SGK (GSS) Borcu Çıkan Öğrenciler
-
abiler benim anlamadıgım birde bu devlet bizden neyin parasını alıyo ak her b*ka para sıcacam ya
-
ArmadA bunu yazdı
Geçersiz bir giriş yaptınız. VKN ise 10, TCKN ise 11, SSK Sicil No ise 26 karakter olmalıdır.
SGK sicil numaram 13 karakter amk kıçımdan karaktermi uydurucam ben :|
sicille uğraşma, TC yaz geç .
-
muhteremzat bunu yazdı
abiler benim anlamadıgım birde bu devlet bizden neyin parasını alıyo ak her b*ka para sıcacam ya
:D özel sektörde çalış bide vergi dilimine gir ordan bile para kesiolar amk ne diosun.
-
AnaMuhalefet bunu yazdıcrafty bunu yazdı
an itibari ile borcum 3818 tl ama sikimde mi? asla :D
Örnek alınacak Türk vatandaşı :)
+Nasıl olsa zamanı gelince bir af çıkar
ondan daha ziyade hele bi 10 bin felan olsun yatırırız :D ya da bir işlem için karşıma cıkması lazım :D ne de olsa türk milleti olarak yumurta dayanmadan iş yapmıyoruz :D
-
Ödemeler Abone No Abone Adı Abone Soyadı Fatura No Tutar Öde KA** 1275,43 Öde Hacılar benim iş biraz karışık,
Üniv'e başlamadan 3 aylık sigortam var(16yaşından)
Ünivde okurken de 4-5 aylık sigortalı çalıştığım yerler var.
Son haziran ayından beri de bir firmada sigortalı olarak devam ediyorum.
Okula da devam aynı zamanda..
Şu an hem çalışıyorum, hem okuyor görünüyorum.
Silerler mi borcu öğrenci belgesiyle gitsem?
-
kaanstain bunu yazdı
Ödemeler Abone No Abone Adı Abone Soyadı Fatura No Tutar Öde KA** 1275,43 Öde Hacılar benim iş biraz karışık,
Üniv'e başlamadan 3 aylık sigortam var(16yaşından)
Ünivde okurken de 4-5 aylık sigortalı çalıştığım yerler var.
Son haziran ayından beri de bir firmada sigortalı olarak devam ediyorum.
Okula da devam aynı zamanda..
Şu an hem çalışıyorum, hem okuyor görünüyorum.
Silerler mi borcu öğrenci belgesiyle gitsem?
Son haziran ayından önce (2012 ocak- haziran) aylık 212 tlden 6 aylık kitlemişler. Öğrenci belgeni al git silerler. Silmezlerse borcun hangi tarihlere ait oldugunu sor ve o döneme ait öğrenci işlerinden öğrenci olduguna dair öğrenci belgesi verirlerse onu götürürsün yine silerler.
-
Dün işlemleri yaptırdım ama 1 sene arada boş olduğu için 1600 küsürlük borçtan 985 küsür borcum kaldı. Çok kötü oldu çokta kötü berbat oldu taam mı...
-
rekor bendemı la ?
1700 sayılır.0,22 eksik.
ben lise biter bitmez üniye başladım 7 ay okudum bıraktım ama kaydımı silmedim 2. senenin sonundak aydımı aldım bi üç beş ay boş gezdim sonra gene üni kazandım 2 yılda orda okudum 6 aydırda boş geziyom.
hadi çıkın bu hesabın içinden?
devlet ne istiyorsun benden yok bende fişek mişek amk
-
25 yaşından büyük üni öğrencileri koç yumurtası yesin :)) ceza dondurulur nadiren de bazılarınınki silinir.
gelir testi yapmadığımız için resen hesaplama yapmışlar...
GSS hiçbirşeye yaramıyor.. emekli olunamıyor.. sağlık alanında diğer SGK kurumlarına göre daha işlevsiz
250 tl ödeyeceğinize bir yerde kendinizi 4/a SSK lık gösterin. daha iyi :p
mungabunga tarafından 22/Şub/13 09:36 tarihinde düzenlenmiştir -
bız bu borcun oldugu tarıhı nerden ogrenıcez?