Sitedeki Müslümanların Cahillik Sorunu
-
yoo kim demiş müslümanlar cahil diye ??
araştırmadan bilmeden yazıyorsun dostum ama sana suç bulmamak lazım bize islam yanlış anlatılıyor malesef üç beş çakalın çukalın ortalığı karıştırması var birde tabi...
o yüzden bunu müslümanlık diye devam ettirme diğer dinlerdede aynı durum var zaten...Fakat işin garip tarafı bu işler hep planlandığı gibi gidiyor :)
-
Amacın Ne ?
Birilerini Etkilemeye Çalışıosan Bunlardan Daha Mantıklı Şeyler Söylemelisin... -
başka bir nick bulamadınmı hoca sende ? adamı söyletiyon.
-
amacın nedir birader..
diyen sana diyeceğini desin iplemezsin olur biter.
görüşün budur eyw. müslümanın cahilide var entelektüelide birileri yüzünden kocaman müslüman alemini çöpe atmazsın sanırım.
kendini geldin burda tatminde ettin taamamdır.
başka bi sorun kalmadı sanırım.
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------
Eveeet karılarımızı dörtlüyoruz fazla kalorilerimizi yakıyoruuuuz :))
-----------------------------Olm sende yap sanane a.q.
Anladık dinsizsin. Tamam. Ama karışma olm müslümanada. İsterse atla s*kişir. Müslüman o onun görüşü sen karışma ok. Şimdi biraz uyu. Uyuyarak insanlığa daha faydalı olursun kanımca : )
Seni hiyar ilan edenide tebrik ediyorum. Anladım niye hiyar demişler : )
-
cvp bile vermeye gerek görmüyorum.sen devam et böyle
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ulan tamam allahsızsın!
Allah yok diyorsun...
Ama bi adamın inancınada karışma be...
Adam müslümansa müslüman sen ne karışıyosun olm kavat. O senin dinsizliğine karışıyor mu?
O kadar cahilsiniZki kendi dininiZde müslüman olmayanları öldürün ibaresinden bile haberiniZ yok...
-
karat bunu yazdı:
AllahsizTospik bunu yazdı:
-----------------------------allahsıZ ve tospik olmak Zor iş sayın iZleyiciler.
Şimdi;
siZ de demiyimde genellemek gerekirse müslümanların büyük bi çoğunluğu cahil;kör hemde nasıl cahil.değil bilim okumak kuran okumaktan aciZler.
müslümanların ateistler hakkında hiç bir şey bilmemeleri bir gariplik aman aman birde ön yargıları varki tam cahil işi;
evrim teorisi çöktü,avrupalı bile inanmıyor artık
allah yoksa ben bir şey kaybetmem,ama sen çok şey kaybedersin
sana acıyorum,gençliğin böyle şeylerle geçip gidiyor
bu kadar kanıtı göremiyormusun güneş,toprak ay yıldıZ Zort pırt
yok elde,karpuZda,elmada,balda allah yazıyor o Zaman allah var
dini ahlak değerleri ile bir görenler,din olmasa dünya şöle olurdu böyle olurdu hergün hırsıZlık Zina olurdu tecavüZ olurdu iyiki din var
iyi insan olmanın tek şartı müslüman olmaktırforumu sürekli okuyorum ve idda ediyorumki,bu sitenin en din düşmanı benim.Ama sakın bana kıZmayın bu sitede allahsıZsıda var,şeriyatcısıda...
-----------------------------Sen ot yemeye dewam et seni aşar bu konular .
iki mesajınada baktım ki sen tamamen yamur yağmasını bile kalkıp yüce allah-ü teala ya yoran insansın.
Siz devam edin devam...Şunu unutmayın din iyidir fakar aşırısı KÖTÜDÜR...Her yaptığınz işi dine yorarsanız sonumuzpek iyi olmayacaktır BU DÜNYADAKİ SONUMUZ..
-
HaYVaN bunu yazdı:
Allah yok diyorsun...
Adam müslümansa müslüman sen ne karışıyosun olm kavat. O senin dinsizliğine karışıyor mu?
O kadar cahilsiniZki kendi dininiZde müslüman olmayanları öldürün ibaresinden bile haberiniZ yok...
-----------------------------Hoca Z lerle ilgili bir problemin falan mı var?
-
HaYVaN bunu yazdı:
Allah yok diyorsun...
-----------------------------sen çok biliyormuşsun :| bize kalmamış ögrencek bi şey Allahın Antifirizi :|