Saat Önerisi 10-15K
-
HeLLB0y bunu yazdı
Geçen hafta bende Seikonun saatini aldım indirim yakaladım hepsiburadadan
https://www.seikowatches.com/tr-tr/products/prospex/srph75
İlk kez bu şekil bir saat kullanıcam hoşlaştım fazlası ile öneririm lakin Seiko 5 almışsın belki bir başkasına tavsiye olur
Cok güzel bir saat almissin, gule gule kullan
-
Ben de bu ara kendime farklı bir saat alma niyetindeyim, ve radarıma bu girdi
Casio MTP-M305D-7AVDF

fiyatı 7.000 TL civarı -
underzero bunu yazdıkaid bunu yazdı
Hocalarım birde bir sorum daha olacak. Elimdeki Calibre 32 Grand carrera için kordon kelepçe vs almam gerekiyor. Elimde sadece saatin kasası kaldı. Nereden güvenle tedarik edebilirim. Orijinal için bir kaç yerle iletişime geçtim ama bana 6-7k gibi sadece kordona fiyat verdiler. Kalsın teşekkürler dedim. Var mıdır bildiğiniz güvenilir bir site ?
Saatin degeri 100bin üzeri oldugu icin o fiyati istiyorlar. Yurt disindan arkadasin varsa daha ucuza getirtirsin.
Saatin değerini tag heurer için kordon belirlemez dşyorum adama bizde silikon kordon böyle diyor. Allahım yarabbim. Anladığım kadarıyla böyle mevzular kim kimi öperse diye ilerliyor. Ersasaat ile bile iletişime geçtim adamlar tenezzül bile etmiyorlar aynı şekilde kosovalı saat konyalı saat. Zaten içlerinden biri tag heurer satıyordu ama olsun hepsiyle iletişime geçtim ben (: Yurtdışından maalesef isteyebileceğim biri yok. Öylesine bir saatçiden gidip kordon almakta istwmiyorum. O halde kasa halinde biraz daha duracak. 6-7k kordon fiyatı var ne hikmetse 1.5 senede o plastik kordonu yırtılıyor. Tebrikler ve teşekkürler Tag Heurer.
-
Butik saat kordonu yapanlar var. Olcülerini gönderip onlara yaptirabilirsin.
Hatta 1 alana 1 bedava yapanlar da var.
Gayette uygun fiyatliydi
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Casio MTP-M305D-7AVDF

fiyatı 7.000 TL civarıGayet şık duruyor.
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Casio MTP-M305D-7AVDF

fiyatı 7.000 TL civarıG-shock casio sahibiyim. Kesinlikle g shock harici almanı tavsiye ederim. G shock artık herkesin bileğinde görüyorum ben. Daha klas bir modeli bu. Ve emsallerinde alacağın saatler arasında casio en sağlamı olacaktır seni temin ederim. Çok az dikkat ederek kullanırsan büyük ihtimalle toruna kadar gider gibi hissettiriyor bana casio. Sizin gösterdiğiniz model mineral camlı 5atm çelik kasa analog olması lazım. Camına biraz dikkat ederseniz dediğim gibi toruna kadar yolu var. Zaman tutması çok yok bildiğim kadarıyla. Tavsiye ederim.
-
underzero bunu yazdı
Gayette uygun fiyatliydi
Teşekkür ederim fikriniz için. Araştırayım onları bugün o halde mecbur öyle yaptırırım hem belki kendi SİLİKON KORDONUNDAN daha sağlam olur. Buraya da şikayetvara yazar gibi yazdım. "Her şeyden önce can sağlığı baba sultan." Tag Heurer
-
underzero bunu yazdı
Gayette uygun fiyatliydi
Bizim yapan müridimiz var çok başaralılı ben yaptırdım memnunum
-
erdem358 bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Gayette uygun fiyatliydi
Bizim yapan müridimiz var çok başaralılı ben yaptırdım memnunum
O değerli mürid arkadaşı nereden bulabilirim görüyorsa eğer bana ulaşabilirse çok memnun olurum teşekkürler
-