Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------Zamanı biraz ileri aldım .. Battlefield 3 oynuyacaktım onuda askıya aldım :D
----------------------------Olay budur aggaaaa:D
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bence bu siyah t-shirt çok güzel olmuş siyah üzerine beyaz olmak zorunda değil başka renk de olabilir o farketmez ama helikopterden inen askerler yerine başka birşey olmalı.
-
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------Zamanı biraz ileri aldım .. Battlefield 3 oynuyacaktım onuda askıya aldım :D
-----------------------------yyyeeeeaaaaaaahhhh
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------fena ya bu iyiymiş :|
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------bu fena olmuş bak =)
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------basimler bittikden sonra resmi rica edebilirmiyim :)
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------hobaaaa kırmızısına bittim kesinlikle bu olmalı :)
-
Nocturness arkadaşın yaptığı tasarım çok hoşuma gitti bir de arka yüzde ense kısmına ufak birşeyler ekleyebilrse tadından yenmeyecek. Turuncu bir tasarımda logo vardı orda büyük firmalar da zaten o şekilde yapıyorlar yani önde asıl tshirt baskısı ense kısmında küçük bir logo ve arkadaki sade siyahlığı bozup insanların acaba ne ki bu demesini sağlıyor. güzel de görünüyor ayrıca
-
herkese farklı renklerde basılabilirmi Reneeeeeeeeeeeeeeee? :)
ben kahve rengi olanı beğendim :) sonuç olarak kalıp değişmeyecek