Şimdinli:@

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    real kurd duzgun konus.adam ol.aspoyu asmöaya götünüz yemedi demek resmen bir pkk propagandası yapmaktır.


    sana coldhackersta çok ezber yaptırmışlar.


    bak duzgun konus.burası ozgur dusunce ortamı olabilir ama burada pkk propagandası yapamazsın.


    senin ne olduğunu biliyorum ben zaten.


    nickinde ya gorkemli bir savaş ya gorkemli bir barışla pkk renklerinni nickine koyan adamdan ne hayır gelir.ben zaten bütün kürtleri kastetmedim.şemdinliden bahsettim OKUMA YAZMAN VE BİRAZ AKLIN VARSA.


    edepli konuş arkadaşım.


    Türkiye de pkk propagandası yapamazsın sen!!1

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    texas ta isimizi ayarlasin gidicem az kaldi soqam semdinli ye.a.q bu nedemek bea!! seni tutanmı var?? türkiyeyi sewmiorsan sktr git a.q one yaa bi insan ülkesine a.q dermi lan!! bumu milliyetciliğin o dedenin kemikleri sızlıodu varyaa yazık o adama sen,in gibiler ülkenle bole konus die olduler dimi???

    ic3 bu arada real kurd nerden cıktı dai msjı yazan adam ''shockman'' bu arada shockman sen hiç doguda bulundumu bole konustuguna gore sen istanbuldan izmirden vs.. kıyı kentinden kafanı uzatmamışın!!!

    NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    hacker_team bunu yazdı:



    bazı arkadaşlarımız doğuda yaşamamış  tabi orda ne olup bittiğini nerden anlasın bilip bilmeden


    atıyorlar  biraz gidip yaşasınlar orda bakayım neler oluyor neler ahhh olağan üstü hal dönemini görecekti orda herkes vatavdaşın gıkı çıkmıyordu korkudan zaten herkes eğitimsiz bişey diyemiyor o zaman polis demek allah demek ti orda (haşa)





    Güneyde Allahlık havasıyla işkence ve insanlık suçu işlemiş o pisliklere neler edildiğinide az çok biliyorsundur, çoğunun karnı parçalanana kadar mermi dolduruldu.


    Ic3 pkk propagandası yapmamaktayım ben anlamamakta ısrar ediyorsun, biraz sert çıkışlarım içinde özür dilerim kusura bakma fakat durumun her gün daha kötüye gitmesi beni bazan çileden çıkarıyor, Apo yakalandı da ne oldu anlamında sinirle dedim. ha ne oldu sorarım arkadaşlar boş işlerle avunuyoruz ya adam akıllı pkk yı dağdan bir yolla indirsinler yada köklerini kurutacam davası felaketimiz olcak gittikçe kahramanlaştırıyorlar bu örgütü götlerinden haberleri yok demek istedim aslında ama sinirlenince insan biraz ağzından çıkanı ve parmaklarından yazdıklarını ya tamamen anlatamıyor yada anlamlarını tam yerleştirememektedir fakat millet olarak kenetlenmeliyiz aynı kurtuluş savaşındaki zamanlarda olduğu gibi, tek vücut olmalıyız yoksa felakete az kaldı iç savaş çıkacak iç savaş içimizdeki milliyetçi kılıklı dolaşan şer odakları ile diğer ayrımcı şer odaklarının ekmeklerine yağ sürmeyelim bununda yolu tek ve tek birliktir ve oki Türkün türkten başka dostu yok diyen vatan haini herifler varya onlara da uymamaktır. bölücülük ha pkk nın bölücülüğü ha içimizdeki şemdinli de incitilmiş ve olaylar çıkarmış belkide ekmeğini bile kazanmakta binbir zorluk çekmekte olan o zavallı halka pkk lı yakıştırması yapanların ki bence aynı kefededir. bu sözlerim gerçek milliyetçileri sevindirmeli hainleri ise rencide etmelidir arkadaşlar aklın yolu birdir lütfen aklımıza güvenelim Ic3 dostum sen umarım şemdinlidekiler pkk lıdır sözünü hata ile söylediğini kabullenirsin aksi takdirde ayrımcı pkk ile aynı statüde tutarım seni.


