RED! Filmi Sinemaya Gidemeyenler İçin
-
BU sinemaya mı çıktı ? Onu geçtim gerçekten buna para verip giden oldumu ?
-
ShockMan bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıShockMan bunu yazdıu235 bunu yazdı
Bu filmde baskıya hayır falan demişler PKK propagandası çok az bu filmde PKK propagandası yapacakları gelecek çalışmaların yolunu yapıyorlar.Halkın bilinç altına yavaşdan "PKK özgürlük savaşcısıdır" mesajı bırakmaya calısıyorlar.
Siktirsin gitsinler.
Süreç olarak uzun sürecek. Ama bir dönem gelecek Tüm İnsanlar tek olacak. Dünyalılar.
Hiç güleceğim yoktu :D
1800 lü yıllarda Ay' a çıkacaklar, bir gün İnsanlar ayda yürüyecek dediklerinde yine gülüyorlardı. :)
O zaman sen onları boşver BENİM güldüğüm şeylere bak. Çünki ben olmayacak şeylerede gülüyorum. Ordan anlarsın olup olmayacak şeyleri. Bazen çok çocukca konuşuyorsun. Çocuklar hayal ederler, gerçekleşeceğini sanırlar. Sende onlara benziyorsun. Dediğin şey hiç bir zaman olamayacak. Her insanın hiç bir zaman eşit olmayacağı gibi. Salaklar buna inanır ama. Bu insanın yapısına aykırı. İnsanlar farklı olmak ister. Birilerinin rahat yaşaması için birilerinin üzülmesi gerekir. Dünya böyle. Ha beğenmiyorsan çekip gidebilirsin bu dünyadan. Ben olduğunda mutlu olacağım şeylere değil GERÇEKLERE bakarım.
-
DevilRullz bunu yazdıShockMan bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıShockMan bunu yazdıu235 bunu yazdı
Bu filmde baskıya hayır falan demişler PKK propagandası çok az bu filmde PKK propagandası yapacakları gelecek çalışmaların yolunu yapıyorlar.Halkın bilinç altına yavaşdan "PKK özgürlük savaşcısıdır" mesajı bırakmaya calısıyorlar.
Siktirsin gitsinler.
Süreç olarak uzun sürecek. Ama bir dönem gelecek Tüm İnsanlar tek olacak. Dünyalılar.
Hiç güleceğim yoktu :D
1800 lü yıllarda Ay' a çıkacaklar, bir gün İnsanlar ayda yürüyecek dediklerinde yine gülüyorlardı. :)
O zaman sen onları boşver BENİM güldüğüm şeylere bak. Çünki ben olmayacak şeylerede gülüyorum. Ordan anlarsın olup olmayacak şeyleri. Bazen çok çocukca konuşuyorsun. Çocuklar hayal ederler, gerçekleşeceğini sanırlar. Sende onlara benziyorsun. Dediğin şey hiç bir zaman olamayacak. Her insanın hiç bir zaman eşit olmayacağı gibi. Salaklar buna inanır ama. Bu insanın yapısına aykırı. İnsanlar farklı olmak ister. Birilerinin rahat yaşaması için birilerinin üzülmesi gerekir. Dünya böyle. Ha beğenmiyorsan çekip gidebilirsin bu dünyadan. Ben olduğunda mutlu olacağım şeylere değil GERÇEKLERE bakarım.
İnsanların eşit olamayacakları konusunda haklısın. :)
Ancak İnsanların Irk Üstünlüğü saçmalığı ile Bir şeyler elde edebilecekleri sandıkları zaman geride kalmak üzere. Yıkımdan ve Göz yaşından başka insana bir şey kazandırmayan bu dürtülerin Sonu gelmek üzere.
Hiyerarşi her zaman olacak, Ama Üstünlük Zannıyla Estirilen Zulüm ve Her boka hak sahipliği Cehaleti Son bulacak.
-
http://www.youtube.com/watch?v=kBU3YyAWJUo&feature=share buda film müzigi he birde merak etmeyin tüm haksızlıklara yagmalara sömürülere karşı bu ülkede birileri onurlu mücadele verdi ve vermeyede devam edecektir...
