Şimdinli:@
-
fmk bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
bu ülkede bir dakika ile kalmayı düşünmezdin bu cümlenin ne anlama geldiğini biliormusun yoksa şuursuzca klavyeyemi basodun o anda:@@ niye acmıyak bole konular low :DBu ülke için herkes seve seve canını verir sen bu kadar çok severken peki ya çok sevdiğin ülken senin için napar hatırlarmısın gene burda açılmıştı şu ata denen medya piçinin ölüm haberi herkes demişdi doğuda okadar ınsan sehit oluyor televizyonda haberlerde yoklar bu adam gunlerdır kamuoyunda diye neyse sana sadece sunu söyleyeyim cok değil bundan 6 yıl önce milyon dolarlık aletler emrimizdeydi vatan için seve seve canımızı vermeye Hazırdık verenlerde oldu şimdi ise muhtarlıkdan bir belgeyi almada dahi güçlük çekiyosun senin koruduğun bu topraklardaki çoğu mekana seni almıyorlar canım vatanımın nimetlerinden ciğeri beş para etmez itler faydanalıyor .....Sen bu meiiletin için ölümle mücadele ediyosun can veriyosun can alıyosun peki ya ne oluyor benim 2 arkadaşım şehit oldu aileleri ne durumda şu an biliyormusun sonra ister istemez kendi kendine soruyorsun acaba ne için savaştım ben bunlar içinmi ......
Daha bunlar şahsı ilgilendirenler birde misyonu devleti ilgilendiren meseleler var burası yeri değil çok merak eden olursada söylerim sorun değil ama sipidik vatansever birine benziyosun yakınlarındaki abilerine sor 1980 de vatan severlere ne oldu diye kim yaptı bunları diye bir insan ülkesini çok sever diye suçlu olurmu ülkesi için canını verirse suçlu olurmu .... işte burda oluyor neyse konuyu uzatmıyorum anlayan anlar...
Ben seni çok iyi anlıyorum, vede üzüldüğüm olaylardır bunlar peki neden bana rencide edici bu yazıyı yazdın (Yazım üslubu itibariyle) sanki beni pkk lı ilan eder gibi fmk, ayıp değilmi ben fikrimi bu tek kalmış özgür platformda kendim gibi bildiğim yada bilmek istediğim milliyetçi olarak düşündüğüm haysiyetli insanlarla paylaşmak istedim diye suçmu işledim sanki bana küfr eder gibi yazmışın o küfürleri yazıklar olsun fmk yazıklar olsun. -
SpY-EaFw bunu yazdı:
puahahah :D adam mal olm sallayın ya kuvvayi milliye ile pkk yı bağdaştırıor.. pkklı itlere asker dior puahaha... tamam koçum sen haklısın... biz askerlerimiz arkasından ağlarsak ta ağlarız VATAN SAĞOLSUN!
Vatandaşla arada bir devletin elemanları uraştığı gibi Pkk nında elemanları uraşmıştır ama örnekleri azdır, gerilla bir askeri strateji örgütüdür ve militan barındırır kendi içinde bu militanlar askeri esaslara göre eğitilirler, dolayısıyla askeri güce karşı gelecek bir gücü oluştururlar vede dolayısıyla askerdirler, ama kimin askeridirler önemli olanda budur devletimiz akıllı davranırsa Amerikanın askerleri olarak kalacaklardır fakat halkı ile Pkk arasındaki ayrımı görünür bir biçimde ayıklayamazsa Halk kurtuluş ordusuna bile dönüşebilecektir, yavaşta olsa devletin Kürtlerle ilgili politikaları ılıklaşmaya başladı son olarak bu Pkk elemanlarını dağdan indirmek için ne gerekiyorsa yapmak gerek demek istiyorum açık dedim umarım çünkü artık bitsin arkadaşlar bitsin ya bunda ne kötülük var bu kadar çarpıtıyorsunuz bitsin ya siz bitmesini istemiyormusunuz, ne tavizi devlet taviz vermeyiz diyor taviz mi ver deniliyor, zaten istedikleri tüm haklar verildi kürt dili serbest edildi kimse artık kürtlerle uraşmıyor madem ki bunlar sağlandı pkk yıda affetsin indirsin dağdan bu kadar basit ya kim ne etmişse etmiş kimliklerini gizli tutup yeni bir hayat imkanı versin bitsin bu örgüt ya bir kabustu diyelim geçelim bir dahada bu tür bir rüya görmemek dileğiyle. Bunu yapmasını istiyorum acaba çokmu kötü bişey diyorum ya arkadaşlar fikrim budur katılmıyorsanızda ya aydınlatın beni adam akıllı yada saygı duyup geçin ya düşmanınız değilimki ben. -
