Saat Önerisi 10-15K

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı

Bu fazla farklı olmadı mı hocam. Bu kadarı beni aşar ama nedense tipi bi hoşuma gitmedi değil. Neden büyük markalar üçgen veya farklı tarzlarda yapmazlar hiç anlayamadım. 

Farklı istedin diye attım. Bence bir düşün. Nato veya çelik kayışla farklı kombin yapabilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    kaid bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Mutlaka takip ediyorsundur Instagram da saat satan yerlerler var.

Uygun fiyata sifir veya temiz saat cok denk geliyorum.

evet hocam takip ediyorum ama mezat yapıyorlar benim beğendiğim saatlere mezatlarda bana göre ederinden fazla para veriyorlar giremiyorum mezata. Belki de ederi gerçekten o fiyatlardır haklarını yemek istemem. 

instagram.com/ds.watches

instagram.com/saatcimdilek

instagram.com/frtwatch

Mezat olmayan güvenilir saticilardir. 

takibe aldım hepsini şimdi oturup bütün gönderilerine bakacağım :)

Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet 'tarafından'
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    kaid bunu yazdı
    koray bunu yazdı

Citizen nasıl hocam

maalesef sevemedim hocam tsuyosa sahibiyim. Ama pek sevdiğim söylenemez. Tissotun Seikonun citizenin ve hatta swatch hatta ve hatta casionun bile tipi aynı işlemeleri aynı saatleri mevcut. Genelde mekanizmadan bahsedilir saatlerden ama gerçekten mekanizmalardan sıkıldım. Saati aksesuar olarak takıyorum ben saatçi değilim ki e zaten 5 milyonluk saat takabilecek biri de değilim. Artık mekanizmalara takılmadan cam safirmiş mineralmiş takılmadan gözüme ilginç ve değişik görünen saatlere yöneldim. 

Tam benim kafadasin. 

Tissot, Citizen, Iwc, Romanson ek olarak moda markasi saatlerinin alayi takmak istemedigim saat markalari

Hocam gerçekten bıktım artık moda markalarından veya 2 3 marka kaliteli diğerleri çöp denilmesinden. Vintage olur ilginç tasarımlar olur ya emin olun yaşlılardan bir usta 5000 dolara saat yaptım dese eski yaptıklarına benzemese tissota rolexe hiçbir şeye benzemese saatten anlayan insanlar beğenmese yemin ederim gider alırım o derece bıktım artık resmen tekel oldu saat işi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    kaid bunu yazdı

Bu fazla farklı olmadı mı hocam. Bu kadarı beni aşar ama nedense tipi bi hoşuma gitmedi değil. Neden büyük markalar üçgen veya farklı tarzlarda yapmazlar hiç anlayamadım. 

Farklı istedin diye attım. Bence bir düşün. Nato veya çelik kayışla farklı kombin yapabilirsin.

kesinlikle düşünüyorum ve bir tane sipariş vereceğim sanırım bugün 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    kaid bunu yazdı

Geç kaldın. :) Dün 1.750'ydi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    kaid bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    kaid bunu yazdı

Geç kaldın. :) Dün 1.750'ydi.

inanılır gibi değil gerçekten. ama olsun nasip kısmet diyip sipariş ettim 2450 den. Çıkacağı varmış diyelim bu paranın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

prx in kasasına bi ısınamadım ben. gentleman serisi gayet güzel, bi denemeni tavsiye ederim. şu anda 50k civarına gelmiş fiyatı ama uzun ömürlü bir saat.

bir süre tissot almam hocam inanır mısınız belkide 2 defa taktım koluma harici daha hiç takmadım. Sebebi ise çevremde çok fazla tissot seiko kullanan takan var. Benim hoşuma gitmiyorlar artık.

benim de çevremde saatten anlayan pek yok (:

tissotu ben beğeniyorum açıkçası. bi de deri kordon aldım, kışın onunla kullanıyorum, buz gibi çelik yerine deri kordon daha rahat hissettiriyor.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek

Hocalarım birde bir sorum daha olacak. Elimdeki Calibre 32 Grand carrera için kordon kelepçe vs almam gerekiyor. Elimde sadece saatin kasası kaldı. Nereden güvenle tedarik edebilirim. Orijinal için bir kaç yerle iletişime geçtim ama bana 6-7k gibi sadece kordona fiyat verdiler. Kalsın teşekkürler dedim. Var mıdır bildiğiniz güvenilir bir site ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

Geçen hafta bende Seikonun saatini aldım indirim yakaladım hepsiburadadan 

https://www.seikowatches.com/tr-tr/products/prospex/srph75

İlk kez bu şekil bir saat kullanıcam hoşlaştım fazlası ile öneririm lakin Seiko 5 almışsın belki bir başkasına tavsiye olur

HeLLB0y tarafından 17/Şub/26 22:49 tarihinde düzenlenmiştir

The End
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kaid bunu yazdı

Hocalarım birde bir sorum daha olacak. Elimdeki Calibre 32 Grand carrera için kordon kelepçe vs almam gerekiyor. Elimde sadece saatin kasası kaldı. Nereden güvenle tedarik edebilirim. Orijinal için bir kaç yerle iletişime geçtim ama bana 6-7k gibi sadece kordona fiyat verdiler. Kalsın teşekkürler dedim. Var mıdır bildiğiniz güvenilir bir site ?

Saatin degeri 100bin üzeri oldugu icin o fiyati istiyorlar. Yurt disindan arkadasin varsa daha ucuza getirtirsin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 4043 Toplam Mesaj: 98
saat öneri tavsiye alışveriş bütçe