Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
SyspioniC'in tasarımı ile Nocturness'in son tasarımlarından ortadaki birleşirse çok güzel olur diye düşünüyorum sabırsızlıkla da bekliyorum okul kapanmadan giyebilsek keşke
:D -
güzel çalışmalar ortaya konulmuş kanımca yakası koll uçları ve bel halkası gbi yerlerin biri ikisi yada hepsi birden renkli olsa daha şık olucak gibi bide beyaz daha hoş duruyyor sanki .
-
hadi basalım artık :/
-
Tahribat ile Aytek ' in simgesi neden karıştırılıyor ki ? Siteyi site yapan bugünkü haline getiren Aytek olabilir ama, müridleri birarada tutan tahribat' tır diye düşünüyorum. Aytek simgesi olmamasından yanayım. Onun dışında alt tarafı şu şekilde yapılabilir..
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat ile Aytek ' in simgesi neden karıştırılıyor ki ? Siteyi site yapan bugünkü haline getiren Aytek olabilir ama, müridleri birarada tutan tahribat' tır diye düşünüyorum. Aytek simgesi olmamasından yanayım. Onun dışında alt tarafı şu şekilde yapılabilir..
-----------------------------Böyle birşey diyorsun ama adamın tasarımı çalmış oluruz
-
o değil de bence renenin askılı atletiyle girelim. :D
-
Daha önceki köklerde monitor olan tasarım vardı ondaki monitorleri buradakiler gibi usb,jak,klavye,mouse,internet güvenliği simgeleyen şeylerle değiştirebiliriz hepsi monitore göre daha şık ve tahribat.com'u anlatan bir tasarım olur.JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat ile Aytek ' in simgesi neden karıştırılıyor ki ? Siteyi site yapan bugünkü haline getiren Aytek olabilir ama, müridleri birarada tutan tahribat' tır diye düşünüyorum. Aytek simgesi olmamasından yanayım. Onun dışında alt tarafı şu şekilde yapılabilir..
-----------------------------Böyle birşey diyorsun ama adamın tasarımı çalmış oluruz
----------------------------- -
@anubisx
hocam tahribat.com un logosu aytek logosu zaten. Tamam tahribati tahribat yapan müritler de, napalım şimdi logoyu mu değiştirelim :|
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------Biraz sadeleştirdim.Top tüfek asker hani kuşlar ağaçlar binbir renkli böcekler yok :D
En sondaki tişört tasarımıda da sanırım kurallara aykırı ama olsun yaptım dursun :/
-----------------------------ortadakiler güzel.
@ Syspionic logonun dalları güzel duruyo kaldırılmamalı bence.
-----------------------------hepsi çok güzel bence.
-
kapşonluda olabilir mi kış için? tutulmaması ihtimaline karşı bir 50 tane basılır ilk baskı. istenirse 2. parti devamı gelir. kışın kısakolluları giyemiyoruz çünkü.