snmez bunu yazdı:
pkk neden hala ayakta halkın desteğini alıyo diyosun yalaaaaaaaaaaaaaaaaannnn. abd pkk köpeklerini önümüze atıyo bi kemik uğruna onlarda it gibi saldırıyo yalanmı lan sırf bi devlet kuracaz diye kürtçü pzvnkler oluşturuyo pkk yı( kütçü demek bölücü demektir kürtle alakası yok kürt türk demektir bunu o kafanıza sokun) kürt kardesimizidr. devlet bunlar için eve dönüş yasası vs zamanında çıkardı hiç canını sıkkma tık yok bunlar akıllanmaz neden abd öle istiyo sölediklerinin çoğu sallama palavra gerçekleri bilmeden konusuyosun. devletin işi gücü yok kürtleri öldürcek allallaa öle saçma konusuyosun ki.. pkk haktan zorla gençleri koparım dağa çıkarıyo bunun örnekleri çok kötü yola sokuyolar dağa çıakrıyolar bunlar gerçek iste halkın desteği flan yok zorla parayla yaptırıyolar anla beee bunalrıda bilimyosan ne diyim sana .. zamanıunda devlet davet etmiştir sizin işiniz gücünüz bu ayağa yatıp hapisteki adamlarınızı kurtarmak yalanmı lan sen yada diğerleri bilemem kim arkadalarında halk yok abd var o yüzden yıkılmıyo bunu bilmiyosan dicek lafımda yok sana
Ahmak herif kürt türktür türkde kürtdür aynısını bende diyorum, biz etle tırnak olmuşuz baksana isimler bile benzeşiyor aynadaki yansıma gibi türk kürt :D ya bu kadar da olamaz ha tarih e de bakın türkler ile kürtler arasında ciddi bi olay asla yoktur aksine hep birbiri ile bütünleşmiş bir milletdirler kürtler ile türkler arkadaşım devlet politikaları itibariyle hata yaparsa diye halkın desteği olur dedim ayrıca halktan nasıl destek yok yaaaaaaaaaallllllaaaaaaaaaaaaan demişsin var işte ben biliyorum burda bi sürü milis var içeri sızanlara yataklık eden lojistik destek sağlayan milisler var ya lütfen bilgisi olmayanlar yazmasın ayrıca giden gençler de çoğunluk kuzey ıraktaki kürt gençleri olmakla birlikte türkiyedeki güneydoğudan giden gençlerde vardır, düşünün bunlar neden gidiyor sıcak yuvalarını terketmeye ne sürüklüyor onları ya bunları gitmeye zorlayan neden asıl olarak ya sevdiğine kavuşamamıştır dünyanın amına koyim der ölmek için pkk ya sığınır, yada geleceğinden umudu kalmamıştır ölsemde kurtulsam diyerek gitmiş olanlarda vardır, arkadaşım devlet bu saçma sebeplerle gidenlerle artık uraşıyor birazda ya zengin topraklarda nedir bu yaşadığımız fakirlik bana bunu anlatabilecek bir arkadaş varmı, devlet bir an önce üstüne düşen kalkınma hamlesini yapmalıda aynı zamanda. neyse konu uzaaaaar böyle gideeeeeeeeer uzun lafın kısası ben bu pis savaş bitsin istiyorum o kadar aranızda bitmesini istemeyen ler varsada bana istediği gibi kızsın pis pis de küfretsin isterse ama küfür sahibinindir bana küfr edeninde anasının ...... kim bacısınıda. diğer arkadaşlarında kusuruma bakmamalını rica ediyorum allah hepimiz için hayırlı olanını nasip etsin dileğimle kalın sağlıcakla.