    Hakket Ic3 Bu arada ben neyim dostum sence ve nickimde her hangi bir renkte yok bide sanırım yazdıklarımı tam okumamışsın öyle anlaşılıyor, senin zaten şemdinlidekilere pkk lı demen beni sinirlendirdi bilmiş ol. Bu Vatanda yaşayan kimseye Pkk lı demeye vatandaş olarak kimsenin hakkı yoktur bunu anca devlet görevlileri ortaya çıkaracaktır ve prosedürleri vardır. ayrıca Devlet dahi olsa sırf böyle bir şey yapacam diye vatandaşına işkence ve insanlık dışı eylemler yapamaz bunuda bilmiş ol.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    sipidik bu arada ben diyarbakırdayım ve orda ikamet etmekteyim burda olup bitenleride çok iyi biliyorum rahmetli gaffar okanın da neden öldürüldüğünü çok iyi biliyorum. ama bunlar derin konular güneye hizmet getiren sevindiren herkes öldürülmüştür yada bir şekilde topun ağzından şans eseri kurtulmuşlardır.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    bu arada avatardan dolayı real kurd zannetim ozur dilerim benzetme oldu.çok özür dilerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    başımızda kiler yabanmcı yalaksı olmus

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Evet malesef görünür bişekilde yapılanlar ortadadır bişey varki bazı şeyleride açık konuşmak istemiyorum baya bi başım taşkalaya girecek çünkü. Benim bildiğim ispatlı şeyler ve sizin bilmediğiniz o kadar çok şey varki.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    ben de neyi gordum biliyor musunuz.hadeplilierin HALK(!)(vatan haini hepsi o yuruyustekilerin)a pkk(o. ç.)


    bayrağı verdiğini gördüm.elbette hepimizin bilip bilmediği deliller vardır ancak bu görüntüler çok açık herşey ortada zamanında susrlukta da yabancılarah izmet ewden medya şimdi pkk ya hizmet ediyor.susurlukta ki abdullah çatlının vatana hizmetlerinni kaç kişi yaptı ki bugune kadar.susurluk falan ustu kapatılmasın cahil,şeffaf devlet gibi  aptal aptal konuşma yapanlar biliyorlar mı ki bu şemdinlide ki sokakta yuruywen pkklrı abd kışkırtıyor.


    şeffaf devletmiş öle işler olmaz.


    ve böle üstü kapatılmasın susurlu unutturulmasın diyenler de geniş düşünemeyen,bir bilgisi olamayn kişilerdir dbenim düşüncem

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    shock man burası sanal ortam ipini deiştir gir yaz isteiğini kimse bişi diemez yasal yaptırımı yoq yani..

    NesTo | same shit diffirent asshole
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek







    shockman bunu yazdı:


    ic3 bunu yazdı:



    a computerwolf sen i imisin.seinin dediğin şey şu o zaman kürtler ayrılmak istese Türkiye olartak onları tutamyız.sen burada milliyetçilik yaptıgını zanneden ancak bu lafınla kendi devletinin kucuk dusuren bir insansın.


    şemdinlinin nufusu kadar adam eylerm yapıyr zamanı gelince:D


    sen de bu gercekleri çok iyi biliorsun.zaten ben ırkçılık yapmuıorum kurtlerin hepsi pkklıdır deseydim hepsi, aynı derdim.şemdinli giibi belli başlı yerler de bunlar böle...







