Saat Önerisi 10-15K

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek

Merhaba saygılar sevgiler efenim herkese. 10-15K bütçeye sahibim ve bir saat almak istiyorum. Citizen veya Tissot gibi Casio G-Shock gibi herkeste olan saatlerden istemiyorum. Saat denilince akla ilk gelen saatlarden istemiyorum. Örneğin Cerruti 1881 CIWGO0018501 saat gibi öneri istiyorum. Elbette Citizen istemiyorum diye öneriye kapalı değilim. Her türlü öneriye tavsiyeye açığım ama sebebini de belirtirseniz çoooook memnun olurum. Teşekkürler iyi forumlar herkese.

Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet 'tarafından'
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hangisin tercih edersin:

Otomatik/kurmali

Pilli

Dijital 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Otomatik saate ilgin varsa seiko 5 modellerine de bakmanı öneririm hocam

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Hangisin tercih edersin:

Otomatik/kurmali

Pilli

Dijital 

gerçekten fark etmez sebebi ise zaten saat koleksiyonu serüvenime başladığımdan beri citizen tsuyosa g shock yeri geldi seiko 5 gibi otomatik veya quartz çeşit çeşit 11 adet saat topladım. Ve artık o kadar sıkıldım ki farklı markalar niş ürünler olsun istiyorum ve artık saatlere 20 30 hatta 70-80k civarında para vermek beni yoruyor. Kenneth cole gibi welder gibi cerruti 1881 gibi saat tutkunlarının aslında sevmedikleri saatler gibi saatler istiyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

Otomatik saate ilgin varsa seiko 5 modellerine de bakmanı öneririm hocam

Hocam seiko 5 var koleksiyonumda. Teşekkür ederim yorumunuz için <3

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı

Merhaba saygılar sevgiler efenim herkese. 10-15K bütçeye sahibim ve bir saat almak istiyorum. Citizen veya Tissot gibi Casio G-Shock gibi herkeste olan saatlerden istemiyorum. Saat denilince akla ilk gelen saatlarden istemiyorum. Örneğin Cerruti 1881 CIWGO0018501 saat gibi öneri istiyorum. Elbette Citizen istemiyorum diye öneriye kapalı değilim. Her türlü öneriye tavsiyeye açığım ama sebebini de belirtirseniz çoooook memnun olurum. Teşekkürler iyi forumlar herkese.

https://www.saatvesaat.com.tr/jacques-philippe?order=position&direction=desc&pi=2 bunlara bak istersen.

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    harddeath0070 bunu yazdı
    kaid bunu yazdı

https://www.saatvesaat.com.tr/jacques-philippe?order=position&direction=desc&pi=2 bunlara bak istersen.

JP saatim var hocam JPQGS6273X8 modeline sahibim. Ve güzel saat beğendiğim bir saat JP

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Certina DS Podium kullaniyorum son 10+ senedir ve gayet memnunum, öneririm.

Senin butcene cok yakin sayilabilecek baska modeller de var, örnegin: https://www.certina.com/en/watch/ds-8-gent-40mm/c0454101603200

Sen hiç kaval çaldın mı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    JPriest bunu yazdı

Certina DS Podium kullaniyorum son 10+ senedir ve gayet memnunum, öneririm.

Senin butcene cok yakin sayilabilecek baska modeller de var, örnegin: https://www.certina.com/en/watch/ds-8-gent-40mm/c0454101603200

Hocam çok teşekkür ederim daha önce duymadığım bir yerde denk gelmediğim bir saatmiş. Hemen inceleyip bir adet koleksiyonuma ekleyeceğim. Tekrardan teşekkürler. Eğer varsa aklınızda başka modeller öğrenmek isterim 10-15k civarında 3 adet böyle Certina gibi duymadığım saatler toplayacağım. Bir tanesini buldum Certina kaldı 2 :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.trendyol.com/homies/erkek-kol-saati-orjinal-hediyelik-kutusu-ve-bileklik-hediyeli-ucgen-kasa-polat-alemdar-saati-p-836515817

Farklı tarz istiyorsan.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 4042 Toplam Mesaj: 98
saat öneri tavsiye alışveriş bütçe