Şimdinli:@

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek
    askerlere nie küfrediosun ki aklından zorun mu waR? adam asker tabii ülkesini savunacak böle bi durumda bi askerin çatışmada bir pkklıyı vurması kadar doal bişiy olamaz! bu pkk lılar birilerinin dolduruşuyla eline silah geçen , kendini bi anda bişiy sanan zekalarından şüphe ettiğim insanlar! çünkü vurulacaklarını bile bile , bi sonuca varamayacaklarını bile bile dağa çıkıor.. pkk yı kimin desteklediği askerin işi deildir zaten MİT in işi! asker silahla vatanı savunmak için ne gerekiorsa onu yapar.

    ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    Ya kim Askere küfretmiş la siz ne diyorsunuz allahım yarabbim, dediklerimi neden çarpıtıyorsun Ic3 senin aklından zorunmu var lütfen yazdıklarımı dikkatle oku yada asıl benim senle konuşacak bir şeyim yok yada sen hakiki bir faşistsin ve ben faşistlerle asla konuşmaya tenezzül etmem, saldırtmayın derken ortamı yaratmasınlar, halkını bölmesinler incitmesinler halkının içindeki örf din dil ve çeşitli adetlere sahip insanları vede hor görüp aşşağılamasınlar anlamında dedim bilinçli bir şekilde bir halkla uraşılıyor ki bu halk kürt halkıdır ülkeye faydadan başka bir faliyeti olmayan bu halkı zorla dağa çıkardılar yapılanlar ortada dır ardından askerim askerim türküsü diyorlar bu benim zoruma gidiyor işte devlet o kadar askerini düşünüyor olsa idi bu olaylara sebep olcak unsurlarla başta uraşırdı tabi ülkeye karşı tutumla silah alanla savaşacak bu doğaldır ama sebeplerlede savaşması gerekirken bu halkı aşşağılamasına ben dayanamıyorum çünkü bende bir kürdüm. Şimdi anladınmı Ic3 ne demek istediğimi. Kürt aşşağılanmayı kabul etmez madem aşşağıladın ve adamı kızdırdın dağa çıkardın şimdi aynı şekil özür dileyip geri indireceksinde ha geri gelmeyenlermi var işte asıl o zaman görsün hele ne güneydoğuda nede batıda nede doğu anadoluda at koşturabiliyorlarmı bu adamlar bu halk lazı çerkezi kürdü ile bunları askere sıra bile gelmeden kendi içinde yok edecektir. Devlet hatalarını önce tamier etmelidir ama bunuda gurur ederse o zaman askerim demeyin bana sorumlusu devlettir gidin ona kızın ne edecekseniz edin.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    SpY-EaFw bunu yazdı:


    askerlere nie küfrediosun ki aklından zorun mu waR? adam asker tabii ülkesini savunacak böle bi durumda bi askerin çatışmada bir pkklıyı vurması kadar doal bişiy olamaz! bu pkk lılar birilerinin dolduruşuyla eline silah geçen , kendini bi anda bişiy sanan zekalarından şüphe ettiğim insanlar! çünkü vurulacaklarını bile bile , bi sonuca varamayacaklarını bile bile dağa çıkıor.. pkk yı kimin desteklediği askerin işi deildir zaten MİT in işi! asker silahla vatanı savunmak için ne gerekiorsa onu yapar.


    O zaman çıkıp da Askerim yandım askerim demeyin bana. Pkk lı dediğin kişilerin de bir hedefi vardır ha devlet sebep olmuş ha faşistler her neyse sonuçta bu adamın kafasında aynı bir zamanların kuvayi milliyecileri gibi bir fikir gelişmiş ve onun uğruna ölmekteler vede öldürmekteler sonuçta er meydanında ölen için yas tutun kalkıp askerim demeyin onlara en büyük haksızlığı siz edersiniz onlar kahramanca öldüler bunu hak etmiyorlar karı gibi isimlerinin anılması doğru olmaz. Pkk da askerdir Bizim askerde askerdir sonuçta ikiside gayeleri uğruna ölmekteler fakat inanın ikisinin de gayesi boş neden boş gene saçmalayanlar olmasın diye tekrarlıyorum kardeş kardeşi vuruyor acep bir olaydır bu. diğer yazılarımı da dikkatle okuyun please.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:



    hop yavaş BANAN KÜFREDERSİN AMA ASKERİME EDEMEZSİN.


    NE DEMEK LAN BU ASKERLERİNİZİ SALDIRTMAYIIN KUDURMUŞ KÖPEK GİBİ.


    BİLMİOOMUSUN Kİ SEN PKKLILARIN ASKERE SALDIRDIĞINI.BİLMİOMUSUN Kİ PKKNIN ASKERİ KANADININ OPERASYONLARLA ÇÖKTÜĞÜNÜ.


