SGK (GSS) Borcu Çıkan Öğrenciler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yurt dısındayım 1830 tl borc cıkıyor ulan ne  acayip işler var yahu tr de aq devlete borcumuzu tbt den ogrenıyoz neyse artık kamcımız olsun tr vatandası olmak suctur bedeli de demekki bunlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, 600 tllik borcu, konudaki yönergeler sayesinde sildirdim , mutluyum.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

durmak yok yola devam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

geçen hafta gittim aöf öğrenci belgemle 1200 küsürlük borcu sildiler.çok fene rahatladım :)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
            1964,15 Öde

||Hide

bu ülkeye gömüleni siksinler. lan önünüzde sistem var zaten her bi sikimi tek tıkla çekiyosunuz. tam bir memur eseri.

farketmesek 5-6 sene sonra taak diye koyacaklar önümüze.

işin yoksa kovala dur şimdi.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

yurt dısındayım 1830 tl borc cıkıyor ulan ne  acayip işler var yahu tr de aq devlete borcumuzu tbt den ogrenıyoz neyse artık kamcımız olsun tr vatandası olmak suctur bedeli de demekki bunlar

hocam şimdi bulunduğun ülkedeki konsolosluğa gidip adres kaydını yurtdışı olarak değiştir, o zaman borç yazılmaz. bu işi türkiyedeki nüfus

müdürlüklerinde ailenden biri de yapabilir (ancak vekalet isterler mi bilmiyorum). ancak geriye dönük borçların silinmez.

unbalanced tarafından 09/Nis/13 10:42 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

hocam şimdi bulunduğun ülkedeki konsolosluğa gidip adres kaydını yurtdışı olarak değiştir, o zaman borç yazılmaz. bu işi türkiyedeki nüfus

müdürlüklerinde ailenden biri de yapabilir (ancak vekalet isterler mi bilmiyorum). ancak geriye dönük borçların silinmez.

Türkiyenin boku cıkmış milletin haberi yok ne yapiyorlarsa yapsinlar ya. böyle bi ülkemi var. Anasini satayim yazin türkiye  de kimligimi alacagim adamlar dedi 70 lira istersen 3 taksit yapabiliyoruz oha ohaa oha. Vatandaşi oldugun ülkenin kimligini alamiyorsun Tbt de kural olmasa içimdeki sitemi iyi bi yazardim. İyice sapittilar. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bağkurluyum eve şimdi girdim konu açıcaktım bende

bağkurum yatıyor ben sigortalıım demeyin arkadaşlar  gss sorgulaması yapın sık sık benim 2 ay önce gözükmeyen borcum dün akşam baktımda 1936 TL gözüküyordu

çözümü bağlı olduğun sgk kurumuna gidip 2 saat sıra bekleyip borcunu sildirmek :D

not : 01,01,2012 den sonra ssk lı yada bağkurlu olduysanız aradaki gün farkınıda ödüyorsunuz
    yani diyelim 15,01,2012 de ssk lı yada bağkurlu oldunuz aradaki 15 günü ödiceksin en yüksek tabandan !

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

beşiktaş, şişli, mecidiyeköy civarında nereye gidip yapabiliriz bu işi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

amk yavşakları! gelir testi yaptırmayanlardan  

aylık asgari brüt ücretin 2 katının %12 si kadar kesinti yapıyorlarmış.

978,60x2x0.12=232,64

gelir testi yaparken de ebenin nenenin dedenin aynı adreste ikamet eden tüm sülalelin gelirleri hesap edip ortlama alıyorlar.

üniversite hazırlık öğrencileri hiçbir şekilde boyunlarına kalan bu 1 senelik borçtan kurtulamıyor.

eğer o süre zarfında öğrenci değilsen geçmişe yönelik borçları silmiyorlar.

amk memleketinde nefes almak bile suç! 

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
Toplam Hit: 15658 Toplam Mesaj: 78