folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Statik Elektrik Beni Deli Ediyor.



Statik Elektrik Beni Deli Ediyor.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2005
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı
    cevik bunu yazdı

    Bu lanetten eminim mağdur olan psikolojisi bozulan bir ben değilimdir, 2-3 çeşit farklı ayakkabım var hergün ayakkabı değiştirmeye özen gösteriyorum fakat yinede aynı problemle cebelleşip duruyorum. Kapı koluna, araç kapısınına aklınıza gelebilecek hertürlü metal'e dokunurken çekiniyorum öyleki artık tik haline gelmeye başladı. Biraz araştırma yaptım bu illetten nasıl kurtulabilirim diye ama pek alternatifi yokmuş gibi geldi. Şöyle bir bileklik buldum sizce bu işe yarar mı veya alıp ta tecrübesi olan varmı.

     

    https://tr.banggood.com/Portable-Anti-Static-Titanium-Ionic-Magnetic-Wristband-Silicone-Bracelet-Balance-Band-BlackRed-p-1326591.html?gmcCountry=TR&currency=TRY&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgcs&utm_content=zouzou&utm_campaign=pla-trg-all-pc&gclid=EAIaIQobChMI4LKJx6-f4QIVAkQYCh1CcgKuEAQYAiABEgLesfD_BwE&ID=228&cur_warehouse=CN  

    uygun yer bulamadım, admin affet.

    Sen konuya dön. :)

    Al bitane bileklik. Dene bizde alalım ise yararsa.

    hocam buna benzer bir bilekliğim var bunun sırrını öğrenmek gerek boşuna para ve zaman kaybı olmasın istiyorum açıkcası.

    bu arada çoğunlukla ayakkabıdan olduğu aşikar, nefes alabilen deri ayakkılar ve deri taban ayakkabı giymek gerekiyormuş biraz araştırınca bütün söylemler genelde bu yönde.

     

    cevik tarafından 28/Mar/19 10:28 tarihinde düzenlenmiştir

    Parlayan bizi paylar...
Toplam Hit: 5450 Toplam Mesaj: 52
#statik #elektrik statikbileklik anti