folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ruh Çağırma Dökümanı



Ruh Çağırma Dökümanı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek
    Bu konuların içine ne kadar girerseniz o kadar "fenalık" olur kanatindeyim..  illa da uğraşıcam diyosanız sonuçlarına katlanıcaksınız

    Ne Mutlu Türküm Diyene...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    cınler de peygemberlık yapan sadece Suleyman (AS) degıldır. Unutmayın Peygamberımız alemlere sıfatıyla gorevlendırılmıstır.

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RebuLL
    RebuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek
    Hz.Süleyman cinlere hükmeden tek peygamberdir.Hz.Muhammed(s.a.v.) alemlere rahmet olmuştur.Ama Süleyman gibi cinlere iş yaptırtığı rastlanmamıştır.Sadece cinlerle konuşmuştur. OKADAR..Ayrıcada bu cokta mühim değil.Cünkü konu bu değil...

    '' Cesaret vicdanı değil , hayatı hiçe saymaktır ''
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trbigbang
    trbigbang's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    TUGRULBABA bunu yazdı:



    ruhlar gelmez cın gelır...


    lan a.q hiç cin gören birini gördün mü


    ya da hastahanede cin çarpma polikliniği varmı. bu a.q cin bi beni çarpmadı. bi ara çağırın da çarpsın.


    belki sayemde bi cin polikliniği açarlar.


    ayrıca bizim mahallede bi adamı cin çarptı. yüzü yamuldu hocaya götürdüler düzeltemedi.


    doktora götürdüler yüz felci geçirmişin dedi.


     


    KANLA ALINAN TOPRAKLAR KANLA VERİLİR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trbigbang
    trbigbang's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    manyaak bunu yazdı:



    Konuyu gördükten sonra bu konuların piri olan ve kendisine ait cinleri olan bir abime danıştım ''Sakın denemesinler denerlerse sonucuna katlanmak zorunda kalırlar.'' dedi .Amanha






    neymiş onun sunucu a.q


    KANLA ALINAN TOPRAKLAR KANLA VERİLİR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    ya bırakın bu işleri. carpılacaksınız öbür tarafta cayır cayır yanacaksınız. Dinimizce günah sayılmaktadır. Herkes kendi imanından sorumludur benim görevim uyarmak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semsiul_mariful_kubra
    semsiul_mariful_kubra's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ağustos/2005
    Homo
    abicim ben topraklama hattı çektirdim. bi si.... yapamıyolar. mükemmel çalışıyo. ruh çağırmadan önce mutlaka yaptırın. gerekli bişe çünkü.

    Nickteki Kübradır Sakın Kurba sanmayın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    trbigbang bu kadar carpilmak istiyosan dokumani uygula, gelen cine de beni carpsana de bakim carpicakmi :) bizde orenmis oluruz


    bir imzam bile yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek

    Herkes kendi fikirlerini sunmus cok güzel dogru olagan, ben de yapacagim birazdan, ama önce en dogrusunu ögrenmek icin bir yere bakmak gerekmez mi ? Herkes biryerlerden bir şeyler duyuyor, mantiginin paralelinde bir seyler ekliyor ve böylece kulaktan kulaga hurafeler böyle türüyor..


    "Ve sana ruh hakkında soruyorlar. De ki: "Ruh, (yalnızca) Rabbimin bilgisi dahilindedir, bu konuda size pek az bir bilgi verilmistir." Isra(17)/85, KK


    "Rabbiniz ALLAH insanların ruhlarını öldüklerinde, ölmeyenlerinkini de uykularında alır. Artık ölüm kendisine gelmiş olanlarınızın ruhlarını tutar, diğerlerini belli bir süreye (ömürlerinin sonuna) kadar bırakır. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır." Zümer (39)/42, KK


