Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------bildiğin odun kafa alşskdlasşf
Allah demiyelimde şöyle diyelim Türkiye'nin büyük çoğunluğu bir yaratıcının olduguna inanıyor sen inanmıyorsun neden?
-----------------------------Olmayan bir şeye nasıl inanırım?
Sen bana inandığın şeyin varlığını kabul etirceksinki inanayım.Bak aynı örneği veriyorum.Taksim meydanındaki CanaVara neden sen inanmıyorsun?
-
AllahsizTospik bunu yazdı:
-----------------------------allahsıZ ve tospik olmak Zor iş sayın iZleyiciler.
Şimdi;
siZ de demiyimde genellemek gerekirse müslümanların büyük bi çoğunluğu cahil;kör hemde nasıl cahil.değil bilim okumak kuran okumaktan aciZler.
müslümanların ateistler hakkında hiç bir şey bilmemeleri bir gariplik aman aman birde ön yargıları varki tam cahil işi;
evrim teorisi çöktü,avrupalı bile inanmıyor artık
allah yoksa ben bir şey kaybetmem,ama sen çok şey kaybedersin
sana acıyorum,gençliğin böyle şeylerle geçip gidiyor
bu kadar kanıtı göremiyormusun güneş,toprak ay yıldıZ Zort pırt
yok elde,karpuZda,elmada,balda allah yazıyor o Zaman allah var
dini ahlak değerleri ile bir görenler,din olmasa dünya şöle olurdu böyle olurdu hergün hırsıZlık Zina olurdu tecavüZ olurdu iyiki din var
iyi insan olmanın tek şartı müslüman olmaktırforumu sürekli okuyorum ve idda ediyorumki,bu sitenin en din düşmanı benim.Ama sakın bana kıZmayın bu sitede allahsıZsıda var,şeriyatcısıda...
-----------------------------ee canım niye açtın sen bu konuyu şimdi? yok bi amaç yok ortada amacın ortalığı karıştırmak mı? embesil yaratık.
-
-----------------------------
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------ahh keşke realde sen ya da senin gibi biri elime geçse de azcık zıplatsam !!
senden çok zevk alırdım !!! vurdururdum yanağına dudağına .. vurunca mosmor olup şişiyormuş .. lol ..
-----------------------------3 cümleyi yanyana koyupta mantık çerçevesinde cevap veremeyen klasik müslüman.
başvuracağınıZ tek yol şiddet,barbar müslümanlar.
-----------------------------barbarlık mı?cenk etme seviş demişler!
hem her türlü zevki almak için ateist olmuyor musunuz?bi kuralınız yok ve müslümanların oluşturdukları toplum kuralları sizi ırgalamaz değil mi? neyi dokundu arkadaş?
bizim toplumumuza ters gelen şey sana niye geliyor?
haydi benimle kuralları altüst et..
-
Kelv1n bunu yazdı:
Allah demiyelimde şöyle diyelim Türkiye'nin büyük çoğunluğu bir yaratıcının olduguna inanıyor sen inanmıyorsun neden?
Sen bana inandığın şeyin varlığını kabul etirceksinki inanayım.Bak aynı örneği veriyorum.Taksim meydanındaki CanaVara neden sen inanmıyorsun?
inanmadıgın şey ne o zaman sakatmısın ? -
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------olm neden msn e eklemiyosun bi cvp ver?
-
İyide hertürlü Zevki almak için Ateist olduğumuda nerden çıkardın...Cahil kafan nerden ne çıkardı yine?
-
bunu adam yerine koyup post atanda suç. yeterince reklam oldu admin kilitlemelisiniz artık bu konuyu?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ulan tamam allahsızsın!
Allah yok diyorsun...
Ama bi adamın inancınada karışma be...
Adam müslümansa müslüman sen ne karışıyosun olm kavat. O senin dinsizliğine karışıyor mu?
O kadar cahilsiniZki kendi dininiZde müslüman olmayanları öldürün ibaresinden bile haberiniZ yok...
----------------------------
öyle demiyor kuran kendi dininizden olmayanlarla gönülden dostluk etmeyin diyor sallama koç. -
Kelv1n bunu yazdı:
bunu adam yerine koyup post atanda suç. yeterince reklam oldu admin kilitlemelisiniz artık bu konuyu?
-----------------------------Kardeşimm çok haklısın ;)
Bu Allahsıza cevap vermemek , en güzel cevap olur ....
konuş nan sana cevap vermicem kudurr aq
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------ahh keşke realde sen ya da senin gibi biri elime geçse de azcık zıplatsam !!
senden çok zevk alırdım !!! vurdururdum yanağına dudağına .. vurunca mosmor olup şişiyormuş .. lol ..
-----------------------------3 cümleyi yanyana koyupta mantık çerçevesinde cevap veremeyen klasik müslüman.
başvuracağınıZ tek yol şiddet,barbar müslümanlar.
3 cümleyeyi yan yana koymayı becerebiliyosan böyle aptal ötesi bi konu açmazdın. müslümanlara kör cahil demekle bi bok yaptığını mı sanıyosun. 3 cümleye yan yana koyda görelim bilgini.