,bende dikkat edersen mhp henüz bi yerden cıkmadığı için sen şöyle kenarda bekle demişim. AKP nin şakşakcılığını yapıyo dediğin adam yani ben forumda defalarca mhp nin şakşakçılığını yaparken gördüm seni..hemde tam 40 kere! bu vesileyle mhp nin de 40. yıl dönümünü kutlarım.
    ben akp den bahsetmedim hiç yazdıklarım boyunca, zira sürekli siyasete dönüşmesin konu diye cümleler de kurdum. ve dedim ki bi elma kurtlu diye dier elmaların kurtlu oldugunu düşünmem. tsk ya direkt olarak laf eden olmadı yada ilker başbuğ ya.. sen okuma özürlü olduğun icin okuyamamıs olabilirsin. böyle bi haber cıkıyosa vatandaş bişeylerden şüphelenir,tsk nın bu durumda vatandaşın icini rahatlatması gerekir ndn bu kadar sessiz diyorum, bende ztn ajanlardan bahsettim tsk bunları ndn temizlemiyo diyorum, sonra diyorum ki tsk mit ve polis teşkilatı tarafından zaman zaman uyarılmasına ragmen itibar etmiyor diyorum, baskın gercekleşiyo mit yada polis işte biz uyarmıstık diyor diyorum. ben aslıdna bi çok şey diyorum da sen anlamazsın. boşver güzel kardeşim.. ayrıca terbiyeni koru gerizekalı fln tarzında cümleler kurma ağzına 3 hilal sürerim senin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hadi diyelim resimler sahte...

peki emniyet önceden haber veriyo ona ne demeli=?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

mrphs bunu yazdı:

ooo kına yakın tsk yı kötüleyin orduyu suçlayın. akpnin kucagında abdnin size özgürlük getirmesini bekleyin

yıkanmış beyinler böyle oluyor ya orduyu seveceksin ya akpyi

kendi ülken için düşünüp kendi ekonomini düşünüp ve kendi geleceğini düşünüp yorum yapamazsın

ya solsundur ya sağsındır ya akpdir ya chp dir ya müslümansındır ya ateis bırakın bunlar asıl geri kafalık

siz bana cevabını verin konuyu değiştirmeyin ilk mesaj yeni 2. mesajdaki olaşda helikopter niye ateş etmiyor pkklılar niye kaçmıyor?

komutanların konuşması çıktı ağır zaiyat veriyoruz heronları çekin yada düşürün diye

ona niye kimse konuşmuyor. Ben başbuğun oğlu pkklıyla çekilmiş resimdeki konudaki ylorumlarımı oku ben gönrüdüğümü düşündüğümü söylerim neyse o..

ben mecburmuyum arkadaşlarımı şehit vermeye ben mecburmuyum adamlar keyif çatsın diye 40 kilo ile yürümeye sikerim böyle adaleti.

ne kadar da güzel demiş arkadaş sen karakol diye baraka yada çadır kur silah diye çalışmayan silah ver hatta üzerine mermi hesabı yaptır. Size bikaç soru

niye 2-3 veya daha fazla kişiden oluşan terörist grubunu yakalamaya bölük gönderirsin neden? bu durumun hiç bir artı yanını göremiyorum çok kişi yavaş hareket eder güvenlik zaviyatı verir gıda takviyesi ister vs. vs.

üzerine diğer sorum da şu neden şehit olan kişilerin çok büyük çoğunluğu normal halktan?

üzerine bu kadar karakoldan yetersizlikten şikayet ederken 5 yıldızlı tesislere sahiptir? önce vatan savunması değilmi?

ama her ne kadar olumsuzluklar varsa da tsk bu ülkenin en değerli kurumlarındandır. Tartışmalı, sorunları görmeli çözmeli ama onu karalamamalı, lekelememeli....

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Özel kuvvetlerde çalışmış yarbay bana dert yanıyor. Psikolojik danışman olduğum için gördüğü adaletsizliklerden dert yanıyor, bu düşüncelerin kendisini bir türlü

rahatlatamadığını söylüyor. "Ben niçin gençliğimi,sağlığı,arkadaşlarımı kaybettim, neyin uğruna" diye tekrarlıyor. Varın düşünün. Özel kuvvetlerden ayrılıp

piyade birliğine yollanmasının sebebi de "üste saygısızlık" Terörle mücadele yapıldı ama sadece vicdanıyla hareket eden insanlar tarafından. Üzücü olan tsk nın

bunca emeği verimli yönetememesi deniliyor. Çok konuşluyor da haln görevdeyim açıkça yazmak istemiyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

derin devlet hocam yoksa pkk gibi bir haydut grubunun 30 yıl tsk gibi bir orduya kafa tutması imkansız.

DOM..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:

derin devlet hocam yoksa pkk gibi bir haydut grubunun 30 yıl tsk gibi bir orduya kafa tutması imkansız.

derin devlet ama tr nin ki değil

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
Toplam Hit: 21060 Toplam Mesaj: 176