    BİLMİOR MUSUN Kİ OPERASYON OLMASIN DEMENİN NE KADAR CAHİLCE SAÇMA OLDUĞUNU.


    SENLE KONUSACAK BİŞİYİM YOK


    ------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Ulan Ic3 Salak ben ne sana küfr etmişin nede askerimize yazdıklarımı iyi oku bak hayvanlaşma gene.
    Pkk Askere saldırıyor doğrudur çünkü askerde ona saldırıyor, Allahım yarabbim ilkokul öğretmenliği yapsaydım daha iyi olcaktı yahu. Pkk nın Askeri kanadı Dimdik ayakta yahu sen ne diyorsun Ic3 kim çökertmiş o salak abdullah çatlımı çökertmiş, Abdullah çatlı evet Asalada başarılı görevler yaptı ama Pkk konusunda sürdürülen savaşta tam bir fiyasko Pkk konusunda ki sürdürülen fikirlerde gerçekleri yansıtmamaktadır. hayır Pkk tekrar diyorum askeri kanadını Abdullah Öcalan yakalandı diye geri çekti. ve her an da salabilir gene çünkü nasıl olduysa birileri gene düğmeye bastı bişeyler gene oluyor ve güneydoğuda bu ara gene hareketlilikler başladı. Abdullah Çatlı gizli birim üyesi demi ya anlıyorum Ic3 emin ol cahil değilim anlıyorum, Ama siz anlamıyorsunu benim ne demek istediğimi ülkede bir girdap var ve her şey bu girdabın etrafında dönmektedir ve bu girdap bi türlü durmuyor, Millet teknolojinin amına koydu nerdeyse sentetik insan yapıyorlar biz hala kürt nedir türk nedir de çakıldık kaldık yazık ama bu saçma sapan şeyler için askerimiz ölüyor etle tırnak olmuş kürt genci pkk damgası adı altında öldürülüyor habire sebep olanlar sa bu işten yiyeceği ekmekle kendine kar kalanla kenaraına çekilip izliyor olanları ve gülüyor sinsi sinsi. ne zaman bitecek devletin başına vurup gözünü çıkarmaya çabalaması ben başından beridir bunu demekteyim aşşağılanan kürtler değilmidir çoğunluk pkk kadrosu geri çağırsın hepsini bitirsin kısaca bu ya bu kadar basit bu irenç savaş bitecek senin gibiler de askerim askerim demek zorunda kalmayacak.


     


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Çık bitir o zaman ulan bitmeyen bu savaşın ne faydası olcak ne bu millete nede devlete, Hala anlamadınmı Pkk içinde Kürt evlatları vardır sen kürtlerin hepsinemi ölmeye mahkumdurlar diyorsun, Bak aklını başıan devşir şovmen milliyetçilik etme bana, Pkk nın sonunu getiremezsin çünkü kabul etsende etmesende cahil desende demesende ki cahil olmadıkları kesindir, kökü halka dayanan bir orduyu yada örgütü bitirmek imkansızdır, Devlet baş tacıdır fakat ben bu savaşın bu şekil ve mantıkla bitirilemiyeceği kanaatindeyim, Bunu zaman gösterecektir. Ağlayıp sızlanmalar olmasın ciddi ve duygu seline kapılmadan alınması gereken kararlar olmalıdır ve ayıklamadan sonra kalanları da halkın desteği kalmadığı için devlet rahatlıkla yokedecektir. Ben akılcı yolu önerdim sen güneydoğudaki şehirleri kasaba veya köy gibi sanananlardansız her halde, ama inan sandığın gibi değil Pkk da gittikçe gelişiyor Daha ordulaşmamışken ve kimlik kazanmamışken bir an önce pkk yı bitirmenin yolu hepsi öldürülecektir gibi sadist çe düşüncelerle değil bağışlayıcı yönüylede yenebilir pekala devlet. ama devletin bunu yaparken orda yaşayanlarında aslında kendi vatandaşı olduğu gerçeğini düşünerek yapması ve sağ duyuyla kabullenmesi gerekir yeniden vatandaşlığına almaya. Bu dediğim olursa işte o zaman Pkk öldürülmüş olur.


