Satılık Kabuklu Ordu Fındığı
-
Evet sayin muridler karadenizliler bilir
findiklar toplanmaya baslandi ben cok sukur bitirdim kurutuyorum suan
satmak icin konu acayim dedim belki buradan isteyenleriniz olur
kilosu 15TL den gonderecegim
kargo aliciya ait olucak
alisveris ise once para havalesi sonrada findik kargolanacak
findigimiz gercekten tatlidir tereddut edenler ilk once tadimlik alirlar sonrada tadi hosuna giderse tekrar isterler
baska sormak istediginiz sorulari buradan yoneltebilirsiniz online oldugum surece cevaplayacagim
-
Kargo ne kadar tutar ki acaba ?
-
yarin foto ekleyecegim.burasi alalim.
-
Fındık işte hocam neyin fotosunu ekleyeceksin ? :)
-
Mustafa bunu yazdı
Kargo ne kadar tutar ki acaba ?
valla hocam kilosuna gore degisir ama yarin kapali pazartesi ayrintili bir sekilde buraya yazarim yanliz her sene findik yolluyorum kampanya yapiyorlar pek fazla birsey tutmuyor acik kargo varsa suan sizde oradan sorabilirsiniz.
- ekleme: olsun hocam pazarlama taktigidir herzaman musteri hep alacagi birseyi gormek ister ;)
-
kargo firmasıyla anlaşsan önce yoksa bir kiloya 15 lira kargo çıkar öle olursa çoğu kişi almaz bende almak isterim ama kargo ne kadar tutar 2-3 kilo almak isterim
-
juniourfalcon bunu yazdı
kargo firmasıyla anlaşsan önce yoksa bir kiloya 15 lira kargo çıkar öle olursa çoğu kişi almaz bende almak isterim ama kargo ne kadar tutar 2-3 kilo almak isterim
yarin secim var biliyosunuzki pazartesi bu sorunu cozecegim.
-
Vay anasını 1 çuval fındık var elimde zonguldak fındığı bende bir fiyat cekebilirim dur bakayım.
-
hocam 8 liralık fındık ne ara 15 oldu ?
-
HeyQirs bunu yazdı
La birde kabuklu .d
-
skyvalet bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
La birde kabuklu .d
%50 randıman ya alırsın ya alamazsn tbt ruhunun içinden gecti kombo yaptılar hey kutsal ruh nerdesın ?