-
shockman ben türk kürt ayrımı yapmam aksine cok delikanlı kürt arkadaşlarım var ve cebhede pkk denen lanete şehit düşmüş kürt arkadaşlarımda var delikanlılık ayakları felan söylemişsin sen diyarbakırlıydın sanırım diyarbakırda da görev yaptım (Silvan-Rije) merak etme orayıda iyi bilirim sen sanırım ofis mahallesine takılanlardansın neyse yaşadıklarımız orda kaldı lakin unutma meselyi asla ırk meselesine çevirme terör her ne sebebden olursa olsun terördür ve sundan emi olki bu pkk illetinden en çok çeken doğu halkıdır ve kimse zorla dağa cıkmıyor demişsin tam 8 itirafcı ve 12 canlı ele geçirilen pkk militanı bu senin söylediklerinin aksini söylüyor bu ne tezat .. Neyse bak ahab her platformda düşüncelerini pylaşa bilrisin ve özgürce konuşa bilirsin lakin asla bölücü milatanlarında bu şekilde düşündüğünü söyleme Partiyi Karkariyi Kürdistan ilk çıktığı zamanlar Bitlisde Bizim Bodrumda Bizim bizim tek gayemiz bitlisi ile bodrumu aynı seviyeye getirmek demişti bunda bir şey yok her vatandaş bunu destekler ama ne oldu sonra.... Bodrum sizin bitlis bizim ulan szi kımsınız neye hizmet ederek daga cıkıyorsunuz amacınız ne bu ülkeyi dahadamı fkirleştirmek ve gücsüz bırakmak yoksa yeni bir devletmi kurmak bunu size yaptırırlarmı sanıyorsunuz bakın ıragın haline devlet denen kavram olmassa 3 gun ayakda durabılırlermı ne yeyıp ne ıcecekler devlet olmak kolaymı Türkiye Cumhuriyeti kolaymı kuruldu sanılıyor kac kısı bu devlet ugruna sehıt dutu ezıyet cektı bunlar arsında kurt halkıda var canakkale sehıtlıgınde kurt sehıtlerın mezarıda var sımdı ıse uc bes soysuz pıc bu mukedes vatana ıhanet edııyor köpek bıle yedıgı canaga ısemez Urfanın sanını kazananın torunları ıhanete yeltenıyor bu ne tezattır .
Dağda geberen PKK mılatanları genelde garıban halktan kandırılmıs cahıl kesımdır ama onları dava dıyerek kandıran dava kurucuları onların kanından soysuzca gecınırler ve bu artık bır rand savası halıne gelmıs durumdadır bakın bakalım PKK nın bır mılatını yakaladıgımızda cocuk ıntıhar etmeyı dusunuyor bu picin yaptıgı davası her nekadar onursuzca olsda onurlu bır davranıstır fakat onların lıderlerınden bırı yakalandıgı zaman Ben turklerı severım ızın verın hız met edeyım hatta yatın soksa bıle cekeyım demeye getırıyor lafı... nerde burda onur ..Neyse konuyu dagıtmadan Devlet haksız yoneltıler bılır Kurt halkı işsiz kaldıgı gıbı turklerde işsiz kalabılır ben anadoluluyum ve benım koylerımdede okul hastane yol yok aclık var ama ıhanet yok ısyan yok Vatan Her zaman kutsaldır kotu yonetenler yonetıcılerdır Basbakan Veya cumhur baskanı kotu olabılır fakat o makmalar kotu olamaz umarım anlamısınızdır . PKK her zaman dış güçler tarafından yönetilmiştir bunu asla ınkar etmesinler Alın size bir kaç örnek Bitlis-Tatvan İnşaat Muhendisi İngiliz asıllı halk tarafından cok sevilir turkden ıyı turkce ve kurtden ıyı kurtce bılır ve konustugu kurtce dılı mılıtan agzıdır Adı: John Links
Diyarbakır-Silvan Mütayit Halk tarafından seviliri türkcesi ve kürtcesi cok düzgün adı :Powel Erick amerikan asıllı
sence bu adamlar ne ıs yaparlar orada? evet istihbarat bunun farkında ama bırsey yapamıyorlar .Neyse bunlar burda konusulacak mevzular degıl ama Bölücülük bir suctur ve bunu yapanlar herzaman cezasını cekelrler kendılerıne gore haklıda olsalar ama ınan hıc bır tutulur yanları yok bıraz derınlere gırıldıgı vakıt
Her zaman Söylerim PKK lılardan daha çok nefret etiği birileri varsa oda senpatizmanlarıdır ..
sana özele gel dedim burda konusma dıye burayı tercıh ettıysen sorun yok kımseden korkumda yok kımseyı fısleyecek makama ve gorevede sahıp degılım ama vatanım ugruna canımı verebılırım .....