    karamanın koyunu sonra çıkar oyunu yazıklar olsun sana milliyetçilikle toplum düşmanı olmayı birbirine karıştıran sizin gibilere yazıklar olsun, pkk imiş pkk yıda sizin gibi düşünenlar yarattı olum, incitmeyin bu milleti devletini küçük düşürmek istemiyorsan başkasını da küçük görme hele başka milletleri hiç küçük görme götün yiyorsa idi apoyu asardınız salak tüm dünyada ne kadar kürt ayağa kalktı görmedinmi sen perde arkası programını sunan o adam gibi üçbeş paçavra gibi sanıyon ama aklını ve gözlerini aç bu milletin kurtuluş savaşında görstermiş olduğu yüksek kahramanlıkları unutma kardeşçe yaşam sözü aldı atatürkten ve bu sözün incitmeden süre gelmesini sağlayın yoksa emin ol tc nin sonu amerikanın da istediği gibi olcak = iç savaş ben gerçek milliyetçiyim dostum  sen değilsin vatan hainleri gibi konuşma milletini ya tümden sev yada şu il pkk bu il pkk deme bir daha ayrımclık etme eden bizden değildir. seni men ederim sakın bir daha ayrımcılık etme. hakkariye gittim orayı sen görmedin bile orada ne güzel insanlar vardırki sen evde otururken vatana faydalı çok şeyler yaparlar. Halk ne diyor Tc. şaşırma bizi dağa çıkarma ne demektir bu anlayabilirmisiniz siz incitmeyin zulüm etmeyin halka demektir. kendi devletin seni incitiyor bağrını yakıyorsa ne edecen başka sorarım ne edecen. terbiyesizlik devlet büyüklerinin bu olaylara yeterince düşmemesidir ve küçük her zaman küçüktür büyükse büyük gibi davransın.


    Amerikada ordusunu eleştiren filmler serbest bizde biri erkekse yapsın film övgü üstüne kurulu olmalı illa neden değil gocunduğumuz bir yaramızmı var eleştirsinler belki gerçek anlamda insan oluruz. kontrolsüz güç güç değildir. Almanların katliamları ortaya çıktı biliniyor neden biz hep saklıyoruz sütten çıkmış ak kaşık olduğumuzu iddia edenler yalan söyler.


    gocunduğumuz yaramız olmasın her şeyi açık yapalım ama birlik kararı ile savaşsa savaştır amma ölende olur illa fakat savaşıp da propaganda oğlum gitti ağlamaları yakışmaz aslında bize yakışmayan her şey var, başkasının evladını öldürmeye giderken askerde ben dahi ölsem benim anam içinden ağlasın tv ye çıkıp pis pis ağlamasın istiyorum bu gururlu bir haber değil türklük ve ya türkiyelilik gururunu okşamayan asıl küçük düşüren bir olaydır. savaşın kuralları vardır unutmayın. o çocuk öldüyse başka çocuklarıda öldürmüştür savaş ortamında verdi canını iki tarafta ister kabul edin isterde etmeyin şehitdirler. millyetçilik değil yok ben faşistim diyorsan zaten benim bu fikirlerimi kabul etmeyceksin. sorun değil ama milliyetçiyim ülkemin geleceğini parlak görmüyorum daha beter etmeyin diyorum sadece.


       


    kardeş sen ne diyon yaaa senmi milliyetcisin bunları yazdıktan sona ben milliyetçiyim diyosan sana helal olsun ordaki halk nasıl sabrımızı taşırma bizi dağa çıkarma der bu nedemek biliyosun demi sen kimsinde sabrın taşıyo dağa çıkmayla tehdid ediyosun devleti sen kimsinde dağdaki itlerle birlik olup devletin içinde devlet kurmaya kalkıyosun asker polis dövüyosun onları dövmeyi götün yemeyince karısına kızına ailesine saldırıyosun bide demişsinnki AZİZ ŞEHİTLERİN anaları gösteriş yapıyo sen böyle bişey söyleyemessin adamın ciğeri yanmış sen gösteriş yapıyo diyosun ayıptır günahtır yani sen bunu anlamassın ateş düştüğü yeri yakar sen gelmişsin ben milliyetçiyim şöyleyim böyleyim diyosun bari içinden geçeni söylede için dışın bir olsun iki yüzlülk yapma sen dağda ölen itlerle benim şehidimi bir tutamassın






    SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
Toplam Hit: 23558 Toplam Mesaj: 120