Satılık Kabuklu Ordu Fındığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hacı tester gönderiyor musun. Böyle bir uygulaman varsa ben denek olabilirim :P Hayırlı satışlar

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trubulans
    trubulans's avatar
    Erkek

arkdaşın sattıgı kabuklu fındık arkadaşlar fiyat normalın biraz ustunde ben elenmiş 18+ 12.5tl satıyordum
    FOXXLY hocam o fiyata ançak zuluflu fındık alırsın ki onunda kabuk oranı 3/1 desek aynı fiyata gelir

fındık daldan zuluflu toplanıyor arkadaşlar daha sonra kurutulup patos vuruluyor kabukklu halde kalıyor. bundan sonra ise biz fabrikacılara gelir kabuklu fındık başta eleniyor milimine ayrılıyor biz 18+ dediğiğim en buyuk boy 12.5tl satıyorum. naturel yanı kabuklu fındıgın kırılıp içi diyoruz sadece buna onunda kğ si 13-15Mm için geçerli 28tl yok kavrulmuş istiyorum diyorsanız 30tl oda.

bu sene fındık fiyatlarında rekor olabilir arkadaşlar elinde olan ihtiyaçı olmayan satmasın diyorum..

FOXXLY o dediğin fiyat zuluflu fiyatı değil ise bana yolla karı yarı yarıya bölüşürüz ustad 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

bizim köy kumru da, bahçede bir gram fındık yok. 30 martta mart karı yağmış bizim bahçelere ! :D

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

bu fındıkta iyi para varmı la en duydugum kadarıyla bizim ordudaki fındık tarlalarına akrabamız bakıyomus dogudan adam tutuyomus toplamaya kısında yatıyomus adam anlasak bizde yapsak ama nerde akrabalar götürüyo paraları :) hayırlı satıslar hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

bu fındıkta iyi para varmı la en duydugum kadarıyla bizim ordudaki fındık tarlalarına akrabamız bakıyomus dogudan adam tutuyomus toplamaya kısında yatıyomus adam anlasak bizde yapsak ama nerde akrabalar götürüyo paraları :) hayırlı satıslar hocam

he mk senenin bi ayı çalış 11 ayı götü devir yat yok öyle bi dünya ama fiyatların anasını ağlatmak için her yalan mübahtır

fındık senenin 12 ayı bakımı yapılması gereken bitkidir

hersene dibinin çapalanması gerekmektedir,gübresi ayrı periyotlarla atılır ilaçlama zamanları vardır dal kes filiz al altındaki otu boku temizle derken millette götü devirip karpuz gibi büyütülen birşey olduğu izlenimi uyandırılmıştır

he boş vaktin yokmu var ama bakım ve toplama dönemlerinde başını kaşıyacak vakit bulunmaz

yevmiye işine gelirsek fareden çakala domuza fındığı yer bekleyeni vardır dökülmeden toplayanı vardır döküp toplayanı vardır ama yevmiyeci tutmak genelde fındığı kurtarmak için yapılır, özellikle domuz fındığın dallarını yatırıp yer bunun için ses cihazlarıda kullanılıyor ama 1-2 sene sonra domuz onada alışıyor

en kalite fındık kendisi olgunlaşıp dökülen fındıktır dal sallanır yerden toplanır onuda herkes yapmaz

doğudn gelenler yerli yevmiyeciye nazaran daha ucuza çalışır tabi çalışırsa, ağır aksak çalışıp fazladan 3-5 gün daha kalmanın hesabını yapan çok olduğundan pek performans alınamaz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    trubulans bunu yazdı

arkdaşın sattıgı kabuklu fındık arkadaşlar fiyat normalın biraz ustunde ben elenmiş 18+ 12.5tl satıyordum
    FOXXLY hocam o fiyata ançak zuluflu fındık alırsın ki onunda kabuk oranı 3/1 desek aynı fiyata gelir

fındık daldan zuluflu toplanıyor arkadaşlar daha sonra kurutulup patos vuruluyor kabukklu halde kalıyor. bundan sonra ise biz fabrikacılara gelir kabuklu fındık başta eleniyor milimine ayrılıyor biz 18+ dediğiğim en buyuk boy 12.5tl satıyorum. naturel yanı kabuklu fındıgın kırılıp içi diyoruz sadece buna onunda kğ si 13-15Mm için geçerli 28tl yok kavrulmuş istiyorum diyorsanız 30tl oda.

bu sene fındık fiyatlarında rekor olabilir arkadaşlar elinde olan ihtiyaçı olmayan satmasın diyorum..

FOXXLY o dediğin fiyat zuluflu fiyatı değil ise bana yolla karı yarı yarıya bölüşürüz ustad 

zuluf ne hocam :D fındık sektörünün yabancısıyız :D yanlız yediğim en büyük fındıklardı. füze gibi şekilleri var top gibi değiller.

ankarada olanlar için diyorm sincan gimsadan aldım. hafta sonu diye zam gelmişte olabilir, 4 liradan satıyorlardı perşembe.

not. gimsa her zaman en ucuzuna satıyor zaten meyveyi sebzeyi.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

en azindan bi kac murid konudan haberdar

internette yazilanlari okuyup yazdiniz hep bakin ordulu cok muridimiz varmis burada telefon acin sorun bakalim memleketinize fiyatim dogrumu degilmi findik varmi yokmu 

arkadaslar findik yok yok benim tek hatam konuyu erken actim 1ay sonra duyarsiniz sagda solda findigin fiyatini 

ekleme: suan aldiginiz market.bakkal.magaza vs.. gibi yerlerde satilan findiklar 1 yil oncesinin findigidir ben daha yeni topladim kurutuyorum bu senenin findigi daha piyasaya girmedi.

emnimax tarafından 10/Ağu/14 10:57 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

internette yazilanlari okuyup yazdiniz hep bakin ordulu cok muridimiz varmis burada telefon acin sorun bakalim memleketinize fiyatim dogrumu degilmi findik varmi yokmu 

arkadaslar findik yok yok benim tek hatam konuyu erken actim 1ay sonra duyarsiniz sagda solda findigin fiyatini 

la girip baksana internetten fıyata ne arayıp soruyon 8-9 lira fındıgı cok yemısın mudur bızı zukmenın pesındesın resmen :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

la girip baksana internetten fıyata ne arayıp soruyon 8-9 lira fındıgı cok yemısın mudur bızı zukmenın pesındesın resmen :D

eki okurmusunuz.

ek: gimsadan 4TLye alan murid  o kadar fiyati dusurduler cunku ellerindeki eski findigi cikartip yeni findiga hem yer hemde sermaye hazirliyorlar tekrar soyluyorum 2014 un findigi suan piyasada bulunmamaktadir suan 2013 un findiklarini yada daha eskisini satin aliyorsunuz.

emnimax tarafından 10/Ağu/14 11:03 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    sanane bunu yazdı
    ari41 bunu yazdı

Bizim kandira fındığı kabukli yagli on numara findik. Kabul edene kocaeli ici elden teslim . Onden tadina bakarsin yersin begenirsen.alirsin begenmezsen bide cay ismarlarim aga kg 8 tl tamam izmit merkez

Kandıran neresindensin¿

Alaybey (duracali) köyü kandira merkezi gec babatepesi turbesinden bi inceki koy kopruden daga sapiyosun

Toplam Hit: 6016 Toplam Mesaj: 71