-
shockmanin pkklı oldugunu idda edemem.
sadece davranısları bunu desteklemiyor.
ve yeteri kadar bilgili değil
-
fmk bunu yazdı:
shockman ben türk kürt ayrımı yapmam aksine cok delikanlı kürt arkadaşlarım var ve cebhede pkk denen lanete şehit düşmüş kürt arkadaşlarımda var delikanlılık ayakları felan söylemişsin sen diyarbakırlıydın sanırım diyarbakırda da görev yaptım (Silvan-Rije) merak etme orayıda iyi bilirim sen sanırım ofis mahallesine takılanlardansın neyse yaşadıklarımız orda kaldı lakin unutma meselyi asla ırk meselesine çevirme terör her ne sebebden olursa olsun terördür ve sundan emi olki bu pkk illetinden en çok çeken doğu halkıdır ve kimse zorla dağa cıkmıyor demişsin tam 8 itirafcı ve 12 canlı ele geçirilen pkk militanı bu senin söylediklerinin aksini söylüyor bu ne tezat .. Neyse bak ahab her platformda düşüncelerini pylaşa bilrisin ve özgürce konuşa bilirsin lakin asla bölücü milatanlarında bu şekilde düşündüğünü söyleme Partiyi Karkariyi Kürdistan ilk çıktığı zamanlar Bitlisde Bizim Bodrumda Bizim bizim tek gayemiz bitlisi ile bodrumu aynı seviyeye getirmek demişti bunda bir şey yok her vatandaş bunu destekler ama ne oldu sonra.... Bodrum sizin bitlis bizim ulan szi kımsınız neye hizmet ederek daga cıkıyorsunuz amacınız ne bu ülkeyi dahadamı fkirleştirmek ve gücsüz bırakmak yoksa yeni bir devletmi kurmak bunu size yaptırırlarmı sanıyorsunuz bakın ıragın haline devlet denen kavram olmassa 3 gun ayakda durabılırlermı ne yeyıp ne ıcecekler devlet olmak kolaymı Türkiye Cumhuriyeti kolaymı kuruldu sanılıyor kac kısı bu devlet ugruna sehıt dutu ezıyet cektı bunlar arsında kurt halkıda var canakkale sehıtlıgınde kurt sehıtlerın mezarıda var sımdı ıse uc bes soysuz pıc bu mukedes vatana ıhanet edııyor köpek bıle yedıgı canaga ısemez Urfanın sanını kazananın torunları ıhanete yeltenıyor bu ne tezattır .
Dağda geberen PKK mılatanları genelde garıban halktan kandırılmıs cahıl kesımdır ama onları dava dıyerek kandıran dava kurucuları onların kanından soysuzca gecınırler ve bu artık bır rand savası halıne gelmıs durumdadır bakın bakalım PKK nın bır mılatını yakaladıgımızda cocuk ıntıhar etmeyı dusunuyor bu picin yaptıgı davası her nekadar onursuzca olsda onurlu bır davranıstır fakat onların lıderlerınden bırı yakalandıgı zaman Ben turklerı severım ızın verın hız met edeyım hatta yatın soksa bıle cekeyım demeye getırıyor lafı... nerde burda onur ..Neyse konuyu dagıtmadan Devlet haksız yoneltıler bılır Kurt halkı işsiz kaldıgı gıbı turklerde işsiz kalabılır ben anadoluluyum ve benım koylerımdede okul hastane yol yok aclık var ama ıhanet yok ısyan yok Vatan Her zaman kutsaldır kotu yonetenler yonetıcılerdır Basbakan Veya cumhur baskanı kotu olabılır fakat o makmalar kotu olamaz umarım anlamısınızdır . PKK her zaman dış güçler tarafından yönetilmiştir bunu asla ınkar etmesinler Alın size bir kaç örnek Bitlis-Tatvan İnşaat Muhendisi İngiliz asıllı halk tarafından cok sevilir turkden ıyı turkce ve kurtden ıyı kurtce bılır ve konustugu kurtce dılı mılıtan agzıdır Adı: John Links
Diyarbakır-Silvan Mütayit Halk tarafından seviliri türkcesi ve kürtcesi cok düzgün adı :Powel Erick amerikan asıllı
sence bu adamlar ne ıs yaparlar orada? evet istihbarat bunun farkında ama bırsey yapamıyorlar .Neyse bunlar burda konusulacak mevzular degıl ama Bölücülük bir suctur ve bunu yapanlar herzaman cezasını cekelrler kendılerıne gore haklıda olsalar ama ınan hıc bır tutulur yanları yok bıraz derınlere gırıldıgı vakıt
Her zaman Söylerim PKK lılardan daha çok nefret etiği birileri varsa oda senpatizmanlarıdır ..
sana özele gel dedim burda konusma dıye burayı tercıh ettıysen sorun yok kımseden korkumda yok kımseyı fısleyecek makama ve gorevede sahıp degılım ama vatanım ugruna canımı verebılırım .....
