Tahribat ATASIYLA Buluşuyor .... 29 Ekim"De Anıtkabirde Buluşuyoruz ! ! ![Fotoğraflar Eklendi]
-
Sabah Kacta???
Bi aksilik olmazsa geleyim...
-
@rene
Sabah 7:30 8:00 gibi Ankara'da olacağız hocam oradaki arkadaşların yönlendirmesiyle de hareket ederiz -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Fotograf makinasına gelince içiniz rahat olsun TBT nin en kral fotografcısı var burda..Sağlam ekipmanlarla geliyorum :)
-----------------------------o zaman ben mayoda getireyim :D
-
Ankara'da buluşcak arkadaşlara ben de katılırım. Kaçta nerde buluşucaz?
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam postları bi okur musun :D
ayrıca benim tişörtüm yok :(
ve yine ayrıca bi slogan uydurulsun garda güzel yankı yapar herkeş birbirini kolay bulur :| (öğrenci adamın konturu olmaz düşüncesiylen :D)
edit: hiçbir sorun çıkmazsa bu durumda 7.30 - 8.30 arasında garda toplanılıyo sandımca kesin liste oluşunca telefon olayını hallederiz compu hocamla alışverişi yaptık :) foxxly yede yollayım biz beraber geliriz sandımca :)
-
Bende Gelicem Büyük İhtimalle ..
-
Herkese uyarsa sabah 8:30 gibi Gar'da toplansak ordan Anıtkabir'e geçeriz hep beraber...
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------hocam postları bi okur musun :D
ayrıca benim tişörtüm yok :(
ve yine ayrıca bi slogan uydurulsun garda güzel yankı yapar herkeş birbirini kolay bulur :| (öğrenci adamın konturu olmaz düşüncesiylen :D)
edit: hiçbir sorun çıkmazsa bu durumda 7.30 - 8.30 arasında garda toplanılıyo sandımca kesin liste oluşunca telefon olayını hallederiz compu hocamla alışverişi yaptık :) foxxly yede yollayım biz beraber geliriz sandımca :)
-----------------------------yeah büyük bi ihtimal birlikte geliriz. ankara eryamanda olan varsa başka pm atsın.
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
Herkese uyarsa sabah 8:30 gibi Gar'da toplansak ordan Anıtkabir'e geçeriz hep beraber...
evet 8:30 gar iyi. kaçak tren yolculuğu yuppii. -
yada kayseriden arabayla gidecek murid varsa gelebilirim.. ama sanmıyorum :[