Saat Önerisi 10-15K
-
underzero bunu yazdı
Kolleksiyonunu merak ettim, nelerin var diye.
Onerilerim:
Omega deville, classic olabilir,
Longines pilot veya classic,
Hamilton Khaki,
Nivada
Jaeger Lecoultre - Cok eskidir iyidir cok bilinmez
Orient bambino
adam 15k demiş, sen omega diyosun hocam (: onun için bi 0 daha koymak lazım.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Onerilerim:
Hamilton Khaki,
Nivada
Orient bambino
adam 15k demiş, sen omega diyosun hocam (: onun için bi 0 daha koymak lazım.
Evet o ayrintiyi kacirmisim ben
-
underzero bunu yazdı
Onerilerim:
Hamilton Khaki,
Nivada
Orient bambino
hocam koleksiyonumda moda markalarından Guess, Versace, Kenneth Cole, Armani saatler var. Saat markalarından G-Shock, Seiko 5, Orient, Tag Heurer Grand Calibre 36, Tissot ve Citizen Tsuyosa son olarakta Raymond Weil mevcut. Hamilton saatim vardı ama hediye vermiştim bir dostuma çok beğendiği için. Omega şuan için alacağım saatlerden değil maalesef. 150k ya alacağım tek saat yerine 150k ya 5 saat almayı artık tercih ediyorum. Gerçekten yordu bu saat hobi işi beni ve diğer forumlarda redditte normalde takip ediyordum bu konuları bir görmeniz lazım adam iki model soruyor millet adamın sorduğu hariç başka bir sürü model söylüyor gerçekten sinir olmaya başlayınca kıymetli gördüğüm bu forumda sorma ihtiyacı hissettim. Buradaki abilerin ablaların fikirlerine ve zevklerine fazlaca güvenmekteyim.
Edit: Jaeger i bilirim. Fakat şu süreçte bütçemi oldukça aşıyor. İşlerimi bir gün yoluna koyabilirsem kesinlikle alıp kullanacağım bir saat markası. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için
kaid tarafından 17/Şub/26 12:27 tarihinde düzenlenmiştir -
weskeyy bunu yazdı
Saat insanda var olan duyusal tutkulardan bir tanesidir.iyi bir saat ile basit saatler için genel aynıdır.günümüzde 2500 dolar üstü saatlere paralar verilmeyeceğini bunun yerine iyi saat ustalarına sipariş vermenin en iyi son nokta olacağı söylenen en doğru söz denilebilir şöyle İsviçre saat uzmanlığı 500 yıllık hakkını verelim veya 100 senelik japon tecrübesi zaten başka örnek yok. İsviçre saat uzmanlığını rolex diye pazarlamak saat geleneği sayılmıyor.iyi bir saat tutkunu saatini en iyi ustalara yaptırır,en iyi saat ustaları dünya da japon saat ustalardır. 2500 dolara kadar asılara meydan okuma becerisine sahip saatiniz olacak.bu ünvanı nasıl aldılar 2.dünya savaşında bir tane Japon amiral saati pasifik te gemi enkazında ki kutusundan çıkarılıp yeniden tamir ediliyor ve çalıştırıyorlar.adamlar bozulmayan saatleri yapıyorlar.o açıdan satın alırsanız pazarlama ya sahip olursunuz. İyi bir saatin iyi bir ustası olur.
Güzel anlattınız teşekkür ederim.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam Rus saatleri severmisin bilmiyorum ama Vostok komandirskie kurmalı saat renk çeşitleri de var, yeşil olanını almıştım 3-4 sene oluyor.
Rus saatleri maalesef daha yeni öğrendim gerçekten almak istediğim sahip olmak istediğim saatler arasında ama hala nedense güvenemiyorum o saatlere. Cesaretimi toplayabilirsem kesinlikle alacağım bir gün.
-
-
erdem358 bunu yazdı
https://www.garmin.com.tr/vivomove-trend-slate-siyah
hem dijital hem manuel dersen bak birizlimitin üstünde ama değerlendirakıllı hibrit saat olarak sunulmuş piyasaya hocam. Ayrıyetten stoklarda bitmiş anladığım kadarıyla inceleme videolarını izleyeceğim görünüşü hoşuma gitti saatin.
-
Saate kendi imzani attırıyor musun?
En son saat aldığım zaman arkasına adımı yazdırdım.
-
Pikacu bunu yazdı
Saate kendi imzani attırıyor musun?
En son saat aldığım zaman arkasına adımı yazdırdım.
attırmıyorum hocam. imzamı attıracak kadar sevdiğim bir saatim olmadı henüz. Gerçekten sevdiğim sevebileceğim bir saate denk gelsem kesinlikle imzamı attırıp öyle kullanacağım ama hala arayıştayım maalesef.
-
hocam tissot hangi model var bilmiyorum, ama tissot gentleman powermatic 80 otomatik olanı kullanıyorum. hem spor hem de klasik giyimde çok şık duruyor.