PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
olay oyle bir lanse ettirilmis ki,
sanki pkk lilar askerlerimizi sehit ederken, komutanlar koltuklarina yaslanip olayi keyif icinde izlemisler diye.
heron lar nasil calisiyor, nasil bir istihbarat isliyor, iletisim nasil saglaniyor, goruntuler kac dk, kac sn. farkla merkeze iletiliyor.
bu goruntuler nasil degerlendiriliyor ?
bilgisi olan var mi ?
-
helikopter teroristlerin uzerinden ucuyor ve bile bile vurmuyor sanki,
o sn. de helikopterin ustunden gectigi teroristleri helikoptere o anda nasil bildirebileceksin,
herondan gelen goruntudekilerin o anda terorist mi ? Turkiye Cumhuriyeti askeri mi ? koylu mu ? koyun mu ?
olup olmadigini aninda nasil degerlendirebileceksin ???
+
bu goruntuler buyuk ihtimalle Turkiye ye ait heronlarin degil amerikan in istihbarat paylasimi yaptigi heronlar dir.
bu taraf gazetesi her defasinda bu tur haberler yaparak ortaligi karistirmakta, halki orduya karsi sogutmaktadir.
hatirlarsaniz daha oncede heron ile ilgili resimler yayinlamisti ve bunlarin hepsi amerikaya ait heronlardan cekildigi ve hepsinin yalan oldugu ortaya cikmisti.
buda ayni sekilde cikacagindan hic kuskunuz olmasin..
-----------------------------Deniz Baykal bile Daha iyi savunurdu..
-
rhodostethia bunu yazdı:
Terörün devamlılığınıı sağlayan tsk dan baskası değil. cünki terör biterse TSk ya bütçeden ayrılan paranın miktarıda azalıcak,haliyle askeri personelin maaslarıda ya azalıcak yada zamlanmıcak.. fln da fln.. komplo teorisi değil gerçekler.
-----------------------------yillarin geyigidir.
teroristler gecer komutan ates etmeyin emri verir, hemen cikip komutan pkk lilari koruyor.
kimse dusunmez o komutan niye ates emri vermedi diye, kimse dusunmez o grubun icindeki ordu veya mit istihbaratcisinin bulunup bulunmadigini.
yaftalamak kolaydir
yeter ki at gozluguyle bak
-
Helyum bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:
Terörün devamlılığınıı sağlayan tsk dan baskası değil. cünki terör biterse TSk ya bütçeden ayrılan paranın miktarıda azalıcak,haliyle askeri personelin maaslarıda ya azalıcak yada zamlanmıcak.. fln da fln.. komplo teorisi değil gerçekler.
Almanyaya gittiğimde yaklaşık 2 saatlik bir tren yolculuğu yaptım.25-30 km ötede Polonya sınırı vardı.Adamlar karakol tabir ettiğimiz öyle sığınaklar öyle küçük çapta üsler yapmışlarki,2metre çapında beton etrafında makineli yuvaları içeride tam donanım haliyle.Ne roket ne birşey geçirir.Birde bizim sınırlara bakın sanki elektrik trafosu yapar gibi briketten tuğladan komik bir şekilde yapılmış kağıt helvalar...
rhodostethia kardeş böyle doğru güzel şeyler yazma akıtılan kana ortak olursun. -
BosphorusPasha bunu yazdı:
Deniz Baykal bile Daha iyi savunurdu..
-----------------------------olaylarin ic yuzu ortaya ciktiginda da bir cevap yazmani beklerim mutlaka.
-
Aynısı Amerika veya İsrail ordusunda olsa sorumlu kişileri kapsule koyup uzaya fırlatırlardı...Adamlar resmen kendilerine saldırılmiyacagını biliyorlar gibi gelmisler.Bunun hiç bir şekilde savunması yapılamaz.Bu heriflerin bu kadar rahat davranmasına imkan sunan şeyi kim açıklayacak.Bir sürü karakol baskını oldu.Bir sürü insan öldü.Bunların hesabını kim verecek ? Harakat merkezini mi sorumlu? O adamlar mı ihmalsizlik yaptı? Kusura bakmayın ama demekki dusmanımız pkk yerine düzenli bir ordu olsaydı şimdi işgal altındaydık..
-
bu taraf da iyice bokunu çıkarttı arkadaşım şaşırdı tamamen ben demiyorum ki ordu çok temiz ama bu taraf sadece bu amaç için kurulmuş bir gazete besbelli. Ordu temizlenmeli daha sonrada bu taraf gazetesi ve yandaşları yok edilmeli.
-
underzero bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:
-----------------------------yillarin geyigidir.
teroristler gecer komutan ates etmeyin emri verir, hemen cikip komutan pkk lilari koruyor.
kimse dusunmez o komutan niye ates emri vermedi diye, kimse dusunmez o grubun icindeki ordu veya mit istihbaratcisinin bulunup bulunmadigini.
yaftalamak kolaydir
yeter ki at gozluguyle bak
cevap veremediğin her konuda at gözlüğü muhabbetini yapıyosun hayırdır insallah.. ben ordaki bi mantık hatasından,bi saçmalıktan bahsettim pkk lıları koruyan komutanlardan bahsetmedim. geyikmiş :) doğuda sınırda felan askerlik yapan bi yakının varsa git bi sor geyikmi ceylanmı. bana kalırsa sen imzandaki vatan haini tanımını daha iyi yazabilirsin. haberi yapan gazete taraf değil de cumhuriyet yada hürriyet olsa bunları yazmadın buna eminim :D -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------olaylarin ic yuzu ortaya ciktiginda da bir cevap yazmani beklerim mutlaka.
-----------------------------2. cevapda olan olayda ne çıktı? hiç soruşyturma v.s v.s
-
DJ_Alper bunu yazdı:
under bu olayın savunması yok iletse iletse hadi yarım saat sonra iletsin
ya hodi onu geç 1 gün önceden emniyet saldırı olacak istihbaratını veriyor ona ne diyeciksin?
-----------------------------susuyorum.
ordu aciklama yapinca bende yorumumu yazacagim buraya
-
underzero bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------yazarım hocam.. Kendimden eminim.. iki yıl önce ergenekon konusunda da aynı yorumların benzerleriniyapmıştın :)