     Insanoglu, gecmiste, simdi ve gelecekte RUH hakkında hicbir zaman yeterli bir bilgiye sahip olamamis ve olamayacaktir. Aslinda bu ayet sunu da kastediyor olabilir, bir ayeti gecmisteki (z)alimler gibi bu bunu söylüyor baska bir sey olamaz dedigim gibi inanin dersek Mesaj'i yönlendirmis oluruz, kendi düsüncem olarak söylüyorum; bugüne kadar size pek az bir bilgi verildi, ancak gelecek asirlardaki insanoglu doyurucu bilgilere bilim yoluyla ulasacaktir (bilim teknoloji zaten Rabbin insanogluna timer'li nimetlerindendir. (Her bilgi ve teknoloji zamani gelince bir insan bir olay bir rüya vesile edilerek insanogluna ilham edilir.)


    Buna örnek olarak su ayetleri ve konuyu gösterebiliriz,


    4. İnsanı sperm'den yarattı. Böyle iken bakarsın ki o, Rabbine açık bir karşıt kesilmiştir.

    5. Hayvanları da yarattı. Onlarda sizin için bir ısınma ve birçok faydalar vardır. Hem de onlardan yersiniz.
     
    6. Onları akşamleyin getirirken, sabahleyin salıverirken de sizin için bir güzellik (ve zevk) aracı kılmıştır.
     
    7. Onlar ağırlıklarınızı, sizin ancak zorlukla varabileceğiniz yerlere taşırlar. Şüphesiz Rabbiniz (dünya hayatınızı kolaylaştırmak adına) çok esirgeyicidir, çok merhametlidir.
     
    8. Hem binesiniz diye, hem de süs olarak atları, katırları ve merkepleri de yarattı. Bilemeyeceğiniz daha nice şeyleri de yaratır. Nahl(16)/4-8


     Bu ayet insanogluna dünya hayatında ulasim ve binek ihtiyacini karsilamak ve kolayligi adina Rabbinden bir rahmet olarak bu hayvanların yaratıldıgını hatırlatıyor. Ve ekliyor; "Bilemeyeceğiniz daha nice şeyleri de yaratır"


    Bilemeyeceginiz.. 7.yy.. Insanoglu elbette hayvanlar alemindeki binek ihtiyacini karsilayacak tüm hayvanlari bilmekte ve farkli medeniyetler farkli hayvanlari kullanmaktalar. Sizce o zaman insanlar neyi o zaman bilemeyecekti ileride görecek ve bilecekti. Iste yukarıda bir cümlede bahsettigim olaydır bu. Teknoloji ve bilim, Esirgeyen ve Bagislayan Yüce Rabb'in bir nimetidir. Ileride teknolojinin gelismesiyle insanogluna bir cok binek araci yaratacaktir ve insanoglu bilecektir. Kuskusuz su an kendi kesfimizle ilerleyen teknolojiyle icat ettigimiz kullandigimiz ve ileride de icat edecegimiz araclar Rabb'in nimetlerindendir. Bunlari icat ederken ihtiyac duydugumuz her kaynak her ortam ve her olusum da Rabb tarafindan yaratilmistir. Ayrica Peygamberimiz Elçi Muhammed'in son zaman ile ilgili "Ahir zaman gelince mesafeler kisalacaktir" tarzi sözleri oldugunu konuda az cok bilgili bir cok arkadasimiz bilebilir.


    Bu konuya neden saptim, "size ruh hakkinda kisitli bilgi verilmistir" diyen ayete bir yorumum konusunda tezime bir destek olmasi amaciyla benim yorumladigim gibi ayetlerin gelecege dair yorumlari olabilecegine dair size göstermek icindi.. Insanoglu bence su an eskisi gibi pek az bilgiye sahiptir ancak zaman gectikce bilgisine bilgi katmaktadir ve günün birinde ruh hakkinda yeterli doyurucu bir bilgiye sahip olacaktir, ama su an DEGIL.. Su siralar görsel medyada takip ediyoruz ve görüyoruz ki ruhun bilimsel kesfine dogru adim adim gibi basliklarla bilim adamlarinin arastirmalari ortaya konuluyor vs.. Doyurucu bulmuyorum..