CosTeR tarafından 12/Mar/13 01:19 tarihinde düzenlenmiştir -
ErotikPanda bunu yazdı
BU sinemaya mı çıktı ? Onu geçtim gerçekten buna para verip giden oldumu ?
yasal olarak sinemaya çıktı da asıl soru şu bence: "hiç bir salon bu filmi gösterdi mi?" :)
artık hangi salon belgesel gösteriyor ki ..
-
şimdi olaya şeffaf mı bakıp yorum yapsak yoksa milleitn düşündüğü gibi mi yorum yapsak napsak bilemedim lan :|
gifim googlelıyım ben adamlar sepatizan mış bilmem nemiş bi bakayım.
-
ShockMan bunu yazdıHoca az sakin olsana, Bilgilenmekten korkuyormusun yoksa.?
Hayırdır Pkk lı adı altında olmayan Sen ve benden olup, Akıl almaz Şerefsizlikler yapan İnsanlar var, Bunların bir kısmı Lider. İnsanlığın uyanması namına Boş Irkçılığın Seni yükseltmeyeceği Namına bakmanı öneririm. Yükselmek istiyorsan, İnsanların Tüm dünyada hakkı olan rahata ermesini istemelisin. Bu rahat bir kısmını Yumarta kırar gibi kırıp Tavada Omlet yapmayı gerektirmeyecek Ölçülerde gerçekleştirilebilir pekala...
İnsanlığa hayince bakmıyorsan tabiki.!
Adamların Pkk lı olduğu kanısına nereden vardın onuda anlamış değilim o ayrı.? Aralarında Pkk propagandası yapanlar vardır, bu hepsini pkk lı etmez... Merak etme Türkiyeyi Millet bir olduğu sürece kimse bölemez, Tırsak bakışlardan uzak durun yeter. Yanlış anlamayasın Tırsak bakışlar dediğim Bilgiden Tırsma anlamındadır...
Propaganda bile olsa seyret. Belkide Senin Lider sandıkların Liderin değildir. Bilemezsin.?
Aynen, Bugunlerde durmadan ve her fırsatta ırkçılığın boş olduğunu anlatan Recep Tayyip Erdoğan gibi konuştun tıpa tıp. Sanırım sende kürttün, Yanlış anlama seni asla yadırgamıyor ve yargılamıyorum, fakat seninde bu şekilde konuşmanın nedenleri altında kürt olmanın etkisi olduğunu düşünüyorum,inkar etsen bile... Şunuda belirteyim, bende asla ırkçılığı destekleyen birisi değilim.Pkk lı olduğunu nereden anladın diyorsun, filmin kökü birkere pkk, baştan burdan kaybediyor... Ordunun belgelerini , operasyon yapan subayların tc kimlik nolarına kadar ppk bürolarına ulaştıran bir ekibin pkk veya yanlısı olmadığı kanaatini uyandırmak senin hangi damarından geliyor onuda merak ediyorum.Aksine Bu adamlar süper laik,demokratik Cumhuriyet ci gibi bir iddia etmeyeceksin inşallah...
-
cracker bunu yazdıShockMan bunu yazdıHoca az sakin olsana, Bilgilenmekten korkuyormusun yoksa.?
Hayırdır Pkk lı adı altında olmayan Sen ve benden olup, Akıl almaz Şerefsizlikler yapan İnsanlar var, Bunların bir kısmı Lider. İnsanlığın uyanması namına Boş Irkçılığın Seni yükseltmeyeceği Namına bakmanı öneririm. Yükselmek istiyorsan, İnsanların Tüm dünyada hakkı olan rahata ermesini istemelisin. Bu rahat bir kısmını Yumarta kırar gibi kırıp Tavada Omlet yapmayı gerektirmeyecek Ölçülerde gerçekleştirilebilir pekala...
Adamların Pkk lı olduğu kanısına nereden vardın onuda anlamış değilim o ayrı.? Aralarında Pkk propagandası yapanlar vardır, bu hepsini pkk lı etmez... Merak etme Türkiyeyi Millet bir olduğu sürece kimse bölemez, Tırsak bakışlardan uzak durun yeter. Yanlış anlamayasın Tırsak bakışlar dediğim Bilgiden Tırsma anlamındadır...
Propaganda bile olsa seyret. Belkide Senin Lider sandıkların Liderin değildir. Bilemezsin.?
