Tahribat Bursa Buluşması
-
Lordvader89 u da ekleyelim listeye para bulursa die de parantiz içinde kasalım :F genelde bulur lordvader gelir yani (:
-
TR_ip yide ekleyin listeye :D oda sizle gelecek satı$calamar xD :D
ee bide tyler dayı da gelia :F wufffffff takım tamam :p istanbuldan kaç kişi gelia şincik onu ayarlıyalım :D pazara az kaldı :D
-
nasıl beceriyorsunuz ben bursa da değilken buluşmayı
nasıl o güne denk getiriyorsunuz anlamıyorum :D
ben gene gelmmiom bu hafta sonusonu evde geçirecem :S
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
canafar bunu yazdı:
-----------------------------wertide yazın isterseniz aynı yurtta kalıyoz haberi olsa yazdırırdı gelmese bile sürükleyerek getirttirim ben onu . :D
-----------------------------Satış wert'tenmi bahsediyorsun, gelse bile en fazla yarım saat kalır :)
Swool sana ''satış'' dedi de, koşa koşa gelmese bile si** si** gelir :)
-----------------------------ben daha ne diyeyimkini sana la olm kaç kere açıklamasını yaptım
ilk geldiğimde direkt size diyorum ne olduğunu
-
Son durum ne şimdi listedekilerin hepsi gelicekmi ve başka gelmek isteyen varmı?
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
Son durum ne şimdi listedekilerin hepsi gelicekmi ve başka gelmek isteyen varmı?
-----------------------------son durum ne zerre fikrim yok :|
hele bir pazar olsunda görüşürüz orada kim var kim yok sonrasını akışına bırakırız =)
-
yau aranızda minibüsü olan kimse yokmu :) benzinini karşılarık :)
bi de aklıma şu geldi, slalayın zafer plaza milaza, önce patilada geçen buluşmadaki gibi bi yemek yeriz, ardından kaplıkayaya gidelim kafaları çekmeye, açık alan miss gibi ohh :) içmeyenler de saygı göstersin demokrasi ortamını görelim :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------yau aranızda minibüsü olan kimse yokmu :) benzinini karşılarık :)
bi de aklıma şu geldi, slalayın zafer plaza milaza, önce patilada geçen buluşmadaki gibi bi yemek yeriz, ardından kaplıkayaya gidelim kafaları çekmeye, açık alan miss gibi ohh :) içmeyenler de saygı göstersin demokrasi ortamını görelim :D
-----------------------------güzel bir fikire benziyo neyse önce patilada yemek yeriz yemekte çoğunluğa göre yapcağımıza karar veririz
-
açık havada demlenmek ii fikir ama bazılarına alkol yassak :F
-
ulan ne çok adam çıktı bea...
içebiliriz, evet, mümkün...
ben yiyip gelirim zaten dışarıda yiyecek param yok =)