    Bu arada amaç Pkk yımı öldürmektir yoksa Kürtleri zevkle öldürmek için pkk mı icat edildi diyede düşünmemek elde değil. ilginç bir hikayeyle hayata başlayan pkk hala hayatta bitti bitecek denile denile Türkiye cumhuriyeti devlet adamlarının yüzlerini adeta kızartırcasına dimdik ayakta. sizcede ilginç bir durum değilmidir bu dediğim yoksa kürtlerle kardeş olduğunu kabullenmeyenlermi var o zaman Pkk nın varlığına şaşmamalı Aynı kuvayi milliye gibi o zaman eğer kürt kardeşliğine inanmıyorsa diğer türkiye milletleri o zaman Pkk davasında kanaatimce gayet haklıdır hıyanet de yapmamaktadır kendisine yapılan hıyanete istinaden hakkını alma savaşı vermektedir, yok Kürtler kardeşimizdir diye düşünüyorsanız o zaman pkk Hıyanettedir mantık bu. Ama o zamanda akla şu geliyor peki bu hıyanet neden ayakta bunca zamandır kalabildi normalde hıyanet uzun süreli olmaz başını neden devlet kesemiyor halkın desteğini almış demekki ha o zamanda devletin politikaları gündeme gelir bu aşamada devlet demekki halkın sevgisini ve güvenini gittikçe kaybediyor.


    1-neden kaybediyor
    2-gerçekte ne istiyor
    3-tek tek öldürebilmek mümkünmü
    4-Devletin amacı pkk yımı yok etmek yoksa kürtlerimi


    O zaman bu savaş bunca zamandır sürdüğüne göre devletin amacı Pkk yı yoketmek değil kürtleri yoketmek olmalıdır, çünkü hıyanet varsa bunca zaman süremezdi bu hareket.


    Ha devletin amacı Pkk yı yoketmek olsa idi olması gereken gayet basitçe diyorum Devlet vatandaşını tekrar vatandaşlığa kayıtsız şartsız alabilecek önlemlerle ve samimiyetle gerillayı dağdan inmeye davet eder ve halkında desteğini kesmiş olur, halk devletin bu samimiyetini görünce devlet tarafına ağır basar ve savunma güdüsü devletten yana basmaya başlar ve pkk son kalan hıyanet birlikleri tamamen yokedilir bir çırpıda ve PKK ÖLMÜŞ OLUR arkadaşlar bu iş te gördüğünüz gibi mantıksız bir iş değil yani pkk mı hedef kürtlermi bu durum ya açık değil yada açık olarak hedef kürtler dirki bunca zamandır sürdü bu savaş.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek
    shockman   sözümü bak şimdi nerde ne kadar PKK lı varsa ecdadını s...  anasını avaradını bacısını hatta tüm PKK kanı taşıyanların  dahi a.k     eger bu sözlerim seni rencide ediyorsa özele gel sanada iki çift sözüm olacak hatta sözlede uslanmassan gerçek özele çekelim seni

    Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    işte gerçek düşünnen insanlar nihayet geldi.


    sen dediklerinle pkkyı legal ve haklı kılmaya çalışıyorsun.


    düzgün davran ne demek lan ordu pkkya saldırıo saldırcak tabi ne yapacak gul mu vercek?


    ne kadar cahil ve bilgisiz oldugunu gostermeten başka hiç birşiy yapmamaktasın bunu ii anla.


    adama bak yahu.


    turk ordusus pkkya saldıırormuş


    herkes gorsun işte. 


    ülkemde ne insanlar var.kotu niyetli olmasalar bile  cahilce yazılar yazan insanlar

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek

    puahahah :D adam mal olm sallayın ya kuvvayi milliye ile pkk yı bağdaştırıor.. pkklı itlere asker dior puahaha... tamam koçum sen haklısın... biz askerlerimiz arkasından ağlarsak ta ağlarız VATAN SAĞOLSUN!


     


    ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    fmk bunu yazdı:


    shockman   sözümü bak şimdi nerde ne kadar PKK lı varsa ecdadını s...  anasını avaradını bacısını hatta tüm PKK kanı taşıyanların  dahi a.k     eger bu sözlerim seni rencide ediyorsa özele gel sanada iki çift sözüm olacak hatta sözlede uslanmassan gerçek özele çekelim seni