    Demek ki ruh hakkinda su an ne dersek diyelim bilim tarafindan da kanun derecesinde kanıksanılan bir veri olmadigina göre (elbette bir Yaraticiyi ne bulgulara ulasirsa ulassin kabul etmeyecek saplantili inkarci fanatik ateist bilim insanlarini degil, fanatik dinci bilimadamlarini da degil, objektif Akıllı Tasarım'ın var olabilecegini kabul edebilecek bilimden ve insanlarindan bahsediyorum) ne dersek yalan olacak, Kutsal Kitap da bir bilgi vermiyor cünkü.. Bize verilen tek bilgi şu, Ruh Rabbimizdendir, yaratilisimizda Rabbimizden bir şeref ve emanet olarak bize üflenen yasam kaynagimizdir. Bize ölümsüz bir varlik bilinci saglayan ve saglayacak olan da Ruhtur. Bedenlerimiz, ruhumuzun farklı boyutlarda boyuta uygun giyindigi bir elbise gibidir, beden fani ruh bakidir..


     Ilk hazirlayici ayetden sonra asil konuya cevap olacak ayete gelince sunu görüyormusuz ki; ölen birinin ruhu hicbir yeri dolasamazmis, Rabb'in kanununa uygun belirledigi yer neresi ise orada bulunurmus.. "Ruh Cagirma" olarak adlandirilan aktivite, yalandir, düzmecedir, günahtir, yanlistir, sacmadir, sacmalamacadir..


     Oynayan bir seylerden bahsediyorsunuz, onlar büyük ihtimalle eglence bulmus, zaten en büyük eglenceleri olan insanoglundan bir grup saf görmüs cinlerden afacan bir gruptur. Dikkat edin, farkli niyetlerde tasiyabilirler. Cünkü siz zaten Rabbin kanunlarina karsi gelerek bilgisizce ruh cagirmaya kalkismissiniz ve cinlere cok büyük bir koz vermissinizdir, size istediklerini yapabilme kozu.. Kutsal Kitapta cinlere gözünüzde ve beyininizde ne yetki verirseniz sizin üzerinizde o kadar yetki sahibi olacagini söyler. Onlarin yanlizca kendilerini yüceltenlerin üzerinde yetki sahibi olacagini söyler. Bir arkadas bir cümlesinde samimi bilgili müslümanlara cinlerin bir sey yapamayacagini söylemisti, cok dogru söylemistir..


    Bu tür seylerle ugrasmayin, isinize gücünüze bakin, eger Yaraticiya inanciniz varsa Kutsal Kitabi okuyun, tüm Kutsal Kitaplari okuyun, zaten metafizik konularda bilmeniz gereken herseyi ögrenmis olacaksinizdir.. Zamani gelince herseyi görmüs ögrenmis olacaksiniz, o zaman bunlari merakla harcadiginiz zamani ne icin bu zaman icin harcamadiginiza üzüleceksiniz,


    diyor ve konuyu ruh cagirma hevesli arkadaslarimin sabote etmemesini istiyorum, ben cagirdim oldu sen yalan söylüyorsun deyip de arkadaslari yanlis bilgilendirmeyelim lütfen..


    Saygilar, Selametle..


    Not: Cyber-Spy kardesim, niyetin cok güzel insanlari bilgilendirmek adina birseyler yazmissin, daha dogrusu pastemissin :), ama kaynagini yazsan, kendim yazdim havasi vermesen, yazar Ahmed Bakiye de vefasizlik etmemis olsan.. beni yanlis anlama ama lütfen..


    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek

    Abi bu döküman doğru ama bunlarla uğraşmayın zaten siz onlarla uğraşmasanız onlarda sizinle uğraşmazz bunu untmayınn  çok uğraşırsanız ÇOK UĞRAŞILIRSINZ...


    https://www.fitnessaktif.com/
Toplam Hit: 31566 Toplam Mesaj: 93