Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------Ahahahahahahahahaha :))))
Kankam ilan ettim hocam seni :)))
Bu arada hocam şimdi bissürü ezik gelip bunların ikisi aynı kişidir fln die yazacaktır,
yöneticiler kontrol etsinler ben değilim :)))
ama ben olsam bu kadar yazardım ahahahahaha :)
-----------------------------
birdi iki oldu iyimi
-----------------------------hıyarlık madalyasını boşuna almamış hocam :M
bu allahsız da bunun kankalığını kabul ediyorsa ona da verilmesi şart :M bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.. lol..
-
Nasıl cahiliz ki %90'ı müslüman olan forumda senin görüşüne saygı duyuyoruz ..ve yine müslümanların cogunlukta oldugu bu sitede görüşlerini rahatça dile getirebiliyorsun !..
Müslüman bi ülkede bu kafayla hala yaşayabiliyor olman ve görüşlerini rahatça dile getirebiliyorsan bu müslümanlıgın cahilliğini değil hoşgörülü oluşunu gösterir !...
Saygı Duyuyorum ALLAHSIZ :)
-
AllahsizTospik bunu yazdı:
-----------------------------Tamam tamam ceheletiniZi daha faZla yüZünüZe vurmayım.
HepiniZ inanan insanlarsınız,O Zaman bana tanrının var olduğuna kanıtlayabilirmisiniZ?
-----------------------------ULan ne salak adamsın sen ya,
Ben kanıtlamıyorum sana ben ELhamdulillah Müslümanım , Cahilim oke ;)
Git o zaman cahil olmayanlara sor bakalım ne diyolar sana,
Dünyanın en zekileri yahudilere sor, hristiyanlara sor, musevilere sor kara cahil seni....
-
-----------------------------Olamayan bir şey kanıtlanamaZ hp32
Taksim meydanın da diyorumki 312 dişli 12metre boyunda bir canavar yoktur.Evet yoktur.Eğer varsa sen kanıtlarsın.Yada olduğunu savununan kimse kanıtlar.Olamayan bir şeyin kanıtıda olmaZ.Düz mantık bunu kavrayabilmeni beklerdim.
-----------------------------Sen nasıl var oldun?
Kendi kendine mi oldun?
-
-----------------------------Olamayan bir şey kanıtlanamaZ hp32
Taksim meydanın da diyorumki 312 dişli 12metre boyunda bir canavar yoktur.Evet yoktur.Eğer varsa sen kanıtlarsın.Yada olduğunu savununan kimse kanıtlar.Olamayan bir şeyin kanıtıda olmaZ.Düz mantık bunu kavrayabilmeni beklerdim.
-----------------------------eklemi,cek hralde.. burdan laf atıyosun da msn e niye eklemiyosun canım?
-
sitede l leri büyük yazan adam yeterince şimdi de z ler moda oldu. ama dur ben bu topikte sana küfredip banlanıcam kafaya koydum.
-
Cahillik ile hoşgörülü olmak birbirinin karşıtı kavramlar değildir.
Cahilinki>eğitimli,bilgili yada bilgi sahibi
hoşgörülü olmanın tersi ise>HoşgörüsüZdür.Cahil olmayan birisi hoşgörülü olmak Zorunda değildir bu mantıkla.
bilmem ne kadar anladın.
-
bildiğin odun kafa alşskdlasşf
Allah demiyelimde şöyle diyelim Türkiye'nin büyük çoğunluğu bir yaratıcının olduguna inanıyor sen inanmıyorsun neden?
-
lan ağzı olan konuşuo tartışma konusu açıo kimden ne alyonuz lan da bu sitrede böyle zırt pırt tartışma konuları açıyonuz
hasta etmeyin adamı adam gibi kaç tane forum kaldı onu da berbat ediyonuz
-
Bir saatte 1000 hit oldu.Rekora gidiyorsun.