Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]
-
Ben o kadar tahribat'a takılmayan bir izleyici olarak şunları söyleyebilirim adminler gerçekten harika insanlar müridler gerçekten harika insanlar artık burada bende varım genel izleyici olarak takılacağım biraz daha sonra ilgimi çeken konularda yorum yazabilirim harikasınız. :D
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------Beni Eklememişin :|
-----------------------------mockingboy artı koymamış sana :D bende uykuluydum onun kuzeni sayınca 10 kişi oluyoruz ya :) unutmuşum kusuruma bakma artık 10 kişi diye saydım bizden gelen onu hesaba katmamışım :D ekledim..
-
Lütfen geleceğim deyip de gelmemezlik yapmayalım artık yoklama alınıyor buluşmalarda :D
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
Lütfen geleceğim deyip de gelmemezlik yapmayalım artık yoklama alınıyor buluşmalarda :D
-----------------------------evet :D
ayrıca gelmeyenler bu gacilerle aynı karede bulunamadılar en önemlisi :D düşünün ne muhabbetler kaçırdınız :D
http://img249.imageshack.us/img249/6302/screenshot39.png -
şunu diyormusunuz arkadaşlar;
Bu ülkede yaşayan herkesin anıtkabiri ziyaret etmesi gereklidir.(ben şahsen diyorum.)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------şunu diyormusunuz arkadaşlar;
Bu ülkede yaşayan herkesin anıtkabiri ziyaret etmesi gereklidir.(ben şahsen diyorum.)
-----------------------------evet biz ankaradayız zaten sık sık gidebiliyoruz..
Fakat maddi olanaksızlıklar olabilir en azından vakti ve para kaygısı olmayan insanlar gelebilir görebilir.. işten izin alamayan milyonlarca insan var bu durumda olanlara valiler özel olarak iş yerlerinden izin almalı bence, çünkü bazı işlerlerini çözmek zor değil.. insanlara bırak izni para bile vermiyolar bu ancak resmi izinlerle aşılır..
bunun dışında toplu geziler vardır o gezilere katılan insanlarıda biliyorum anıtkabir gezisine "ay ankarayıda göreyim, gezmiş olurum" diye katılanlar var.. ankaraya anıtkabiri görmek bazı duyguları yaşamak için gelmek çok farklıdır. Çanakkale neyse benim için anıtkabir de odur..
para biriktireceğim çanakkaleyede tahribat.com olarak gitmek çok iyi olurdu şimdiden hazırlıklı olmak lazım 18 marta sonra demedin demeyin ;)
-
Resimler Eklenmiştir Konunun 2. mesajına bakınız....
-
tarzan bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------şunu diyormusunuz arkadaşlar;
-----------------------------evet biz ankaradayız zaten sık sık gidebiliyoruz..
Fakat maddi olanaksızlıklar olabilir en azından vakti ve para kaygısı olmayan insanlar gelebilir görebilir.. işten izin alamayan milyonlarca insan var bu durumda olanlara valiler özel olarak iş yerlerinden izin almalı bence, çünkü bazı işlerlerini çözmek zor değil.. insanlara bırak izni para bile vermiyolar bu ancak resmi izinlerle aşılır..
bunun dışında toplu geziler vardır o gezilere katılan insanlarıda biliyorum anıtkabir gezisine "ay ankarayıda göreyim, gezmiş olurum" diye katılanlar var.. ankaraya anıtkabiri görmek bazı duyguları yaşamak için gelmek çok farklıdır. Çanakkale neyse benim için anıtkabir de odur..
para biriktireceğim çanakkaleyede tahribat.com olarak gitmek çok iyi olurdu şimdiden hazırlıklı olmak lazım 18 marta sonra demedin demeyin ;)
bu geziye maddi imkansızlıklardan dolayı katılamamıştım... ama yazın anıtkabiri gezmiştim... sadece bir günümü ona ayırmıştım... zaten atamızın mekanını tam anlamak için bir günü oraya ayırmak gerekmekte...18 mart canakkale konusunda bilgilendirdiğin iyi oldu daha önce canakkale şehitliklerine hiç gitmedim... mutlaka para biriktirip geleceğim...
-
Fındık bıyık zihniyeti nin düzenlemiş olduğu sağlık bakanlığının desteklediği SAYED organizasyonuna katılma zorunluluğum olduğundan ve bu organizasyonun giriş tarihi tam olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mıza denk geldiğinden sizlerle olamadım.
Tahmin ediyorumki harika geçti çok kıskanarak iç geçirdim ...
-
çok eğlenceli ve çokta güzel geçti ayrıca Atamızı andık gelmeyen çok şey kaçırdı özellikle mockinboy aykadaş tam bir espri makinası dakikada kaç espri yapılır hocam elektronik ortamda ölç elektronikçisin :)
kaçalklar oldu gelecem diyip gelmeyenler ayıp etiler neyse rene hocam da biraz geç geldi ama olsun sağolsun geç vakte kadar arkadaşlar bizle takıldılar muhabbet sohbet çok güzeldiAnıtkabire ilk gidişimdi çok duygusal anlar yaşadım her Türk'ün atasını ziyarete gitmesi gererkir gidip hiç değilse atamızın okuduğu kitapları görüp biraz ders çıkarır kendisine