Saat Önerisi 10-15K
-
kaid bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu fazla farklı olmadı mı hocam. Bu kadarı beni aşar ama nedense tipi bi hoşuma gitmedi değil. Neden büyük markalar üçgen veya farklı tarzlarda yapmazlar hiç anlayamadım.
Farklı istedin diye attım. Bence bir düşün. Nato veya çelik kayışla farklı kombin yapabilirsin.
-
underzero bunu yazdıkaid bunu yazdıunderzero bunu yazdı
evet hocam takip ediyorum ama mezat yapıyorlar benim beğendiğim saatlere mezatlarda bana göre ederinden fazla para veriyorlar giremiyorum mezata. Belki de ederi gerçekten o fiyatlardır haklarını yemek istemem.
instagram.com/ds.watches
instagram.com/saatcimdilek
instagram.com/frtwatch
Mezat olmayan güvenilir saticilardir.
takibe aldım hepsini şimdi oturup bütün gönderilerine bakacağım :)
-
underzero bunu yazdıkaid bunu yazdıkoray bunu yazdı
Citizen nasıl hocam
maalesef sevemedim hocam tsuyosa sahibiyim. Ama pek sevdiğim söylenemez. Tissotun Seikonun citizenin ve hatta swatch hatta ve hatta casionun bile tipi aynı işlemeleri aynı saatleri mevcut. Genelde mekanizmadan bahsedilir saatlerden ama gerçekten mekanizmalardan sıkıldım. Saati aksesuar olarak takıyorum ben saatçi değilim ki e zaten 5 milyonluk saat takabilecek biri de değilim. Artık mekanizmalara takılmadan cam safirmiş mineralmiş takılmadan gözüme ilginç ve değişik görünen saatlere yöneldim.
Tam benim kafadasin.
Tissot, Citizen, Iwc, Romanson ek olarak moda markasi saatlerinin alayi takmak istemedigim saat markalari
Hocam gerçekten bıktım artık moda markalarından veya 2 3 marka kaliteli diğerleri çöp denilmesinden. Vintage olur ilginç tasarımlar olur ya emin olun yaşlılardan bir usta 5000 dolara saat yaptım dese eski yaptıklarına benzemese tissota rolexe hiçbir şeye benzemese saatten anlayan insanlar beğenmese yemin ederim gider alırım o derece bıktım artık resmen tekel oldu saat işi.
-
mkyb bunu yazdıkaid bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu fazla farklı olmadı mı hocam. Bu kadarı beni aşar ama nedense tipi bi hoşuma gitmedi değil. Neden büyük markalar üçgen veya farklı tarzlarda yapmazlar hiç anlayamadım.
Farklı istedin diye attım. Bence bir düşün. Nato veya çelik kayışla farklı kombin yapabilirsin.
kesinlikle düşünüyorum ve bir tane sipariş vereceğim sanırım bugün
-
kaid bunu yazdımkyb bunu yazdıkaid bunu yazdımkyb bunu yazdı
Geç kaldın. :) Dün 1.750'ydi.
-
mkyb bunu yazdıkaid bunu yazdımkyb bunu yazdıkaid bunu yazdımkyb bunu yazdı
Geç kaldın. :) Dün 1.750'ydi.
inanılır gibi değil gerçekten. ama olsun nasip kısmet diyip sipariş ettim 2450 den. Çıkacağı varmış diyelim bu paranın :)
-
kaid bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bir süre tissot almam hocam inanır mısınız belkide 2 defa taktım koluma harici daha hiç takmadım. Sebebi ise çevremde çok fazla tissot seiko kullanan takan var. Benim hoşuma gitmiyorlar artık.
benim de çevremde saatten anlayan pek yok (:
tissotu ben beğeniyorum açıkçası. bi de deri kordon aldım, kışın onunla kullanıyorum, buz gibi çelik yerine deri kordon daha rahat hissettiriyor.
-
Hocalarım birde bir sorum daha olacak. Elimdeki Calibre 32 Grand carrera için kordon kelepçe vs almam gerekiyor. Elimde sadece saatin kasası kaldı. Nereden güvenle tedarik edebilirim. Orijinal için bir kaç yerle iletişime geçtim ama bana 6-7k gibi sadece kordona fiyat verdiler. Kalsın teşekkürler dedim. Var mıdır bildiğiniz güvenilir bir site ?
-
Geçen hafta bende Seikonun saatini aldım indirim yakaladım hepsiburadadan
https://www.seikowatches.com/tr-tr/products/prospex/srph75
İlk kez bu şekil bir saat kullanıcam hoşlaştım fazlası ile öneririm lakin Seiko 5 almışsın belki bir başkasına tavsiye olur
HeLLB0y tarafından 17/Şub/26 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
kaid bunu yazdı
Hocalarım birde bir sorum daha olacak. Elimdeki Calibre 32 Grand carrera için kordon kelepçe vs almam gerekiyor. Elimde sadece saatin kasası kaldı. Nereden güvenle tedarik edebilirim. Orijinal için bir kaç yerle iletişime geçtim ama bana 6-7k gibi sadece kordona fiyat verdiler. Kalsın teşekkürler dedim. Var mıdır bildiğiniz güvenilir bir site ?
Saatin degeri 100bin üzeri oldugu icin o fiyati istiyorlar. Yurt disindan arkadasin varsa daha ucuza getirtirsin.