folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]

Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destrega
    Destrega's avatar
    Erkek
    Ben o kadar tahribat'a takılmayan bir izleyici olarak şunları söyleyebilirim adminler gerçekten harika insanlar müridler gerçekten harika insanlar artık burada bende varım genel izleyici olarak takılacağım biraz daha sonra ilgimi çeken konularda yorum yazabilirim harikasınız. :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Beni Eklememişin :|

mockingboy artı koymamış sana :D bende uykuluydum onun kuzeni sayınca  10 kişi oluyoruz ya :) unutmuşum kusuruma bakma artık 10 kişi diye saydım bizden gelen onu hesaba katmamışım :D ekledim..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Lütfen geleceğim deyip de gelmemezlik yapmayalım artık yoklama alınıyor buluşmalarda :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    Lütfen geleceğim deyip de gelmemezlik yapmayalım artık yoklama alınıyor buluşmalarda :D

evet :D

ayrıca gelmeyenler bu gacilerle aynı karede bulunamadılar en önemlisi :D düşünün ne muhabbetler kaçırdınız :D

http://img249.imageshack.us/img249/6302/screenshot39.png

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şunu diyormusunuz arkadaşlar;

Bu ülkede yaşayan herkesin anıtkabiri ziyaret etmesi gereklidir.(ben şahsen diyorum.)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

Bu ülkede yaşayan herkesin anıtkabiri ziyaret etmesi gereklidir.(ben şahsen diyorum.)

evet biz ankaradayız zaten sık sık gidebiliyoruz.. 

Fakat maddi olanaksızlıklar olabilir en azından vakti ve para kaygısı olmayan insanlar gelebilir görebilir.. işten izin alamayan milyonlarca insan var bu durumda olanlara valiler özel olarak iş yerlerinden izin almalı bence, çünkü bazı işlerlerini çözmek zor değil.. insanlara bırak izni para bile vermiyolar bu ancak resmi izinlerle aşılır..

bunun dışında toplu geziler vardır o gezilere katılan insanlarıda biliyorum anıtkabir gezisine "ay ankarayıda göreyim, gezmiş olurum" diye katılanlar var.. ankaraya anıtkabiri görmek bazı duyguları yaşamak için gelmek çok farklıdır. Çanakkale neyse benim için anıtkabir de odur..

para biriktireceğim çanakkaleyede tahribat.com olarak gitmek çok iyi olurdu şimdiden hazırlıklı olmak lazım 18 marta sonra demedin demeyin ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Resimler Eklenmiştir Konunun 2. mesajına bakınız....

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

evet biz ankaradayız zaten sık sık gidebiliyoruz.. 

Fakat maddi olanaksızlıklar olabilir en azından vakti ve para kaygısı olmayan insanlar gelebilir görebilir.. işten izin alamayan milyonlarca insan var bu durumda olanlara valiler özel olarak iş yerlerinden izin almalı bence, çünkü bazı işlerlerini çözmek zor değil.. insanlara bırak izni para bile vermiyolar bu ancak resmi izinlerle aşılır..

bunun dışında toplu geziler vardır o gezilere katılan insanlarıda biliyorum anıtkabir gezisine "ay ankarayıda göreyim, gezmiş olurum" diye katılanlar var.. ankaraya anıtkabiri görmek bazı duyguları yaşamak için gelmek çok farklıdır. Çanakkale neyse benim için anıtkabir de odur..

para biriktireceğim çanakkaleyede tahribat.com olarak gitmek çok iyi olurdu şimdiden hazırlıklı olmak lazım 18 marta sonra demedin demeyin ;)

bu geziye maddi imkansızlıklardan dolayı katılamamıştım... ama yazın anıtkabiri gezmiştim... sadece bir günümü ona ayırmıştım... zaten atamızın mekanını tam anlamak için bir günü oraya ayırmak gerekmekte...

18 mart canakkale konusunda bilgilendirdiğin iyi oldu daha önce canakkale şehitliklerine hiç gitmedim... mutlaka para biriktirip geleceğim...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Fındık bıyık zihniyeti nin düzenlemiş olduğu sağlık bakanlığının desteklediği SAYED organizasyonuna katılma zorunluluğum olduğundan ve bu organizasyonun giriş tarihi tam olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mıza denk geldiğinden sizlerle olamadım.

Tahmin ediyorumki harika geçti çok kıskanarak iç geçirdim ...

Keep Going !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

çok eğlenceli ve çokta güzel geçti ayrıca Atamızı andık gelmeyen çok şey kaçırdı özellikle mockinboy aykadaş tam bir espri makinası dakikada kaç espri yapılır hocam elektronik ortamda ölç elektronikçisin :)

kaçalklar oldu gelecem diyip gelmeyenler ayıp etiler neyse rene hocam da biraz geç geldi ama olsun sağolsun geç vakte kadar arkadaşlar bizle takıldılar muhabbet sohbet çok güzeldi

Anıtkabire ilk gidişimdi çok duygusal anlar yaşadım her Türk'ün atasını ziyarete gitmesi gererkir gidip hiç değilse atamızın okuduğu kitapları görüp biraz ders çıkarır kendisine

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 21231 Toplam Mesaj: 133