Sana özel mesajla tüm msn lerimi verdim her hangi birinden benle bağlantı kurabilirsin, özel derken msn mi kasdettin ne ettin anlamadım ama açıkçası sende haklısın aslında ama geçenki konuşmanda üslup son derece paylaşım ahlakına ters idi belirtmiş olayım. -
slogan tarzında cümleler kurmaya gerek yok bence ve fılımlerden duyulan sozlerlede burda fıkır beyan emtye calımakta sakıncalı ve emın ol uslub noktasında sana ve sahsına söz etmedım orosbu cocuklarına kufur ettım ederımde etmeyede devam ederım ... msn adrelerınden ilk sıradakını ekledım lısteye senı merak etmeye basladım beklıyorum
-
yalandunya bunu yazdı:
La valla akıl yok sizde hani bu kadar konusuyorsunuz biliyorsunuz da icraat yok...icraat lazım siyasette dünya da başı çeker bizim millet.9 sayfa .ohah!
biz seni tutmayalım sen cok akıllıysan sanki soğan satıoz a.q lafa bak:@ -
Fmk ben geceleri genelde Msn takılıyom ama gündüzleride online olurum arada bir, geceleri sabahlara kadar nette olurum genelde, spidik iyi bir tartışma platformu yarattın seni tebrik ederim bu arada ama inan şemdinli veya Güneydoğu kanayan yaramızdır, Allahtan dileğim Ülkemizin Hakkettiği refah seviyesine mutlu bir halk olarak kalmasını temin eder tek dileğim budur Allahtan hepinizi öpüyorum bu tartışma beni çok yordu artık burda fikir beyan etmeyecem.
-
snmez bunu yazdı:
anlamıyonuz siz konuyu bu düşüncesiz pkk ya el uzatın onlar artık savaşmaz diyo pkk ortadan kalkar diyo bende diyorumki onlar abd nin köpreği onlara davet el uzatmak bizim aptallığımız olur. olmayan beyinlerine bi ülke kurma vaadi yerleştirmiş abd, abd yi arkalarına almışlar göt ezik gibi vurup kaçıyyolar. bunun karsısında biz de azımızı açıp gelin barışalım diyelim diyo bak kocum herşey tamam bunlarla barıs vs hepsi mümkün olsa olabilecekse(yukarda anlattığım gibi imkansız ama hadi olsun farzedelim) yinede onlarla barış olmazzz bunu yaz bi yere ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMAZ . ŞEHİLERİN KANININ SON DAMLASINA KADAR İNTİKAMIMIZI ALACAĞIZ BUNU O KAFANA SOK
Lütfen düşüncelerimi sende Ic3 gibi çarpıtma sende biliyorsunki ben senin dediğin anlamlarda demedim, umarım haklı çıkarsın çünkü Pkk olayı kanaatimce Türk devleti içinden de desteklenmektedir, bi şekilde bu örgütle sürekli savaş konumunda durulmasını süreklilik dahilinde olmasını isteyenler var, yoksa bi örgütle nasıl olurda 20 yıl savaş yapılır ve bir arpa boyu yol alınmazki, Tamammı koçum ok mi çarpıtma dediklerimi ayrıca vede Kan kanla yıkanmaz bunuda sen sok o kafana barıştan daha güzel bi şey varmıdır keşke o barış olsada huzurlu olsak dermim ben hem senin müsadene kalmamış senin gibi istemeyenler olduğu gibi ayrıca sen bize düşman ülkeler müsade ederlermi sanıyorsun ortadoğuda güçlü bir türkiye istemeyen A.B.D gibi bize sinsice düşmanlık besleyen devletler bırakmayacaktır sense tutturmuşsun isteselerde barıuşmayız mı diyorsun sanki barışsan düzelcek A.B.D ye köpeklik edenler sadece onlar değilki bizim devlet de etmektedir ve bu köpeklikten de yakasını kurtarmadığı sürece de biz bu zengin ve bereketli topraklarda zavallıları oynarız bide giden onca gencimizede yazık değilmi? artık sen bilirsin yorum senin ama Lütfen Çarpıtma dediklerimi.