Sıvı Testi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

forumda bir arkadaş vardı annesi büyücü olan hocam o sen miydin ? yoksa karıştırıyor muyum ?

eğer o sen isen vay haline hocam Allah günahlarını affetsin toprağın bol olsun bu işin sonu ölüm gibi duruyor , muhtemelen sana bazı görünmeyen varlıklarıda musallat edecekler kafayı yiyeceksin.Büyük ihtimal cinnet geçirip evdekileri tarayıp sonunda kafana sıkacaksın üzüldüm ..

Schwarz tarafından 14/Eki/15 01:55 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ya ciddi bir şizofreni vakası ile karşı karşıyayız ya da trolleniyoruz emin olamıyorum :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

ya ciddi bir şizofreni vakası ile karşı karşıyayız ya da trolleniyoruz emin olamıyorum :D 

Hocam bu sıvıyı test ettirecem raporuda buraya koyacam o zaman trol olmadığını görürsün

flybatwin tarafından 14/Eki/15 02:05 tarihinde düzenlenmiştir

www.gramaltinnekadar.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

Adminlerden ricam bu konuyu gizli yapabilirmi tabletten mail yazmak zor oluyor

flybatwin tarafından 14/Eki/15 02:09 tarihinde düzenlenmiştir

www.gramaltinnekadar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Başını okuduğumda meth dedim ortalara gelince 100 km yi ayıktım psikolojik dedim 

Sonlara gelip validenin olayını okuyunca cin büyü olayları dedim 

Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahlukat
    Mahlukat's avatar
    Erkek

2015

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaBLa
    BLaBLa's avatar
    Erkek

Paran varsa HPLC-MS cihazi bulunan bir üniversite ya da kuruluşa gidip analiz ettir. Sıvının içinde neler varsa çıkar ortaya. Niye konmuşturu apayrı bir hikaye tabi... Ek olarak da psikologa git kardeşim. Açık açık konuş ve sen bir sorunun olmadığını düşünüyorsan bile bir de uzmanın ağzından duy ki oradan da emin ol...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Takip

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam ornek gonderirsen toksik maddelere karsi test edeyim.

Cildirmak dedigin nedir onu anlatir misin? Sinirleniyor musun unutkanlik mi oluyor nobet mi geciriyorsun? O sirada kolunda bacaginda bocekler dolasiyor gibi hissediyor musun bir yerin sisiyor mu sekli degisiyor mu gozkapaklarin agirlasiyor mu renkler karisiyor mu senle konusan sesler oluyor mu butun ayrintilariyla anlatir misin? Hastanede yaptiklari ilacin adi nedir bir de?

Bunlarin disinda gordugun ruyalarin cikmasi gibi seyler oluyor mu? 

Yakin arkadasin var mi etrafinda kimlerle gorusuyorsun?

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

1 yıldır bazı aralıklarla çıldıyorum doktora gidiyorum bana iğne vuruyorlar düzeliyorum herkes beni deli sanacaklar diye doktora neden böyle oluyor diye soramıyordum. Bir gün annem garip garip eve tozlar getirip yemeklerime attıgını farkettim cünkü ne zaman yemek yesem bana bir gariplik oluyordu bu tozları yemeğime attığını anlamıştım artık yemekleri kendim pişiriyordum ama yinede deliriyordum . bir gün buz dolabında bu sıvıyı küçük nutella kavonozu buldum çok garibime gitti üstü ambalajlıydı yani nasıl nutella gibi açılmamış gibi ambalaj şeklindeydi içinde ağdaya benzeyen sıvı vardı hemen çekkatın altına sakladım ben evden uzaklaşınca annem cekkatın altında ki sıvıyı başka sıvı ile değiştirmişti hemen anneme bu sıvı nedir deyince hemen elimden alıp içti bu baklava agdası dedi işte ozaman anladım bir bok oldugunu ama ispat edemiyordum sonra dolapta yine bu sıvıyı buldum ama icinde başka sıvı ile karışmıştı delirmekten bişey yapamıyordum neden herkese bişey olmuyor diye düşünüyordum aklıma o eski tozlar geldi yemeğime ilaçla bağımlı yaptıklarını anladım kardeşimin veya komşulardan bunu yapıyordu annem soruyorum neden yapıyorsun diye oda kardeşlerimde inkar ediyordu bunu sanırım ateist olduğum icin yapıyorlardı bu gün kardeşimin evine gizlice girdim ve buzdolabına baktım yine o sıvı hemen sıvıyı alıp catıya sakladım. 

Hocam delirmekten kastın ne ? Tadına bakmayı denedin mi ? 

Sana karıştırılan yemekleri anlıyorsan, hepsini yeme bir kısmını ayırıp annene kitlesene. Bakalım onda da aynı şeyler olacak mı ?

Konuyu baltalayanlar, 5000 yıl önce güneş görünce tanrı diye tapanlarla aynı mantıkla bakıyorlar.

Evrende bilinmeyen o kadar şey varken, böyle şeyleri duyunca deli saçması diye adlandırmaları komik ya da allah yaptırıyor demeleri.

Sıvıyı analiz ettirsen de içinde bilmediğin bir madde çıkmayacaktır, bence aynı şeyi annene yapmaya çalış. Ancak o zaman anlarsın psikolojik mi yoksa gerçek mi.

Öte yandan bi de ateist olduğunu neden ailene söylüyorsun :D

ozgunlu tarafından 14/Eki/15 09:43 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 19579 Toplam Mesaj: 101
sıvı