Aynen, Bugunlerde durmadan ve her fırsatta ırkçılığın boş olduğunu anlatan Recep Tayyip Erdoğan gibi konuştun tıpa tıp. Sanırım sende kürttün, Yanlış anlama seni asla yadırgamıyor ve yargılamıyorum, fakat seninde bu şekilde konuşmanın nedenleri altında kürt olmanın etkisi olduğunu düşünüyorum,inkar etsen bile... Şunuda belirteyim, bende asla ırkçılığı destekleyen birisi değilim.Pkk lı olduğunu nereden anladın diyorsun, filmin kökü birkere pkk, baştan burdan kaybediyor... Ordunun belgelerini , operasyon yapan subayların tc kimlik nolarına kadar ppk bürolarına ulaştıran bir ekibin pkk veya yanlısı olmadığı kanaatini uyandırmak senin hangi damarından geliyor onuda merak ediyorum.Aksine Bu adamlar süper laik,demokratik Cumhuriyet ci gibi bir iddia etmeyeceksin inşallah...
Hocam çokmu zor anlamak... Türk olmak ne.? Kürt olmak ne.? Bu seni farklımı kılıyor. A takımına üye olmak ile B Takımına üye olmaktan bir farkı yok. Örf Adetlerde de bütünleşme var. Yani deştiğin altını kazdığın nedir.?
Bırakın hocam Toplum yapımızın özü söylemlerdeki Her kesin Türk olduğu diretkisi değildir. Üst Kimlik Türk olur Tanımlanma durumunu Dünya klasmanında bildirmek için. Ama Alt kimliklere Alçak kimseler imişler gibi bakış yapılması kesinlikle Ciddi bir duyarsızlık ve Cahillik durumudur.
Toplum bütününü İhtiyaçlarını görmezden gelemeyiz. Kimsede Dahil olduğu grup tekamülü ile Alçak yada Üstünde değildir. Mekanizmayı elinde tutan sistemi çalıştıran Millet Türk Milleti ise Diğerlerine Reziller demesi sence uygunmudur.?
Şöyleki Reziller bakın ahhanda direksiyon bende.! Yada Reziller Kaptan benim Asarımda keserimde.!
Bumudur hocam. Birliktelik böylemi olur.?
Notun Dibi.: Çok uzun bir zamandır Tv seyretmiyorum. Tayyikten habersizim. Söylemlerim ile onunki Birleşiyorsa, Demekki Kendisi Doğru yoldadır. Tabi benim penceremden bakınca. Sanırım onun penceresinden de bakınca ben Doğru yoldayım. :)
Bu arada Belirtmeden edemeyecem, Geçmişte İhanet ehli Kumandanlarımız oldu. Gladyo ile ittifak halinde kumandanlarımız oldu. Savarona yatında Fuhuş yaptırıp Yurt dışı İstihbarat kaynaklarına İstihbarat satan Kumandanlarımız oldu. Olduda Orada geçen Zulümler Türk Olunulduğu için neden Ört bas edilme gereği ile Söylemlensinki. Türkler ile alakaları yok bu hayinlerin bunu neden anlamıyorsunuz. Bu Millet vatan Düşmanlarını neden Savunma Güdüsü içine giriyorsunuzki.?
ShockMan tarafından 12/Mar/13 12:36 tarihinde düzenlenmiştir -
bazılarının bazı şeylere ne kadar dâr bir bakış açısıyla baktığını da bu konu sayesinde anlamış olduk. türkleri yurtdışında ne zannediyorlar biliyorsunuz herhalde? bir toplum kesiminin çoğunluğunun belli bir görüşü savunması o toplumu o görüşte yapmaz. sen kendi milletine bu muameleyi yapıyorsan hiç kusura bakma ama bir gün yurtdışına gidip, ben türküm dediğinde insanlar senden kaçınca gelip buralarda ağlama. çünkü senin burada yaptığın muamele de bu, senin yaptığın iki yüzlülük.
-
cracker bunu yazdıShockMan bunu yazdıHoca az sakin olsana, Bilgilenmekten korkuyormusun yoksa.?
bu film PKK değil hacı.Hatta PKK nın kendisi bile PKK değil.Bırak boşver.