Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------ershn bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------fikir vermesi açısından paint terk bir şekilde editledim ama;
1) Hadi ben 21 yaşındayım,benle yaşıtlar küçükler falan giyer ama yaşı biraz büyük olanlar için çok çocuksu olmuş cidden. Bu yüzden o askerler abuk sabuk insan silüetleri kaldırılmalı. Kuşlarda kaldırılmalı,hem bi alaka bulamadım hem de minik minik olduklarından zamanla dökülürler.
2) Aytek logosu biraz küçültülmeli.
3) Bir de ağaçlı tasarıma uygun olarak sosyal mesaj vermek adına uygun bir yerlere dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz yazılmalı :D
Benim fikirlerim bu yönde. Ha bu olmazsa o zaman şu TBT harfleri üzerine tahribat.com yazılı olan tasarım güzel
-----------------------------
çok mantıklı
-----------------------------çok çok mantıklı
-----------------------------mantıkta çığır açmış arkadaş.
-
bu helikopterli olan siyah üzerine beyaz değilde mavi kırmızı iyi gider gibi.
-
konpi bunu yazdı:
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------konpi bunu yazdı:
-----------------------------saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------benim favorim bu valla
-----------------------------bu ne mk 15 yaşındaki çocuğa tişört mü yapıyoyosunuz helikopter kuşlar salıncaklar falan :) barışın dediği gibi lcw kid stayla
tasarım böyle bişe olursa hiç almam daha iyi. 2008 tasarımı burdakileri toplar 2yle çarpar karesini alır
-----------------------------hacı benim yaşa bakıp da mı söyledin özellikle :D
Yok hocam öyle diyiverdim kusura kalma :) @wasd haklısın hocam + tahribat.com yazsın yahu
-----------------------------süper olmuş 2 tane alıcam bu olursa
-
wasd bunu yazdı:
fikir vermesi açısından paint terk bir şekilde editledim ama;
1) Hadi ben 21 yaşındayım,benle yaşıtlar küçükler falan giyer ama yaşı biraz büyük olanlar için çok çocuksu olmuş cidden. Bu yüzden o askerler abuk sabuk insan silüetleri kaldırılmalı. Kuşlarda kaldırılmalı,hem bi alaka bulamadım hem de minik minik olduklarından zamanla dökülürler.
2) Aytek logosu biraz küçültülmeli.
3) Bir de ağaçlı tasarıma uygun olarak sosyal mesaj vermek adına uygun bir yerlere dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz yazılmalı :D
Benim fikirlerim bu yönde. Ha bu olmazsa o zaman şu TBT harfleri üzerine tahribat.com yazılı olan tasarım güzel
yazı falan olmasın abi ne anlatacaksanız resimle anlatın. t-shirt e vecizli söz mü yazılırmış! -
sana puanım 10.
-
Tasarımlar falan çok hoş güzel harika, ben de bir öneri rica falan öyle bir şeyde bulunayım, bu sene hem siyah hem beyaz olabilsin t-shirt renkleri bence.
Misal alttaki tasarıma hem siyah hem beyaz gidiyor..
1. Siyah olmasının sebebi, siyahın tek renk kodunun olması :) Gri, Mavi, Pembe dediğinizde, Grinin 100 tonu, mavinin 100 tonu var. Birinin beğendiğini diğeri beğenmeyecek. Sonuc itibari ile insanlar bu tshirtü sadece tasarımını görerek alıyorlar... Siyah dediğimizde, insanler ellerine geçeceğini biliyorlar.
Buna gelecek olursak da, siyahın da tek tonu var beyazın da :)
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------kroo bunu yazdı:
-----------------------------Çok eğlenceli güzel bir tasarım olmuş bence:)
-----------------------------Saol hocam. Top tüfek koymadım :D
-
beyler ben de su helikopter isine sıcak bakmamaya basladım, mantıklı durmuyor.
tasarım biraz daha sadelestirilmeli.
ya da daniel'in yaptıgını bastıralım gitsin, hem sade, hem de gayet iyi.
özetle, helikopter kaldırılıp biraz ayar cekilmeli.
-
I <3 TAHRIBAT yazıp bastırak hacılar.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------I
-----------------------------aslında yaptım da böyle bişey ama şimdi laf ederler diye koymadım buraya :D
edit/düzenleme:
tişörte oturtmadım o yüzden bir kaç tane daha vardı belki bakalım ekleriz
edit/düzenleme2
buda codlarla bişey basit ama her yaşa ve tbtye uygun diye düşünüyorum
tişörte uygulamadım direk 3000pxden küçültüp koyuyorum tişörte koyulması istenirse onada koyarız
bu arada aytek logosu değiştirebilir istenirse ;)
bunlar sırt bölgesine falan yapılabilir nocturnessin ki gayet güzel helikopter falan gibi şeyleri kaldırırsak baya iyi olur