    Ulan ne haliniz varsa görün, ben anlamışım Pkk ya gül verinde dememişim, Pkk ya eve geri geliş vardı dorudur ama devletin şefkatli kollarına ne demek istediğimi anlayan anlamıştır, ben samimiyetle yapılsın diyorum, Pkk kimseyide zorla dağa kaçırmadı giden kendi gitti, iyimi etti bok yemiş ama Ulan Fmk mikrobu küfr edeceğine Tekrar özel birliğe gir ve şehit düş zaten hergün şehit var diye diye anamız ağlamış sende düşmüşsün çokdeğil (Bu devleti yönetenler için çok değil ) git orda şehit düş ve geri de gelme böyle saçmalayacaksan salakmısın nesin neden gocunayımki baştada dediğim gibi ben ülkemi düşünerek yazıyom bunları bundan sonrada demiyecem bişey siz show millyetçi bakış açısıyla yaklaşımlarınızı sürdürünüz ben biliyom bu savaş bitmeyecek daha çok uzun bir zaman sürecek umarım benim yüzüm kızarır çünkü gerçekten bitmesini istiyorum, çünkü Abd destekliyorsa devletimizde yağ sürmesin anlamadıysanız benim daha yapacak bişeyim yok, bekleyecez ve sonumuzun ne kadar kötü olduğunu gene hep beraber yaşayacaz. Evet Fmk burdan atıp tutmak kolay bakıyom erkek kesildin başımıza bizi Pkk lı diye pişniklersin diye vermiyom adresimi ver adresini de seni ben ziyarete geleyim istersen olum ağzından son çıkan sözü hiç beğenmedim bu masum yazılarımı bu kadar çarpıtmanızda zihniyetin ne kadar tehlikeli olduğu konusunda bir örnektir, Hayvan herif beni Pkk lımı ilan ediyorsun, Eleştiriye dayanamayan bir milletiz ben özgürlük hakkımı kullandım ne edecen türkiyeye yakışır bir biçimde beni yakalasan işkencemi edecen. Ülkemde dönen irenç şeyler var ve buna sebep olanları Allah kahretsin. Bu arada söz yerini bulsun diye bende karşı rencide olanlar için bi küfür edeyim bari. Kimki faşisttir anasını amerikan conileri ....., ve kimki Kürtleri rencide ediyor onunda anasını amerikan conileri ...., vede kimki Kürtlere düşmanlık besliyor onunda anasını amerikan conileri ....... Tamammı bu yazımdan alınanlarında taaaa ....... koyim tüm sülale boyu.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:



    işte gerçek düşünnen insanlar nihayet geldi.


    sen dediklerinle pkkyı legal ve haklı kılmaya çalışıyorsun.


    düzgün davran ne demek lan ordu pkkya saldırıo saldırcak tabi ne yapacak gul mu vercek?


    ne kadar cahil ve bilgisiz oldugunu gostermeten başka hiç birşiy yapmamaktasın bunu ii anla.


    adama bak yahu.


    turk ordusus pkkya saldıırormuş


    herkes gorsun işte. 


    ülkemde ne insanlar var.kotu niyetli olmasalar bile  cahilce yazılar yazan insanlar





    Ic3 Kardeşim bak adam ol sözlerimi çarpıtma, ben Pkk yı haklı göstermeye felan kalkmış değilim sadece basit bir örgüttü nasıl bu aşamaya kadar gelebildi diye bir tez sundum mantıklı düşünülmesi için, Pkk içinde de hainler mevcuttur kendi davalarına hainlik edenler olmazmı bizim yönetimde de bize hain olanlar kardeşim nasıl olurda bir örgütle 20 yıldan fazla savaşılır ve bir arpa boyu bile yol alınmaz ben bıktım açıkçası şalterlerim attı diye yazıyorum, bu milletin evlatlarına da yazık ama habire şehit şehit şehit yeter gına geldi siktiri boktan bi örgüt ile bunca senedir ne yapıyor oyunmu oynuyor yahu.


    Farkındamısın güçlü insanlar kendilerine duydukları özgüvenle insanlara daima alçak gönüllü davranırlar, çünkü kendini bilir ama zayıf insanlar her daim savunma pozisyonu alırlar en ufak olayda asabileşirler bi bok yapacağından değil öyle görüntü vermek ve etrafındakileri korkutmak ve kendisine zarar vermesini engelemmek düşüncesiyle tabi bunu yapar. Yahu devletimiz güçsüz bir devlet değilki neden illa irenç yollarla üstüne gidiyor bu örgütün, tekrar diyorum içinde kürt evlatları vardır, ha kanmış gitmiş ha incinmiş gitmiş ama vardır bu gerçeği inkar edenler kendi güçsüzlüklerinin zaafiyetini yaşamaktalar bence, ne var samimi olsa yokmu farklı savaş stratejisi yani bitmez kardeşim öldürmeyle bitiremez bu örgütü benim önerim pkk yı öldürmek gerilla tek tek öldürmekle bitiremez ebediyen sürer bu savaş diyeceklerim bu kadar. Artık isteyen doğru bulur isteyen bulmaz ama küfürle istişare edecekseniz ayıptır yapıcı bişeyler görüşmekti dileğim, düşünce yapısı gelişmemiş insanlarla işim olmaz ancak illada götüm kalktı diyen varsa
    pis pis küfr eder gider fikrini paylaştığınada insanı pişman eder, yok kardeşim biz adam olmayız ne paylaşımı ya hep klaklarımızın duymak istedikleri söylendi söylendi de ne oldu birazda farklı konuşalım ne zararı var ki devletimiz o kadar çelimsizmiki bir kaç kişinin lafıyla küçük düşsün, asıl icraatlerde isabetsizlik hem küçük düşürücüdür ciddi anlamda hemde yıkıcıdır. Benden bu kadar Allah hepinizi islah etsin.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 23560 Toplam Mesaj: 120