folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu

Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

Atmosfer ile uzay arasında kesin bir sınır bulunmamaktadır, fakat Dünya'nın atmosferi yukarı doğru çıkıldıkça incelmektedir.uzayda milyonlarca galaksi bulunmaktadır.Ve bu galaksiler içinde milyonlarca güneş sistemleri ve gezegenler ve gök taşları bulunmaktadır.

galakasimizde  200 milyar yıldız var.Güneş Sistemimiz; Güneş, dokuz gezegen ve bu gezegenlerin altmış bir adet uydusundan meydana gelir. dünyamız 7 kıta oluşur.dünyada 237 ülke 6 640 000 000 insan var ölenler hariç.dünayda çeşitli sayılarda 1.742.000 canlı bulumaktadır bunlardan biride insan ve sensin.

Bir insandaki toplam hücre sayısı 100 trilyon

Bir insandaki farklı hücre çeşitleri 210 kadar

Her saniye ölen hücre sayısı yaklaşık 50 milyon

Her saniye yeni yaratılan hücre sayısı yaklaşık 50 milyon

hocam düşünüyosun konuşuyosun bu özellik hala başka canlıya verilmemiş. acaba tesadüfmü yaratıldın acaba bu kadar tesadüfmü oldu. iş atom mı dayanı yo sence düşün herkes konuşması düşünmesi ve inanması serbestir senin dinin sana benim ki bana saygılı ol biraz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    AllahsizTospik bunu yazdı:
    -----------------------------

attackatak tıpkı inandığın peygamberinin ahlakını taşıyorsun.aynı ahlaktansınız...

cüppeli ahmet hoca'ya gidip anal olmak isteyenler kim?Müslüman erkekler hemde helli felli sakallı namaZında müslümanlar....

BiZ aklı başında insanlar bilim ışığında bakarıZ,tıbben Zararı varmı yok,yoksa partnerin istiyorsa yaparıZ,bakarız tıbben Zararlı o zaman yapmayıZ.Yani güdümlü cahil değiliz 1400 yıl önce uydurulmuş kitapta yaZıyor diye yada yap dior diye yaşamayıZ ahlaksız cahil!

Sen kimsinki böyle konuşabiliyosun ? inanmıyorum diye bilirsin yada allah bence yok diyebilirsin yada nasıl var ispatlayın diye bilirsin bizde sorunu düzgünce cevaplarız ama sen kimsinki insanların inandıklarına küfür ediyosun ? ilk önce adam olmayı öğren zart zurt bilimden bahsetme çok şey biliyomuş gibi.. Bikere sosyolog ve tarih bilimcilerinin dediği şey şu her toplum fakir veya zengin olabilir ayrıcalıkları olabilir ama olmayabilirde her toplumda olan şey var ortak birşey oda dindir.Ayrıca Edison a gelmiş birisi o sırada Edisonda ışık sistemi maketini yapmış gelen adamda ateistmiş.Adam demişki Edison a demiş bak ne güzel yapmışsın demiş ? Edisonda allahın olduğunu bilen bir bilim adamı oda bundan istifade ederek onu doğru yola koymak için şöyle demiş demişki yoo demiş ben yapmadım demiş ateistde nasıl olur yani bunları tabiki sen yaptın başkası kim yapıcak kendiliğindenmi oldu demiş Edisonda küçücük bir maketi bile bir yapan varken koskocaman evrenin bir yaratıcısı yokmu demiş bu örnek olabilir haaa ben bundanda anlamadım dersen şunuda anlatim Kuran-ı Kerim Big Bangten bahseder yani kabul edilmiş bişey bu kadar büyük bir patlama olupta nasıl böyle bir yer oluştu ? Yani bir inşaata bomba koyalım patlasın ev olsun ? sence böyle birşey mümkünmü ? Yani evrendeki her hücre her oluşum allahın eseridir yada bir bilgisayara oturdun çarpım yapıyosun mesela bunun olması için ne gerekli bir bilgisayar programlamacası yapmakta yani herşeyin bir yaradanı vardır.Ateistler asıl kendini bilgiyle çok özdeşleşmiş sananlar veya çok bilgili sananlar halbuki alakası yok bilgiden kültürden yoksun insanlar...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

ya bi deli kuyuya taş atmış 100 akıllı çıkaramamış misali

ne küfrediyosunuz boş verin adam zaten saçma sapan şeyler yazmış durmuş, birilerinden duymuş ya da ailesinden etkilenmiştir.

yazdıklarının içerisinde bir tane kayda değer şey yok, müslümanları cahil diye nitelendiren insandan ilim fışkırıyo! :D:D  

yazık acıyorum böyle tiplere... 

There is no life without struggle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    bukalemun bunu yazdı:

ya bi deli kuyuya taş atmış 100 akıllı çıkaramamış misali

ne küfrediyosunuz boş verin adam zaten saçma sapan şeyler yazmış durmuş, birilerinden duymuş ya da ailesinden etkilenmiştir.

yazdıklarının içerisinde bir tane kayda değer şey yok, müslümanları cahil diye nitelendiren insandan ilim fışkırıyo! :D:D  

yazık acıyorum böyle tiplere... 

+rep

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

3-Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır.

--
    kural bu

fikrini paylaştın bende sana sorumu söyledim. cevabınıda kendi çapında bi şekilde verdin

ve küfür kullanmadın buraya kadar haklısın.

ama attackatak la diyaloğunda 
    ;

AllahsizTospik bunu yazdı:

attackatak tıpkı inandığın peygamberinin ahlakını taşıyorsun.aynı ahlaktansınız...

Bunu diyebilicek kadar cahil gittin arkadaşım kişisel görüşlerine saygım vardı ama bu " hakaret"  tEN sonra buna değmediğinde anlaşıldı :)

gerisi adminlerin insiyatifine kalmış.

kolay gelsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Allahsiztospik diye bişi yok!

Siz hala inanıyomusunuz :)

Boşverin şuursuzu yha.. Amacı belli zaten :l

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

acaba suç kimde ?

bu konuyu açan bir treasure madalyası haketmiş zattamı?

ona hakaret edip  banlananlardamı? 

amacı apaçık ortada olan bu şahsa engel olmayıp banlamayı sürdüren yönetimdemi?

konuya gelince,

ebu cehilin soyundansın desem yeterli tespitte bulunmuş olurum.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    ben treasure fasulyesiyle bu tospiğin aynı kişi olduğunu aynı kişi olmasa da birbilerini tanıdıklarını düşünüyorum. bu fasulye foruma 36 kere giriş yapmış ve bu konuya ikinci mesajı atan kişi tesadüfe bak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahliTospik
    AllahliTospik's avatar
    Erkek

Zeeehhh Zeh Zeh 2dk girmedik döktürmüşsünüZ.Şimdilik çıkıyorum.Ahlakınızı iyi ölçtüm ama ben 10 konu daha açsam bu forumda Müslo kalmicak demekki

Zehhh Zeh Zeh Zeh 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:

Allahsiztospik diye bişi yok!

Siz hala inanıyomusunuz :)

ha evet hoca allahsiztospik diye bişey yok ama bi güç var inanıyorum:D
    hehe

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 12120 Toplam Mesaj: 104